حجت الاسلام محمد جواد جلالی در جلسه احیاء زکات که ششم مرداد ماه در محل اداره تبلیغات اسلامی با حضور روحانیان بومی و طرح هجرت و نماینده کمیته امداد امام خمینی بر پا شد پیرامون کیفیت تشکیل ستاد احیای زکات سخنانی ایراد نمود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی مرودشت بانی طرح را حجت الاسلام قرائتی اعلام کرد و دبیر اجرایی را کمیته امداد امام خمینی معرفی نمود و گفت: در هر روستا کمیته ای متشکل از روحانی، شورای اسلامی و دهیار روستا تشکیل می شود که با هماهنگی و همفکری باید در امر جمع آوری زکات و ارسال به کمیته امداد اقدام لازم صورت گیرد.
وی در ادامه در مورد کیفیت پرداخت زکات بالا بردن سطح آگاهی و معلومات عمومی پیرامون زکات، پیگیری مسئله زکات در منبرها تحت مسائل عقیدتی و روایات و احادیث، فعالیتهای فرهنگی کمیته امداد در طول سال در مورد زکات و تشکیل خانه زکات در هر روستا سخنانی ایراد نمود.
در ادامه حجت الاسلام دهقان مسئول دفتر حوزه علمیه امام صادق با بیان این روایت که "پیامبر در زمان حکومت ظاهری خود تارک صلاه را از مسجد اخراج نکرد ولی تارک زکاه را از مسجد بیرون کرد" مطالبی مانند احیای زکات مثل فریضه نماز است عدم پرداخت زکات برابر با شک در قبول نماز است، احیای زکات و تبلیغ زکات مثل زکات واجب است بیان داشت و گفت: باید از روایات و آیات برای تفهیم پرداخت زکات و ایجاد انگیزه جهت پرداختن آن در بین مردم تبلیغ شود همچنین نحوه پرداخت و دریافت زکات و اینکه در کجا ها مصرف می شود به مردم گزارش کار داده شود.
حجت الاسلام محمد جواد جلالی در ادامه گفت: در راس ستاد احیاء زکات باید روحانی قرار داشته باشد و روحانی باید برای روحانی ابزارهای لازم جهت تبلیغ مانند وسیله نقلیه جهت ایاب و ذهاب و وسائل دیگر فراهم شود و از جایی مانند اداره تبلیغات اسلامی و یا کمیته امداد حمایت شود.
در پایان مشکلاتی از جمله عدم پرداخت به موقع پول در برخی از بانکها در روستاها، مشکل جمع کردن مردم در فصل کار و پیشنهاداتی از جمله تهیه فرمهای ابتکاری جهت نظر سنجی از کشاورزان و پرداخت کنندگان زکات توسط کارشناس کسر هزینه زمین هکتاری محاسبه شود مطرح شد.