صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • آغاز عملیات اجرایی‌پروژه تعریض و بهسازی محور‌مرودشت_ فتح آباد
  • آغاز عملیات مرمت و حفاظت از تپه تاریخی «تل سبز» در مرودشت
  • هفته دفاع مقدس نماد اقتدار ایران اسلامی در دفاع از دستاوردها، آرمان ها واهداف اسلامی است
  • درخشش مجدد دختران مرودشتی در لیگ دسته اول تکواندو نوجوانان کشور
  • تجلیل از بانوان قهرمان پاورلیفتینگ شهرستان مرودشت
  • طرح جامع شهر مرودشت تصویب شد و به‌زودی ابلاغ می‌شود
  • وضعیت مسکن ملی مرودشت بلاتکلیف مانده است
  • آخرین جزئیات از کشف ۵۶ ماینر در یک شرکت موادغذایی درمرودشت
  • تخت جمشید در مدار توسعه و آبادانی
  • رضا طحان بعنوان کارمند نمونه سال ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت معرفی شد.
  • برگزاری جلسه شورای شهر
  • نخستین حمام شیمیایی سلامت محور در بین شهرستانهای استان فارس در بیمارستان شهید مطهری مرودشت راه‌اندازی شد
  • درخشش تکواندو کاران مرودشت در رقابت های نوجوانان کشور
  • ویدئو: نمای داخلی آرامگاه داریوش بزرگ هخامنشی
  • تخت جمشید، صحنه دیپلماسی فرهنگی؛ ارکستر فیلارمونیک ارمنستان در تخت جمشید
  • تکواندوکار شایسته مرودشتی به عضویت تیم ملی بزرگسالان
  • وفاق واتحاد ملی باید حول محور الهی و ولایت فقیه باشد
  • دیدار خبرنگاران و اصحاب رسانه با مسئولان ارشد شهرستان
  • ارتقای رتبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در کشور
  • تشکیل زنجیره انسانی برای حفاظت از کوه مقدس
  • تخصیص بودجه ۶۵ میلیارد ریالی برای تکمیل کتابخانه کامفیروز مرودشت
  • از شهر میراث فرهنگی مرودشت به رییس جمهور
  • از شهر میراث فرهنگی مرودشت به رییس جمهور
  • فرش قرمز زیرپای پردیسان تخت جمشید مرودشت
  • مهمترین مسئله در خصوص جیدرزار ثبت ملی و تبدیل آن به روستای هدف گردشگری است
  • مراسم جاماندگان و دلدادگان حسینی در مرودشت برگزار شد
  • اقتصاد، کشاورزی و دامپروری در مرودشت در محاصره خاموشی های بی‌برنامه
  • رسانه، پشتوانه پیشرفت و بازوی محرک مدیران است.
  • رازهای نهفته در گورستان های باستانی مرودشت
  • درآمدهای حاصل از اماکن گردشگری مرودشت باید در همین شهرستان و برای توسعه گردشگري و حفاظت از اماکن گردشگری آن هزینه شود۰
  •  

     

     

    اقتدار نظام اسلامی برگرفته از عید غدیر است
    امام جمعه مرودشت: مسئولان ارشد شهرستانی فکر اساسی برای تعویض وترمیم لوله های فرسوده شبکه آبرسانی به مرودشت داشته باشند

    5838
    :كد
    شنبه 17 تير 1402

    امام جمعه موقت مرودشت گفت :مسئولان در راستای رفع دغدغه های مردم تلاش کنند / مسئولان ارشد شهرستانی فکر اساسی برای تعویض وترمیم لوله های فرسوده شبکه آبرسانی به مرودشت داشته باشند





    حجت الاسلام ابراهیم کلانتری امام جمعه موقت مرودشت در خطبه های این هفته ضمن تبریک عید سعید غدیر خم ،بیان داشت : واقعه مهم و تاریخی غدیرخم در امتداد نبوت، ادامه راه نبی مکرم اسلام، اکمال دین و اتمام‌ نبوت و میراث ماندگار پیامبر اسلام(ص) بوده که می‌تواند محور وحدت جامعه اسلامی باشد.

    کلانتری افزود: غدیر تنها یک حادثه و ‌واقعه نیست؛ بلکه تاریخی است که باید هزاران بار خوانده شود؛ غدیر ادامه رسالت پیامبر اسلام(ص) و مهر تاییدی بر شایستگی و ‌ایمان و اخلاص مولای متقیان امیرالمومنین (ع) است.

    کلانتری در ادامه اشاره ای به سالروز حجاب وعفاف در جامعه  نمود و با بیان اینکه ترویج بی عفتی، بزرگترین ضربه به بانوان بوده و بنیان خانواده را سست می‌ کند، گفت: حجاب و عفاف مهمترین عامل برای استحکام خانواده است وبهترین الگوی بانوان در زمینه حجاب وعفاف ،حضرت زهرای مرضیه (س) می باشد.


    امام جمعه موقت مرودشت افزود: متاسفانه یک عده نسبت به موضوع حجاب در جامعه دهن کجی می نمایند واین در حالی است که مساله عفت و حجاب یک مساله اجتماعی است زیرا بی عفتی و بی حجابی جامعه را به فساد می کشد و عقوبت الهی را در پی دارد.

    خطیب جمعه موقت مرودشت در ادامه با ابراز گلایه از برخی کم‌کاری‌ها، خطاب به مسئولین  و اذعان به اینکه بی توجهی به ملت ،عذاب الهی را در پی خواهد داشت ،اظهار کرد: مردم ما درتمامی سختی ها و گرفتاری ها یار و یاور رهبر نظام و انقلاب بودند ولذا مسئولان باید در راستای رفع دغدغه های آنان گام بردارند .

    امام جمعه موقت مرودشت اشاره ای به اتفاقات چند روز اخیر در موضوع قطعی آب نمود وعرضه داشت :به دلیل شکستگی بخشی از لوله های آبرسانی به شهر مرودشت متاسفانه مردم این شهر در چند روز اخیر نزدیک به ۴۸ ساعت آب برای مصرف نداشتند که با تدابیر انجام شده توسط فرماندار ویژه شهرستان و تلاش های  صورت گرفته توسط  مجوعه آبفا با همکاری نیروهای بسیج سازندگی ،این معضل برطرف گردید ولی هنوز شاهد هستیم که برخی از مناطق شهرآب شرب برای مصرف خود ندارند.

    کلانتری با بیان اینکه مسئولان ارشد شهرستانی باید اقدام اساسی برای ترمیم وتعویض لوله های شبکه آبرسانی به شهر را در اولویت خود قرار دهند، تصریح کرد :لوله های شبکه آبرسانی به مرودشت متعلق به ۵۰ سال قبل می باشد واکثریت آنان به مرور زمان دچار پوسیدگی شده است و حقیراین احساس خطر را ۲۰ سال قبل تذکر دادم ولی ظاهرا گوش شنوایی نبود.

    امام جمعه موقت مرودشت در ادامه گفت : ترمیم موقت لوله های شبکه آبرسانی بصورت مسکن و موقتی می باشددر حالی که  چنانچه در طول سالیان گذشته تاکنون هرکدام از مدیران ذیربط بخشی از لوله های شبکه آبرسانی را ترمیم وتعویض کرده بودند، امروز دچار این معضل نبودیم.

    شایان ذکر است که به مناسبت روز شهرداری ودهیاری ها قبل از ایراد خطبه ها، محمد علی گلکاری شهردار مرودشت به ایراد مطالبی پیرامون فعالیت های صورت گرفته توسط مجموعه شهرداری ،پرداخت.


    منبع:افق مرودشت



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1556
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari