صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     


    بدون رتوش!

    5732
    :كد
    سه شنبه 23 اسفند 1401

    حالا می‌توان به قضاوت نشست؛ قضاوت درباره جریانی که از دل وقایع پاییز امسال متولد شد. زمان سپری شده، گرد و غبارها فرونشسته، مواضع روشن شده، کنش‌ها دیده شده و صحنه عیان‌تر از ماه‌های گذشته است.



    حالا می‌توان به قضاوت نشست؛ قضاوت درباره جریانی که از دل وقایع پاییز امسال متولد شد. زمان سپری شده، گرد و غبارها فرونشسته، مواضع روشن شده، کنش‌ها دیده شده و صحنه عیان‌تر از ماه‌های گذشته است. با وجود اینکه تلاش‌های بسیای برای بزک‌کردن چهره جریان «زن، زندگی، آزادی» صورت می‌گیرد اما محال است که بتوان از دل این جریان، مفاهیم واجد ارزش را استخراج کرد؛ جریانی که بن‌مایه، مبنا و اساس آن روی رادیکالیزم بنا شده است. 

    این جریان نه با اخلاق نسبتی دارد، نه پیوندی با دگراندیشان برقرار می‌کند، نه درک درستی از جامعه ایران و مختصات آن دارد، نه به ارزش‌های میهن‌پرستانه وقعی می‌نهد و مخلص کلام اینکه سر تا سر این جریان انحطاط و زوال است. این جریان برای رسیدن به مقاصد خود با متخاصم‌ترین نیروها پیوند برقرار می‌کند، ابایی از تجزیه‌طلبی ندارد، موافق دخالت خارجی و حمله نظامی به کشور است، با فقر ملت سر سازش دارد، از خون‌های بر زمین ریخته‌شده ارتزاق و کاسبی می‌کند، حیات خود را در ناامن‌کردن روان جامعه می‌بیند و با هر آنچه که رنگی از دین و مذهب داشته باشد دشمنی می‌کند. 

    به صدای گوش‌خراشی که از بلندگوهای این جریان پخش می‌شود، دقت کنیم. یکی فراخوان حمله و خشونت می‌دهد، یکی از مقاصد پاک! این جریان مبنی بر آزادی بی‌حد و حصر جوانان و لزوم ولنگاری‌ جنسی حتی برای دختران نوجوان ۱۴ ساله سخن می‌گوید، دیگری خاورمیانه را چرک و کثافت و محلی شیطانی می‌داند و آن یکی برای تحریم، کاسه‌گدایی به دست می‌گیرد. نیروهای عملی این جریان در میدان هم دارای لئیم‌ترین صفات و دنائت بارزی هستند که بقای خود را در خشونت‌آمیز‌ترین اقدامات می‌بینند و این چهره بدون رتوش «زن، زندگی، آزادی» است.

    علی‌رغم ژست آزادی‌خواهانه این جریان، «زن، زندگی، آزادی» درکی از مفهوم آزادی ندارد؛ آزادی را معادل اباحه‌گری تفسیر می‌کند و به دلیل خواستگاه طبقاتی‌اش که متعلق به طبقه متوسط شهری است، نسبتی با لایه‌های پایین جامعه ندارد و همین امر موجب تنگ‌تر شدن دایره تفسیر مفهوم آزادی برای این جریان و هواخواهانش می‌شود. «زن، زندگی، آزادی» با عدم امنیت شغلی زنان کاری ندارد، به استثمار آنان در محیط کار توجه نمی‌کند، از درک چالش‌های عمیق رفاهی آنان عاجز است و صرفاً آزادی را در نوع پوشش و خرید و مصرف تلقی می‌کند. این جریان از دل طبقه‌‌ای با ارزش‌هایی پوچ سر برآورده که شمولیت آن بسیار محدود است.

    با وجود عقیم‌بودن این نوزاد نارس اما ایران باید سال‌ها تاوان انحراف فکری و تاثیرات مخربی که این جریان از خود بر جای گذاشت را بدهد و چه بسا در آینده نزدیک، نیاز به زدودن پیرایه‌‌‌های «زن، زندگی، آزادی» از دامان جامعه داشته باشیم!


    منبع:الف



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2087
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari