صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     


    نه گلی مانده، نه شیفته ای، نه فراهانی !

    5690
    :كد
    چهارشنبه 10 اسفند 1401

    بله سخن از بازیگری است که با همه بی هنری و بی تجربگی در سیاست این بار هوس تازه ای کرده و آن هم ظاهر شدن در نقش یکی از رهبران مردم ایران است!



    آن کسی که به قول یکی از روشنفکران دینی مشهور و منتقد جمهوری اسلامی تا خودش را در آن ور دنیا لخت نکرد، تحویلش نگرفتند پرده دیگری از وجودش را درید. او این بار روح خودش را کاملا برهنه کرد و  تاریکی درونش را آشکار تر کرد!

    بله سخن از بازیگری است که با همه بی هنری و بی تجربگی در سیاست این بار هوس تازه ای کرده و آن هم ظاهر شدن در نقش یکی از رهبران مردم ایران است! مردمی که محل زندگی شان را «کثافت» می نامد و ریشه هایش را «شیطانی» : «... وقتی در خاورمیانه به دنیا آمده اید انگار در کثافت متولد شده اید. هر جا بروید ریشه‌های‌تان به آن منطقه شیطانی برمی‌گردد»

     راستی که تحمل حق ناشناسی و پرده دری «فرزند» بسیار سخت و ناراحت کننده است. اگر نبود اعاده حق مردم ایران به عنوان «والدین» این فرزند ناسپاس شاید اساسا توجه کردن به این مهره های بی ارزش در حد همین چند سطر نیز کاری بیهوده بود اما چه باید کرد که گاهی وقاحت فرزند به حدی می رسد که جز یک سیلی، حق مطلب را ادا نمی کند.

    خوب  به یاد می آورم آن زمانی که این بازیگر تازه به دوران رسیده برای رسیدن به خواسته هایش در آن سوی آب ها راضی به چاپ عکس برهنه اش شد یکی از کاربران هموطن در فضای مجازی ، یعنی یکی از همین «خاورمیانه ای های شیطانی»، درحالی که احتمالا برخی مخاطبان غربی آن نشریه مشغول برانداز «تنانگی» یک طعمه تازه بودند از غمی نوشته بود که در چشمان معصوم او بود!

    آری کسی که هنوز نمی داند چه اهداف شیطانی در پس این برهنه سازی هاست و علیرغم زندگی چند ساله و فرو رفتن در این مناسبات چرک هنوز قدرت درک این حقیقت را پیدا نکرده به خود حق می دهد هموطنانش را شر و کثافت بنامد !
     
    بر خلاف تصور او درغرب برای این همه بی ریشه گی و بی هویتی کسی دست نمی زند جز همان شبکه مناسباتی که مشغول لخت کردن این جماعت هستند! جامعه غربی فقط همین مناسباتی نیست که امثال این بازیگر نورسیده خود را در آن متوقف کرده اند. در دانشگاه های همان جامعه غربی کسانی هم پرورش یافته اند که نگران «ابژه» شدن «سوژه» های شرقی در فرایند «شرق شناسی» بوده اند یعنی نگران از عاملیت افتادن (بخوانید از انسانیت افتادن) شرقی ها ذیل فرهنگ و تمدن غربی بوده اند. اما چه باید کرد که گاهی این خودباختگی چنان عمیق می شود که حتی والدین جدید فرهنگی هم از پذیرفتن این فرزندخوانده مشتاق سرباز می زنند !

    هیچ نمی توان گفت جز اینکه نه گلی باقی گذاشت، نه شیفته گی ای و نه فراهانی‌!


    منبع:الف



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2049
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari