صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • نشان نقره المپیاد فیلمسازی کشور به یک فیلمساز مرودشتی رسید
  • درخشش دختران وزنه بردار مرودشتی
  • شال سبز بر گردن ارتفاعات زاگرس مرکزی
  • کندازی مرودشت بعنوان نخستین روستای ملی رووار بافی کشور
  • سنگ نگاره سوارکار ساسانی در مرودشت کشف شد
  • ماره رجب،ماه خودسازی وقرب به خداوند است
  • افسارگسیختگی پشه سالک در ۵۰ کانون مستعد این بیماری در مرودشت
  • در آرزوی حقوق ۷ میلیونی !
  • کانون بسیج جامعه کشاورزی مرودشت نمونه ملی شد
  • تکثیر گل های زینتی توسط بانوی مرودشتی
  • ویدئو: برف و بوران سنگین سال ۱۳۵۰ ایران که در گینس ثبت شده است
  • باریک‌ترین شهر جهان کجاست؟
  • نخستین میدان عرضه دام در مرودشت کلنگ زنی شد
  • نتیجه قیمت گذاری کارخانه ۶۵۴ میلیارد تومان ناقابل!!*
  • دورافتاده‌ترین خانه‌های جهان کجا هستند؟
  • با اخلاگران آموزشی بیشتر آشنا شوید!
  • سوالات مجمع مطالبه گران شهرستان مرودشت از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مرودشت
  • ۶ فاجعه هوایی که سرویس‌های اطلاعاتی غربی آن را پنهان کردند! + تصاویر
  • مثل خودشان رفتار کنیم؛ حتی با عراق!
  • مرودشت، حائز رتبه برترکشت قراردادی گندم در فارس
  • تولید روزانه ۴۵۰ تن شیرخام در مرودشت
  • پیکر مطهر ۱شهید گمنام در مرودشت تشییع و تدفین شد
  • انتقاد امام جمعه مرودشت از برپایی برخی جلسات در وقت اداری
  • جلسه اعضای هیئت مدیره اصناف مرودشت با حضور مهندس رشیدی
  • 2200 مترجاده بین مزارع در مرودشت بهسازی شد
  • کشت موسیر برای اولین باردر مرودشت
  • مراسم تکریم و معارفه رئیس کمیته امداد مرودشت برگزار شد
  • بهسازی مسیر ورودی تخت جمشید با اشتغال زایی ۵۰۰ نفر به زودی آغاز می شود
  • ضعف آنتن دهی رادیو در دومین شهر بزرگ استان زیبنده نمی باشد
  • حضور اعضای کمیسیون داخلی مجلس در حوزه انتخابیه باعث اصلاح قوانین شوراها وشهرداری ها خواهد بود
  •  

     

     


    سیلوی ذرت علوفه ای با شیوه ای دانش بنیان در مرودشت

    5592
    :كد
    دوشنبه 14 آذر 1401

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: برای اولین بار در استان فارس 800 تن ذرت علوفه ای با دستگاه سیلوی تونلی در مرودشت بسته بندی شد.



    منصور امیریان با اشاره به اینکه سیلوی علوفه  معمولا به روش سنتی انجام می شود، اظهارکرد:  در این روش به جای ریختن علوفه در گودال در روش سنتی، مواد توسط دستگاه سیلوی تونلی و بیلر  به داخل کیسه پلاستیکی به قطر سه متر و طول 70 الی 120 متر هدایت و فشرده می شود.

    او به مزایای روش سیلاژ علوفه نسبت به روش سنتی اشاره کرد و گفت: در روش نوین ذخیره سازی ذرت علوفه ای درون سیلوهای پلیمری، علاوه بر افزایش راندمان، دیگر شاهد معایب روش سیلوهای سنتی و زیرزمینی مثل نفوذ آب و هوا و افت ارزش مواد غذایی علوفه نخواهیم بود.

    امیریان تصریح کرد: زمان تغییر و آماده مصرف شدن علوفه سیلویی در روش سنتی معمولاً حدود دو ماه به طول می انجامد که در این روش بعد ازسه هفته تا یک ماه علوفه سیلویی آماده مصرف می شود.

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت ابراز کرد: استفاده از این فناوری علاوه بر  افزایش کیفیت و کمیت علوفه سیلویی و نگهداری بهداشتی علوفه طراوت و تازگی همان زمان برداشت را خواهد داشت.

    امیریان با بیان اینکه ذرت از مهمترین محصولات علوفه ای شهرستان  است که سطحی بالغ بر 17 هزار هکتار را به خود اختصاص داده است، اضافه کرد: بالغ بر یک میلیون تن ذرت علوفه در این شهرستان تولید که معمولاً به صورت تازه یا سیلویی به منظور مصرف دامداریهای شهرستان، شهرستان های همجوار و خارج از استان حمل می شود .


    منبع:روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    211
     
       

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

      logo-samandehi   
     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtar