صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • وضعیت امروز جامعه، ضرورت انجام برنامه های فرهنگی را دوچندان نموده است
  • نقش رستم روی لبه پرتگاه فرونشست
  • تمدید تعیین تکلیف سهم مشاعی دولت در اراضی 101 مرودشت
  • عامل نصب بنر توهين آميز به مردم شریف مرودشت دستگیر شد
  • دیدار ریس بنیادشهید و امور ایثاگران مرودشت از جانبازان بخش سیدان
  • رمضان ماه خود سازی وتهذیب نفس
  • مرودشت بر بام فوتسال استان فارس ایستاد
  • گزارش تصویری: حضور پرشکوه مردم مرودشت در راهپیمایی جشن انقلاب
  • گزارش تصویری: قاب رنگی از راهپیمایی 22 بهمن بخش سیدان
  • افتتاح پروژه های آبرسانی شهرهای مرودشت و سیدان به مناسبت دهه فجر
  • افتتاح پروژه های آبرسانی شهرهای مرودشت و سیدان به مناسبت دهه فجر
  • افتتاح پروژه بهسازی روستای حسن آباد مرودشت
  • افتتاح پروژه های عمرانی بخش مرکزی به مناسبت‌ دهه فجر
  • میز خدمت؛ پاسخگویی چهره‌به‌چهره مسئولان شهرسیدان
  • اقامتگاه های بوم گردی روستای کندازی؛ جایی برای آرامش
  • راهپیمایی 22 بهمن ماه نمایش اقتدار و همبستگی واتحاد ملت ایران اسلامی است
  • بهره‌برداری از چندین پروژه‌‌ عمرانی در شهر سیدان
  • فرماندار مرودشت: دهه فجر به صحنه امیدآفرینی تبدیل شود
  • تروریست پدرتان است!
  • انتخابات عیار سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی است
  • سپاه مظهر دین ودفاع از اسلام است
  • روستای کندازی نگین گردش و هنر
  • وقتی یک ملت بدهکار می‌شود
  • دلنوشته ای برای قاسم های مرودشت
  • ۹۹درصدروستاهابخش سیدان ازگاز برخوردارشده اند
  • حسین بابری؛ سرمایه‌های ایران اسلامی
  • روایتی دردناک از جنایت داعش‌گونه اغتشاشگران در مرودشت
  • خیانت بزرگ نمایش خانگی به فرهنگ نسل جوان
  • پرچم مقاومت وتمامیت ارضی دردستان رهبر انقلاب است
  • گزارش تصویری: تخریب اموال عمومی در اعتشاشات 18 و 19 دی 1404
  •  

     

     


    هایپرلوپ وان به پایان راه رسید؛ استارتاپ بلندپروازانه مدیر ایرانی

    -  
    6044
    :كد
    پنج شنبه 14 دى 1402

    استارتاپ هایپرلوپ وان که توسط شروین پیشه‌ور بنیان‌گذاری شد و در پی متحول‌سازی صنعت حمل‌و‌نقل بود، تعطیل می‌شود.



    هایپرلوپ وان (Hyperloop One)، استارتاپ آینده‌نگری که در پی متحول‌سازی صنعت حمل‌و‌نقل بود، تعطیل می‌شود. این استارتاپ در پی تولید سیستمی بود که کپسول‌هایی شبیه قطار را ازطریق لوله‌هایی عظیم با سرعت مشابه هواپیما انتقال دهد.

    بر اساس گزارش بلومبرگ، هایپرلوپ وان در حال فروش دارایی‌ها، بستن دفاتر کاری و اخراج کارمندان است. فعالیت این استارتاپ به‌صورت رسمی در پایان سال جاری میلادی متوقف خواهد شد. در آن زمان قرار است تمامی دارایی‌های معنوی هایپرلوپ وان در دسترس شرکت DP World قرار بگیرند.

    هایپرلوپ وان در سال ۲۰۱۴ توسط شروین پیشه‌ور (کارآفرین ایرانی-آمریکایی) و بروگان بام‌بروگان بنیان‌گذاری شد و توانست ۴۵۰ میلیون دلار سرمایه‌ی خطرپذیر و یک‌سری سرمایه‌گذاری دیگر دریافت کند.

    بام‌بروگان در سال ۲۰۱۷ به دلیل ادعاهای مربوط‌به آزار و اذیت و خرابکاری، با هایپرلوپ وان توافق کرد و از این شرکت جدا شد. یک سال بعد، شروین پیشه‌ور در بحبوحه‌ی اتهامات تجاوز جنسی و رفتارهای نامناسب در محل کار، اخراج شد.

    همچنان تعداد کمی از استارتاپ‌ها مشغول ساخت هایپرلوپ (اَبَرچنبر) هستند، اما تعطیلی یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های این حوزه نشان می‌دهد که باید تا حد زیادی با رؤیاپردازی درباره‌ی این سیستم حمل‌و‌نقل خداحافظی کنیم.

    ایده‌ی هایپرلوپ نخستین‌بار در سال ۱۹۰۴ مطرح شد، اما این ایلان ماسک بود که در سال ۲۰۱۳ با نوشتن مقاله‌ای اعلام کرد که می‌خواهد آن را اجرایی کند.

    ایلان ماسک در آن زمان گفت کپسول‌های آلومینیومی آیرودینامیک پر از مسافر را می‌توان ازطریق لوله‌های تقریبا بدون هوا با سرعت حداکثر ۷۶۰ مایل‌برساعت (۱٬۲۲۳ کیلومتربرساعت) انتقال داد. این لوله‌ها یا روی یک‌سری ستون محکم یا در زیرزمین ساخته می‌شوند و امکان وصل‌کردن بخش‌های مختلف یک شهر یا دو شهر را فراهم می‌کنند.
    مقاله‌های مرتبط

    ایلان ماسک سیستم هایپرلوپ را «حالت پنجم حمل‌و‌نقل» نامید و گفت که هایپرلوپ می‌تواند نحوه‌ی زندگی، کار، تجارت و مسافرت را متحول کند. ماسک سناریویی هیجان‌انگیز نیز مطرح کرد: به گفته‌ی او به‌لطف هایپرلوپ می‌توان فاصله‌ی لس آنجلس تا سان فرانسیسکو را در ۳۰ دقیقه طی کرد.

    شرکت ویرجین هایپرلوپ در ابتدا با نام Hyperloop Technologies بنیان‌گذاری شد و در سال ۲۰۱۶ شاهد تغییر نام آن به هایپرلوپ وان بودیم. چند سال بعد، بار دیگر نام این شرکت تغییر کرد (این بار به Virgin Hyperloop One).

    اولین و تنها آزمایش هایپرلوپ وان در سال ۲۰۲۰ در نوادای آمریکا انجام شد. در آن آزمایش، سیستم حمل‌و‌نقل به سرعت تنها ۱۰۰ مایل‌برساعت (۱۶۰ کیلومتربرساعت) رسید.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1513
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari