صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     

    با کسب اکثریت آراء مردم
    مسعود پزشکیان نهمین رئیس جمهور ایران شد

    6217
    :كد
    شنبه 16 تیر 1403

    مسعود پزشکیان با کسب اکثریت آراء مردم در دومین مرحله چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری به عنوان نهمین رئیس‌جمهور ایران شناخته شد.



    مسعود پزشکیان با کسب ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رأی معادل 53/7 درصد در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، نهمین رئیس‌جمهور ایران شد.

    سعید جلیلی نیز در دور دوم ۱۳ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۱۷۹ رأی معادل 44/3 درصد را کسب کرد.

    در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری آرای کاندیداهای ریاست جمهوری رشد قابل توجهی یافت. مسعود پزشکیان در دور اول انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ۱۰ میلیون و ۴۱۵ هزار و ۹۹۱ رأی کسب کرد و سعید جلیلی نیز ۹ میلیون و ۴۷۳ هزار و ۲۹۸ آراء را به خود اختصاص داد. در دور دوم این عدد برای پزشکیان حدود ۶ میلیون رای افزایش یافت و وی ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رأی معادل 53/7 درصد را کسب کرد. همچنین آرای سعید جلیلی در دور دوم به ۱۳ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۱۷۹ رأی معادل 44/3 درصد رسید و حدود 4 میلیون رأی بیشتر کسب کرد. تفاوت میزان آرای دو کاندیدا در دور اول ۹۴۲ هزار و ۶۹۳ رای بود که در دور دوم ۲ میلیون و ۸۶۴ هزار و ۲۲۴ رای اختلاف این دو کاندیدا برای کسب جایگاه ریاست جمهوری بود.

    مسعود پزشکیان پیش از این نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی بود. وی که به عنوان پزشک و سیاستمدار ایرانی شناخته می‌شود در تاریخ هفتم مهرماه سال ۱۳۳۳ در مهاباد چشم به جهان گشود. او از دوره هشتم وارد نهاد قانون‌گذاری شد و در انتخابات ۱۱ اسفند دوباره توانست اعتماد مردم تبریز را کسب کند و برای چهارمین دوره بر کرسی نمایندگی مجلس تکیه زد. او در دوره دهم مجلس شورای اسلامی، نایب‌رئیس‌مجلس نیز بود.

    پزشکیان در دوره جوانی و پس از گرفتن مدرک دیپلم برای انجام خدمت سربازی، به شهر زابل در استان سیستان و بلوچستان رفت و در همان دوران سربازی به حرفه پزشکی علاقه پیدا کرد و تصمیم گرفت پس از پایان دوران سربازی دومین دیپلم خود را در رشته طبیعی یا همان علوم تجربی دریافت کند، سپس در سال ۱۳۵۵ در دانشگاه علوم پزشکی تبریز پذیرفته شد و در رشته پزشکی به ادامه تحصیل پرداخت.

    پزشکیان درباره تحصیل خود در رشته پزشکی می‌گوید: من در سال ۱۳۵۵ در رشته پزشکی از دانشگاه تبریز پذیرفته شدم و بار‌ها تاکید کرده‌ام از هیچ سهمیه و یا رانتی برای ادامه تحصیل در هیچ مقطعی استفاده نکرده‌ام.

    رئیس‌جمهور منتخب دوره پزشکی عمومی خود را در سال ۱۳۶۴ با موفقیت به پایان رساند و پس از آن به عنوان مربی فیزیولوژی در دانشکده پزشکی مشغول به فعالیت و تدریس شد، سپس در سال ۱۳۶۹ مدرک تخصص خود را در رشته جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز دریافت کرد. پزشکیان در سال ۱۳۷۲ فوق تخصص جراحی قلب را از دانشگاه علوم پزشکی ایران اخذ و بلافاصله بعد از آن در بیمارستان قلب شهید مدنی تبریز پذیرفته و مشغول به فعالیت شد.

    در کارنامه او سابقه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز دیده می‌شود، پزشکیان در دولت دوم اصلاحات سکانداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را برعهده گرفت. وی پیش از این دو بار برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری در دوره‌های یازدهم (سال ۱۳۹۲) و سیزدهم (سال ۱۴۰۰) نام نویسی کرده بود که در سال ۱۳۹۲ پیش از اعلام اسامی افراد احراز صلاحیت شده، به نفع آیت‌الله اکبر‌ هاشمی رفسنجانی انصراف داد و در سال ۱۴۰۰ نیز از سوی شورای نگهبان احراز صلاحیت نشد.

    رئیس‌جمهور منتخب برای سومین بار در ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ ردای نامزدی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری را بر تن کرد و در نهایت در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ نام او از سوی وزارت کشور به عنوان یکی از ۶ نامزد احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام شد.

    روز جمعه هشتم تیر ماه، در مرحله اول چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، محمدباقر قالیباف و مسعود پزشکیان با یکدیگر به رقابت پرداختند اما با توجه به اینکه هیچ یک از آنها نتوانستند اکثریت مطلق آرا را کسب کنند، انتخابات با حضور مسعود پزشکیان و سعید جلیلی که بیشترین آرا را کسب کرده بودند به دور دوم راه رفت و سرانجام در انتخاباتی که روز جمعه 15 تیرماه برگزار شد، پزشکیان با ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رای به عنوان نهمین رئیس‌جمهور اسلامی ایران انتخاب شد.

    گفتنی است، حضور 50 درصدی مردم در انتخابات دور دوم در شرایط جنگ روانی دشمن و هدف قراردادن مشارکت در انتخابات با القای ناامیدی، اقدامی معنادار و درخشان است که بار دیگر ورود امیدوارانه مردم در میدان انتخاب و مراقبت آنان از اقتدار و امنیت ایران اسلامی را نشان داد و دشمنان را مأیوس کرد.

    حضور حماسی و شجاعانه هموطنان خارج از کشور در انتخابات ایرانیان خارج از کشور نیز حضور حماسی و شجاعانه‌ای پای صندوق‌های رای داشتند، درحالی که ضدانقلاب با شناسایی مکان‌های مختلف اخذ رای در خارج از کشور و فحاشی و فشار سعی کرد از رای‌دهی ایرانیان جلوگیری کند اما حضور ایرانیان پرشور‌تر بود و مشارکت در خارج از کشور با افزایش ۲۰ درصدی همراه شد.

    به گزارش فارس، جو و فضای برخی شعب اخذ رای به گونه‌ای بود که خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی عنوان کرد که مردم باید جلیقه ضدفحش در این شعب بپوشند و حتی این افراد به خارجی‌ها هم هتاکی می‌کردند و هرکس به این شعب نزدیک می‌شد مورد توهین شدید قرار می‌گرفت.
     

    به یاد دو قهرمان بزرگ
    انتخابات ریاست جمهوری نیز در کمال آرامش و امنیت برگزار گردید و بیش از پیش یاد سردار شهید سلیمانی و شهید آیت‌الله رئیسی تداعی شد.
    شهید حاج قاسم سلیمانی با مجاهدت خالصانه در راه خدا و کوتاه کردن دست اشرار تکفیری نگذاشت ایران مصائبی شبیه لیبی، عراق، سوریه، افغانستان، فلسطین و یمن را تجربه کند.

    از سوی دیگر، انتخابات در شرایط گرمای تابستان برگزار شد و خبری از قطعی آزاردهنده برق و آب نبود که حاصل زحمات شهید رئیسی و دیگر خدمتگزاران در تامین پایدار آب و برق از طریق توسعه شبکه آبرسانی و نیروگاهی است.
    ایران اسلامی امروز سراسر نمایانگر جهاد و خدمت شهید آیت‌الله رئیسی و دولت پربرکت و مردمی ایشان است. سه سال مجاهدت شهید رئیسی، غیرممکن‌ها را ممکن و ایران اسلامی را سرافراز کرد. مشکلات مزمن و پیچیده‌ای را حل کرد و امید آفرید. امید است روش مدیریتی و نگاه کلان شهید رئیسی که منشأ خدمات و دستاوردهای چشمگیر و بزرگ بود، از سوی رئیس‌جمهور منتخب تداوم یابد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1792
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari