صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • دو دلاور مرد مرودشت، به تیم ملی وزنه برداری ایران دعوت شدند
  • راهپیمایی مردم مرودشت در حمایت از مردم فلسطین
  • جواد نیری مشاور رییس فدراسیون پرورش اندام کشور شد
  • تسهیل روندِ ساخت توقفگاه خودروهای سنگین در مرودشت
  • همایش بررسی اقتصاد چرخشی در صنایع
  • چرا موسیقی تتلوها «سم» است؟
  • دانش آموزان بدمینتون باز مرودشتی به مقام سوم استان دست یافتند.
  • برداشت زعفران در شهرستان مرودشت
  • درخشش دختران مرودشتی،در رقابت های مچ اندازی نوجوانان و جوانان استان فارس
  • دانشجو باید بلندگوی استکباری ستیزی در جامعه باشد
  • ارائه خدمات به مشمولان غایب ممنوع می باشد
  • کارخانه کانی گداخت کمتر از چهار سال در مرودشت راه اندازی شد
  • پیام تبریک مهندس جلال رشیدی کوچی
  • میلاد قنبرزاده بازیکن ارزنده مرودشتی، به سفیر گفتمان تهران پیوست
  • ابوالفضل زارع وزنه بردار مرودشتی تنایب قهرمان جهان شد
  • امید به تخت جمشید بازگشت
  • به نفع مملکت است که اینها نباشند
  • کشف بزرگترین دروازه دنیای باشتان در مرودشت
  • کلنگ زنی پروژه شماره 2 شرکت توسعه وعمران مرودشت
  • رئیس ستاد انتخابات فارس از تایید صلاحیت بیش از دو سوم دواطلبان انتخابات مجلس خبر داد
  • تولید 640 تن خرمالو در مرودشت
  • سالانه ۳۰ هزار تن بذر گندم اصلاح شده در شهرستان مرودشت تولید می‌شود.
  • مردم محوری مهمترین شاخصه مجمع عالی بسیج است
  • نبود امنیت لازم در اتوبان شیراز اصفهان
  • آیا بهترین دین، انسانیت است؟
  • آغازعملیات اجرایی طرح جهش تولید در دیمزارها در شهرستان مرودشت
  • استفاده از ظرفیت عظیم بسیج در بحران ها
  • گزارش تصویری: راهپیمایی 13 آبان در مرودشت
  • خودروی ۱۵ هزار دلاری را ۴۰ هزار دلار کرده‌ایم!
  • تیم ملی وزنه برداری جوانان جمهوری اسلامی ایران به رقابت های جهانی مکزیک اعزام میگردد
  •  

     


    در آرزوی حقوق ۷ میلیونی !

    نويسنده - خبرنگار: سعید ونکی

    5649
    :كد
    29 دی 1401

    فهمیدن آنچه در گوشه و کنار این شهر و دیگر نقاط کشور می‌گذرد، چندان سخت نیست؛



    1- کاربری در توئیتر روایت کرده بود: «زن توی مترو می‌گفت ۲ ساله تو روز تهران راه نرفتم. هر روز هفته، حتی جمعه هم کار می‌کنم. ۷ صبح می‌رم بیرون و ۸ شب می‌رسم خونه. ولی درد اصلی اینجا بود که یکی از خانوم‌ها ازش پرسید چقدر بهت می‌دن؟ زن گفت ۷ تومن و بقیه گفتند چه خوب؛ کجاست ما هم بیایم! »

    ۲- این روایتی دردناک اما واقعی از محیط پیرامونی ماست؛ جامعه‌ای رنجور و شلاق‌خورده از مصائب اقتصادی که در حال تقلا برای فراهم‌کردن حداقل‌ شرایط ممکن است و زیر بار این فشار، کمرش خم شده. خواسته این خانم هم‌وطن که به دنبال دریافت حقوق ۷ میلیونی است، قصه پرغصه هزاران و شاید میلیون‌ها نفر از ما باشد؛ افرادی که از بد روزگار، آمال و آرزوهای خود را به دست فراموشی سپرده‌ و برای نفس‌کشیدن تقلا می‌کنند!

    ۳- فهمیدن آنچه در گوشه و کنار این شهر و دیگر نقاط کشور می‌گذرد، چندان سخت نیست؛ با ورود به همین اجتماعات کوچک و تنفس در این فضا، می‌فهمیم که نبض مردم چگونه می‌زند و شاید این امر از صدها پژوهش پرطمطراقی که با بودجه‌های کلان صورت می‌گیرد، مبین‌تر باشد.

    ۴- بسیاری از کارگران، بازنشستگان، معلمان، پرستاران، نیروهای قراردادی و … روزگار یکسانی با این خانم هم‌وطن ما دارند؛ دوندگی برای یک لقمه نان آن هم با تحمل هزار و یک فشار و البته عدم امنیت شغلی؛ آن هم در زمانه‌ای که خیل عظیم بیکاران جامعه را فراگرفته و هراس از دست دادن همین موقعیت شغلی این شرایط را تحمیل می‌کند.

    ۵- حال در این بستر بیاییم رشد شاخص‌ها را روایت کنیم، خصوصی‌سازی را فتح‌الفتوح بنامیم، به ساز و کارهای بورسی و ورود اساسی‌ترین نیازهای جامعه مثل مسکن به آن افتخار و آن را پیشرفت قلمداد کنیم، اما چه گره‌ای از کار جامعه و مردمی باز می‌کند که بسیاری از آنان برای بقا در حال دوندگی‌اند؟ مسئله اصلی را نفهمیده‌ایم یا چشم‌ها را به روی واقعیت بسته‌ایم؟ این مسائل چه نسبتی با دغدغه مردمی دارد که در پی حقوق ۷ میلیونی‌اند؟ این‌ها دغدغه فرادستان‌اند یا فرودستانی که حتی برای افزایش حقوق بخور و نمیرشان مقاومت شده و هر روز تزهای اقتصادی جدیدی ساخته می‌شود؟

    ۶- درک کنیم که بحران در حال سر ریز شدن است. توجه به معیشت اقشار ضعیف و اقدام برای بهبود آن، مصداق‌ بارز تامین امنیت ملی است. این وقایع اخیر و اعتراضات خیابانی که ریشه‌های آن به طبقه متوسط و بالای جامعه باز می‌گردد، موجب گمراهی نشود. این طبقات پایین جامعه بودند که همواره به پای انقلاب ایستادند و بیشترین هزینه را متحمل شدند و اگر این طبقه فداکار از صحنه کنار بروند، نه از تاک نشانی خواهد ماند و نه از تاک‌نشان!


    منبع:الف



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    776
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari