صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • آغازعملیات اجرایی طرح جهش تولید در دیمزارها در شهرستان مرودشت
  • استفاده از ظرفیت عظیم بسیج در بحران ها
  • گزارش تصویری: راهپیمایی 13 آبان در مرودشت
  • خودروی ۱۵ هزار دلاری را ۴۰ هزار دلار کرده‌ایم!
  • تیم ملی وزنه برداری جوانان جمهوری اسلامی ایران به رقابت های جهانی مکزیک اعزام میگردد
  • برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت
  • نجات جان چند بیمار با اهدا اعضای دختر مرودشتی
  • برگزاری جشنواره انار و گردشگری فاروق
  • مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید مورد حمایت اداره جات قرار گیرد
  • شرکت های پیمانکار ساخت مسکن ملی تنها باید از نیروهای بومی و مصالح ساخت شهرستان مرودشت استفاده کنند.
  • توزیع 7253 تن کود شیمیایی سهمیه صیفی در مرودشت
  • امام جمعه مرودشت :دنیای غرب ومدعیان حقوق بشر در مقابل جنایات رژیم غاصب صهیونیستی سکوت کرده اند
  • دیدار رئیس بیمه سلامت شهرستان با فرماندار ویژه شهرستان مرودشت
  • برگزاری طرح نشست صمیمی در صد محله کم برخوردار کشور در شهرستان مرودشت
  • کارگاه آموزشی توانمند سازی مدیران مدارس شهرستان مرودشت
  • آزادکاران مرودشت، قهرمانی کشتی نوجوانان استان فارس را بدست آوردند
  • برداشت زیتون از باغات شهرستان مرودشت
  • سرمایه گذاری دویست میلیون یورویی در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری
  • ثبت نام هجده نفر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه مرودشت
  • تصویر تکه ای از کفپوش اصلی تخت جمشید
  • برداشت بیش از 22 هزار تن انار از باغات شهرستان مرودشت
  • آغاز برداشت چغندر قند از مزارع شهرستان مرودشت
  • گزارش تصویری: افتتاح کارخانه کانی گداخت تهمین
  • سفر معاون زنان رئیس جمهور به شهرستان مرودشت
  • شهرستان مرودشت از نظر صنعتی متاسفانه عقب مانده است
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع گاو شیری ۱۷۰۰ راسی در مرودشت
  • کارخانه «آزمایش» مرودشت به مزایده گذاشته می‌شود
  • امنیت یک مقوله اجتماعی است
  • گزارش_تصویری منطقه حفاظت‌شده بهرام گور
  • آغاز برداشت بیش از هزار تن میوه به ازباغات شهرستان مرودشت
  •  

     


    تخت جمشید پربازدید ترین جاذبه گردشگری کشور در نوروز۱۴۰۲

    5755
    :كد
    سه شنبه 22 فروردين 1402

    فرماندار ویژه شهرستان مرودشت با اشاره به قرار گرفتن تخت جمشید در صدر پربازدید ترین جاذبه های گردشگری کشور در نوروز1402: قرار گرفتن تخت جمشید در صدر پربازدیدترین جاذبه های گردشگری نشان از جایگاه ویژه شهرستان مرودشت دارد.




    به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت، اثر ثبت جهانی تخت جمشیدِ مرودشت بعنوان پربازدیدترین جاذبه گردشگری کشور در ایام نوروز۱۴۰۲ شناخته شد.

    دکتر اسماعیل خوشبخت فرماندار ویژه شهرستان مرودشت با اعلام این خبر گفت: در میان جاذبه های گردشگری سراسر کشور، پایگاه میراث جهانی تخت جمشید با نزدیک به سیصد هزار نفر، بیشترین بازدیدکننده را به خود اختصاص داده است. وی تخت جمشید را گنجینه ای بی نظیر و ارزشمند و نماد فرهنگ غنی ایرانی دانسته و گفت: مرودشت، شهرستانی بی نظیر از منظر وجود آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری است و همین ظرفیت ارزشمند، موجب شده است که سالیانه گردشگران داخلی و خارجی بسیاری این شهرستان را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کنند. فرماندار ویژه شهرستان مرودشت افزود: شهرستان مرودشت و تخت جمشید را می توان به جرات مقصد تقریبا تمام گردشگران خارجی دانست چرا که طبق بررسی های بعمل آمده تقریبا تمامی گردشگران خارجی در مدت زمان حضور در ایران حتما از این اثر زیبا و منحصر بفرد تاریخی بازدید بعمل می آورند.

    وی ادامه داد: همین موضوع، مرودشت و تخت جمشید را بدل به بستری مناسب جهت ارائه و معرفی فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی نموده است و در طول سال تلاش متولیان فرهنگی و گردشگری شهرستان مرودشت پرداختن به همین ظرفیت مهم است تا گردشگران خارجی با حضور در مرودشت و تخت جمشید با فرهنگ ایرانی-اسلامی آشنا و هرکدام تبدیل به سفیران فرهنگی ایران بزرگ اسلامی شوند.رئیس ستاد خدمات سفر شهرستان مرودشت با ابراز قدردانی از کلیه دستگاه‌های خدمات‌رسان، امدادی، نظامی، انتظامی و دستگاه‌های اجرایی و بخصوص مردم خونگرم و میهمان نواز مرودشتی درمیزبانی و خدمات رسانی به مسافران و گردشگران در ایام نوروز و با بیان اینکه مرودشت امسال در استقبال از مسافران نوروزی بسیار خوش درخشید گفت: با تلاش و مجاهدت شبانه روزی این عزیزان شاهد نوروزی امن و بدون حاشیه بودیم و مسافرین نوروزی نیز لحظاتی توام با آرامش، امنیت و رضای خاطر را در مرودشت تجربه کردند.

    دکتر خوشبخت در ادامه با تقدیر و تشکر از هموطنان شریف و عزیزی که شهرستان مرودشت را بعنوان مقصد گردشگری و سفر خود انتخاب نموده اند گفت: امسال با تقارن مبارک نوروز باستانی با ماه مبارک رمضان روبرو بودیم و علیرغم این تقارن مبارک، الحمدلله هموطنان عزیز نهایت احترام را به شئونات این ماه گرامی و مبارک داشتند وازاین نظر مرودشت را در ایام نوروز باید شهرستانی بی حاشیه و سرشار از عطر معنوی ماه مبارک رمضان دانست.
     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    684
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari