منصور امیریان اظهار کرد: درصورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی برداشت زعفران تا مدت ۲۰ روز ادامه دارد.
او با بیان اینکه شرایط آب و هوایی، کاهش محصول زعفران را در پی داشته است، افزود: پیش بینی می شود از هر هکتار حدود سه و نیم کیلو گرم و در مجموع حدود 154کیلو گرم محصول زعفران تولید و روانه بازار شود.
این مقام مسئول با اذعان به اینکه توسعه کشت زعفران منوط به برخورداری از تسهیلات و حمایت های دولتی است، افزود: کمبود منابع به منظور تامین پیاز زعفران و تامین هزینه کارگران از مشکلات زعفران کاران است.
امیریان با بیان اینکه برداشت زعفران برای کارگران فصلی اشتغالزایی خوبی دارد، یادآور شد: این محصول به طور میانگین برای 200 نفر نیروی کار در سطح هر هکتار اشتغالزایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به اینکه زعفران تولید شده در مرودشت به لحاظ شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی برخوردار است، افزود: بخشی از محصول تولیدی به صورت بسته بندی شده و با برند و بخشی نیز بدون بسته بندی به استان های خراسان و تهران ارسال و به فروش می رسد.