محمدرضا بادآهنگ در جلسه تودیع و معارفه اعضای شورای اسلامی دور دوم و دور سوم گفت: از اعتمادی که اعضای شورای سوم به اینجانب داشتند، تشکر می کنم و امیدوارم بتوانیم این اعتماد را پاس بدارم. وی ادامه داد: من متأسفم که بگویم خرابی شهر مرودشت به یک شب و دو شب بر نمی گردد و آبادسازی و بهسازی آن نیز کار یک شب و دو شب نیست، بنابراین لازم است همه ی مردم و همه ی نهادها برای شکوفایی عمرانی و زیربنای این شهر تلاش کنند.
سپس بادآهنگ به بررسی فعالیت های انجام شده در دوره تصدی خود و شورای دور دوم پرداخت و مجموع فعالیت ها را مثبت ارزیابی کرد. بادآهنگ گفت: شهری که به شهرداری آن انتخاب شدم در روز، جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر را تشکیل می دهد و در شب نزدیک به 150 هزار نفر، بنابراین ما باید بتوانیم در جهت خدمت رسانی به این افراد در زمینه های خرید و فروش، مشکلات ترافیک، جمع آوری زباله و صدها مورد دیگر تلاش کنیم.
وی افزود: در کلیه شهرهای ایران اگر بودجه به ازای سرانه هر نفر کمتر از 100هزار تومان باشد، شهرداری آن شهر عقب مانده است، بنابراین تمام همّ و غمّ خود ما، مسئله درآمدی و درآمدزایی است و باید بتوانیم این سرانه را در مرودشت محقق کنیم. بادآهنگ با اشاره به وضعیت بودجه ی جاری و عمرانی قبل از انقلاب اشاره کرد و گفت: پیش از انقلاب بودجه ی دولت به صورت 8درصد جاری و 92درصد عمرانی بسته می شد که در دوران انقلاب این بودجه به 17درصد جاری و 83درصد عمرانی تغییر یافت. در دولت آقای هاشمی و پس از آن خاتمی، این بودجه به صورت 40 به 60 در جاری و عمرانی تقسیم شد، اما هم اکنون به جرأت می گویم که شهرداری ها باید 80درصد بودجه را به امور جاری و 20درصد را به عمران اختصاص دهند و این آسیب جبران ناپذیر است.
وی ادامه داد: همه ی ما شاهد تورم وارد شده بر کارهای عمرانی در مملکت هستید. ببینید ازحدود 2سال گذشته تاکنون قیمت مصالح از جمله سیمان- میلگرد و قیر چقدر افزایش داشته و این تورم افسار گسیخته است.
بادآهنگ در پایان ضمن گلایه از افزایش قیمت قیر و حذف یارانه آن جهت شهرداری ها گفت: در سال 77 از هر شهروندی برای آسفالت کوچه ها حدود 400 هزارتومان می گرفتیم و قیر هم تُنی 4000هزارتومان بود، اما الآن کمتر از 40هزار تومان می گیریم و قیر هم به تُنی 104 هزارتومان رسیده است. وی تأکید کرد: یارانه قیر باید به شهرداری ها بازگردد.