این روابط عمومی افزود: طی جلسات گروه كارشناسی كمیته گردشگری روستایی وعشایری اداره كل میراث فرهنگی و گردشگری فارس و با بررسی های كارشناسی از 16 روستای هدف گردشگری این استان روستای دشتك به مدت دو سال به عنوان روستای نمونه گردشگری انتخاب شده است .
ایجاد زیر ساخت های گردشگری و امكانات لازم با همكاری مسئولین محلی و نهاد های مربوط می تواند شرایط لازم برای حضور گردشگران را دراین روستای منحصر بفرد تاریخی امكان پذیر نماید.
این روستا در تنگه كوه دشتك در شمال منطقه درودزن قراردارد و دارای آب و هوای معتدل در بهار و تابستان و هوای سرد در پاییز و زمستان است.
روستای یاد شده یكی از قدیمیترین روستاهای استان فارس است كه بقایایی از دوران هخامنشیان نیز در آن یافت شده و شكلگیری این روستا بر اساس یافتههای تاریخی به قرن هفتم هجری قمری برمی گردد.
مردم این روستا به زبان فارسی و لهجه دشتكی صحبت میكنند و بر اساس سرشماریهای انجام شده این روستا افزون بر 2300نفر جمعیت دارد.
روستای دشتك در منطقهای كوهستانی قرار دارد و بافت كالبدی آن به تبعیت از منطقه كوهستانی دارای شیب و به صورت پلكانیاست ازاین رو میتواند مورد توجه گردشگران قرار گیرد.
خانههای قدیمی این روستاازخشت و گل ساخته شده و با چینش پلكانی جلوهای زیبا به این روستا داده است. روستای دشتك همچنین دارای پوشش جنگلی، باغهای وسیع، چشمه ساران فراوان، آبشارهای زیبا و مناظر طبیعی دلنواز است.
روابط عمومی اداره كل میراث فرهنگی؛صنایع دستی و گردشگری استان فارس همچنیناعلام كرد:درخت كهنسال چناراین روستا كه هسته اولیه شكلگیری این روستا است پیشینهای چهار هزار ساله دارد و یكی از قدیمیترین درختان ایران به شمار میآید.
راه پله قدیمی این روستا كه 1200پله دارد نیز از دیگر موارد دیدنی در این روستا است ، این راه پله كه ' كتل ' نام دارد ارتباط روستا با مناطق پایین دست را برقرار میكند.
درروستای دشتك همچنین ششآسیاب قدیمی وجوددارد كه در گذشته مورد استفاده مردم قرار میگرفته و نشانگر بافت تاریخی این روستا است.
چشمههای معدنی خنار، نهروم، مرشدی، آبگری، ده گاه،دره وآبگرمی كه آبهای معدنی و شفا بخش دارد از دیگر دیدنی های این روستا است.
همچنین در این روستا چشمههای سی چاه ، باباجمال ، آب چغور ، بید چنگ ، پای بیدی ، دم تنگ ، بیدك ، عابدو ، گردوك ، تدك ، باغك ، سیبكی و چشمه گل به عنوان بخشی از جاذبههای طبیعی خودنمایی میكند.
گیوه بافی، گلیم بافی و قالی بافی نیز از جمله صنایع دستی در این روستا است كه مورد توجه گردشگران قرار دارد.
موسیقی محلی مردماین روستا كه مورد توجه گردشگران است نیز با نی نواخته می شود و نغمههای محلی و شوشتری، در بین این مردم رواج دارد.
این روستا در فاصله 80كیلومتری شمال شیراز قرار دارد و از طریق شهرستان مرودشت و بخش كامفیروز دسترسی به آن امكان پذیر است