صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • دو دلاور مرد مرودشت، به تیم ملی وزنه برداری ایران دعوت شدند
  • راهپیمایی مردم مرودشت در حمایت از مردم فلسطین
  • جواد نیری مشاور رییس فدراسیون پرورش اندام کشور شد
  • تسهیل روندِ ساخت توقفگاه خودروهای سنگین در مرودشت
  • همایش بررسی اقتصاد چرخشی در صنایع
  • چرا موسیقی تتلوها «سم» است؟
  • دانش آموزان بدمینتون باز مرودشتی به مقام سوم استان دست یافتند.
  • برداشت زعفران در شهرستان مرودشت
  • درخشش دختران مرودشتی،در رقابت های مچ اندازی نوجوانان و جوانان استان فارس
  • دانشجو باید بلندگوی استکباری ستیزی در جامعه باشد
  • ارائه خدمات به مشمولان غایب ممنوع می باشد
  • کارخانه کانی گداخت کمتر از چهار سال در مرودشت راه اندازی شد
  • پیام تبریک مهندس جلال رشیدی کوچی
  • میلاد قنبرزاده بازیکن ارزنده مرودشتی، به سفیر گفتمان تهران پیوست
  • ابوالفضل زارع وزنه بردار مرودشتی تنایب قهرمان جهان شد
  • امید به تخت جمشید بازگشت
  • به نفع مملکت است که اینها نباشند
  • کشف بزرگترین دروازه دنیای باشتان در مرودشت
  • کلنگ زنی پروژه شماره 2 شرکت توسعه وعمران مرودشت
  • رئیس ستاد انتخابات فارس از تایید صلاحیت بیش از دو سوم دواطلبان انتخابات مجلس خبر داد
  • تولید 640 تن خرمالو در مرودشت
  • سالانه ۳۰ هزار تن بذر گندم اصلاح شده در شهرستان مرودشت تولید می‌شود.
  • مردم محوری مهمترین شاخصه مجمع عالی بسیج است
  • نبود امنیت لازم در اتوبان شیراز اصفهان
  • آیا بهترین دین، انسانیت است؟
  • آغازعملیات اجرایی طرح جهش تولید در دیمزارها در شهرستان مرودشت
  • استفاده از ظرفیت عظیم بسیج در بحران ها
  • گزارش تصویری: راهپیمایی 13 آبان در مرودشت
  • خودروی ۱۵ هزار دلاری را ۴۰ هزار دلار کرده‌ایم!
  • تیم ملی وزنه برداری جوانان جمهوری اسلامی ایران به رقابت های جهانی مکزیک اعزام میگردد
  •  

     


    سیلوی ذرت علوفه ای با شیوه ای دانش بنیان در مرودشت

    5592
    :كد
    دوشنبه 14 آذر 1401

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: برای اولین بار در استان فارس 800 تن ذرت علوفه ای با دستگاه سیلوی تونلی در مرودشت بسته بندی شد.



    منصور امیریان با اشاره به اینکه سیلوی علوفه  معمولا به روش سنتی انجام می شود، اظهارکرد:  در این روش به جای ریختن علوفه در گودال در روش سنتی، مواد توسط دستگاه سیلوی تونلی و بیلر  به داخل کیسه پلاستیکی به قطر سه متر و طول 70 الی 120 متر هدایت و فشرده می شود.

    او به مزایای روش سیلاژ علوفه نسبت به روش سنتی اشاره کرد و گفت: در روش نوین ذخیره سازی ذرت علوفه ای درون سیلوهای پلیمری، علاوه بر افزایش راندمان، دیگر شاهد معایب روش سیلوهای سنتی و زیرزمینی مثل نفوذ آب و هوا و افت ارزش مواد غذایی علوفه نخواهیم بود.

    امیریان تصریح کرد: زمان تغییر و آماده مصرف شدن علوفه سیلویی در روش سنتی معمولاً حدود دو ماه به طول می انجامد که در این روش بعد ازسه هفته تا یک ماه علوفه سیلویی آماده مصرف می شود.

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت ابراز کرد: استفاده از این فناوری علاوه بر  افزایش کیفیت و کمیت علوفه سیلویی و نگهداری بهداشتی علوفه طراوت و تازگی همان زمان برداشت را خواهد داشت.

    امیریان با بیان اینکه ذرت از مهمترین محصولات علوفه ای شهرستان  است که سطحی بالغ بر 17 هزار هکتار را به خود اختصاص داده است، اضافه کرد: بالغ بر یک میلیون تن ذرت علوفه در این شهرستان تولید که معمولاً به صورت تازه یا سیلویی به منظور مصرف دامداریهای شهرستان، شهرستان های همجوار و خارج از استان حمل می شود .


    منبع:روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    834
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari