صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  • اعترافی دیرهنگام؛ واشنگتن و میراث شوم ۷۳ ساله
  • تقوا رمز عزت و کرامت جامعه است
  • عشایر پاسداران حقیقی طبیعت، مراتع و سرمایه های سبز کشور هستند
  •  

     

     

    استاندار فارس در نخستین سفر شهرستانی خود در سال جدید:
    تفرجگاه تنگ بستانک(بهشت گمشده) کامفیروز شهرستان مرودشت به میراث فرهنگی فارس واگذار شد

    6133
    :كد
    شنبه 11 فروردين 1403

    در نخستین سفر شهرستانی استاندار فارس، وی از بخش کامفیروز در جغرافیای سیاسی شهرستان بازدید کرد.



    محمدهادی ایمانیه که در هفتاد و هشتمین سفر شهرستانی خود به بخش کامفیروز شهرستان مرودشت سفر کرد و بصورت میدانی از تفرجگاه گردشگرپذیر تنگ بستانک(بهشت گمشده) بازدید کرد.
      در حاشیه بازدید استاندار فارس به کامفیروز، اسماعیل خوشبخت فرماندار فرمانداری ویژه شهرستان، اما م‌ جمعه کامفیروز و جمعی از مسئولان محلی وی را همراهی می‌کردند، وی از نزدیک با مشکلات این منطقه مهم و راهبردی از جمله: مناطق پیرامونی سد آبی خاکی درودزن بعنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کشاورزان مناطق بالا و پایین دست سد آشنا و بر ضرورت رفع موانع پیش‌ِرو، و راه های رسیدن به حل مشکلات بهره‌برداران بخش کشاورزی تأکید کرد.
     

    نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه این منطقه به دلیل قرار گرفتن در همجواریِ با آزادراه شیراز اصفهان از اهمیت ویژه‌ای به لحاظ منظر فرهنگی و گردشگری برخوردار شده است، تصریح کرد: مقرر شد اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان این منطقه را از منابع طبیعی و محیط زیست تحویل بگیرد و با حفظ محیط زیست که خط قرمز مدیریت استان است، تلاش خواهد شد مشکلات مرتبط با گردشگری و کشاورزان این منطقه در کوتاه‌ترین زمان ممکن مرتفع شود.

    ایمانیه همچنین از سرمایه گذاران و تولید کنندگان هر دو بخش شمالی و جنوبی کامفیروز خواست به این منطقه مهم بازگردند و به رونق بیشتر منطقه مکم نمایند.
       استاندار فارس از آمادگی دولت برای کمک به رونق گردشگری منطقه و ایجاد صنایع تبدیلی در این بخش سخن گفت و ابراز امیدواری کرد، این دو موضوع می تواند به رونق هرچه بیشتر و بهتر هر دو بخش شهرستان کمک و باعث ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان منطقه شود.

    این مقام مسئول در فارس با بیان اینکه نخستین سفر شهرستانی خود را در سال ۱۴۰۳ به این منطقه برنامه ریزی کردم، افزود: منطقه کامفیروز و مشکلات و مسائل مرتبط با آن برای ما از اولویت زیادی برخوردار است و ما بنا را بر آن دادیم تا با تدابیری که اتخاذ می شود درصدد رفع مشکلات این منطقه و رونق بیش از پیش گردشگری باشیم.

    هادی ایمانیه در پایان سخنان خود گریزی هم  به موضوع اجاره پارکینگ در حاشیه مجموعه جهانی تخت جمشید مرودشت زد و تأکید داشت: ضرورت دارد درآمد حاصله از پارکینگ تخت جمشید مرودشت، در زیرسازی، بازسازی و نگهداری همان مکان هزینه می شود و به مدیرکل میراث فرهنگی استان ماموریت داده ام تا با استفاده از همین درآمدها و کمک های دولت، بازسازی و بهسازی جدی در مجموعه تاریخی تخت جمشید مرودشت انجام شود و فضای داخلی آن را برای استفاده عموم مردم و گردشگران بین المللی بهبود ببخشد؛ لذا انتطار داریم امسال تحول جدی در این مجموعه را شاهد باشیم.


    منبع:پايگاه خبری تحلیلی اخبار مرودشت



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1465
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari