صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • وضعیت امروز جامعه، ضرورت انجام برنامه های فرهنگی را دوچندان نموده است
  • نقش رستم روی لبه پرتگاه فرونشست
  • تمدید تعیین تکلیف سهم مشاعی دولت در اراضی 101 مرودشت
  • عامل نصب بنر توهين آميز به مردم شریف مرودشت دستگیر شد
  • دیدار ریس بنیادشهید و امور ایثاگران مرودشت از جانبازان بخش سیدان
  • رمضان ماه خود سازی وتهذیب نفس
  • مرودشت بر بام فوتسال استان فارس ایستاد
  • گزارش تصویری: حضور پرشکوه مردم مرودشت در راهپیمایی جشن انقلاب
  • گزارش تصویری: قاب رنگی از راهپیمایی 22 بهمن بخش سیدان
  • افتتاح پروژه های آبرسانی شهرهای مرودشت و سیدان به مناسبت دهه فجر
  • افتتاح پروژه های آبرسانی شهرهای مرودشت و سیدان به مناسبت دهه فجر
  • افتتاح پروژه بهسازی روستای حسن آباد مرودشت
  • افتتاح پروژه های عمرانی بخش مرکزی به مناسبت‌ دهه فجر
  • میز خدمت؛ پاسخگویی چهره‌به‌چهره مسئولان شهرسیدان
  • اقامتگاه های بوم گردی روستای کندازی؛ جایی برای آرامش
  • راهپیمایی 22 بهمن ماه نمایش اقتدار و همبستگی واتحاد ملت ایران اسلامی است
  • بهره‌برداری از چندین پروژه‌‌ عمرانی در شهر سیدان
  • فرماندار مرودشت: دهه فجر به صحنه امیدآفرینی تبدیل شود
  • تروریست پدرتان است!
  • انتخابات عیار سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی است
  • سپاه مظهر دین ودفاع از اسلام است
  • روستای کندازی نگین گردش و هنر
  • وقتی یک ملت بدهکار می‌شود
  • دلنوشته ای برای قاسم های مرودشت
  • ۹۹درصدروستاهابخش سیدان ازگاز برخوردارشده اند
  • حسین بابری؛ سرمایه‌های ایران اسلامی
  • روایتی دردناک از جنایت داعش‌گونه اغتشاشگران در مرودشت
  • خیانت بزرگ نمایش خانگی به فرهنگ نسل جوان
  • پرچم مقاومت وتمامیت ارضی دردستان رهبر انقلاب است
  • گزارش تصویری: تخریب اموال عمومی در اعتشاشات 18 و 19 دی 1404
  •  

     

     

    رئیس اداره میراث‌فرهنگی مرودشت
    توانمندسازی سمن‌ها و انجمن های میراث فرهنگی در شهرستان مرودشت

    5529
    :كد
    چهارشنبه 30 شهريور 1401

    محمد تقی قلعه نویی گفت: توانمندسازی سمن‌ها و انجمن های میراث فرهنگی در شهرستان مرودشت رویکرد عملیاتی و مهارت محور ما خواهد بود




    محمد تقی قلعه نویی گفت: توانمندسازی سمن‌ها و انجمن های میراث فرهنگی در شهرستان مرودشت رویکرد عملیاتی و مهارت محور ما خواهد بود و ما از همین جا از همه‌ی جوامع محلی و دوستداران میراث فرهنگی و سمن ها در جغرافیای فرهنگی شهرستان مرودشت جهت همکاری و ثبت فعالیت ها دعوت می‌کنیم.

     رئیس اداره میراث‌فرهنگی شهرستان امروز دوشنبه‌(۲۱ شهریورماه)، با‌بیان اینکه توانمندسازی تشکل‌های مردمی توسط این اداره با محوریت توانمندساختن جوامع محلی و رویکرد عملیاتی و مهارت محور ازطریق تشکل‌های مردم نهاد از مهم‌ترین رویکردهای ما خواهد بود افزود: بدون شک یکی از حوزه‌هایی که در امر توسعه یافتگی و پیشرفت میراث‌فرهنگی در شهرستان مرودشت حائز اهمیت خواهد بود، تقویت سمن ها و انجمن‌های دوستداران میراث فرهنگی است و ما از تمامی ظرفیت‌های موجود در جهت توسعه هرچه بهتر و بیشتر شهرستان در این زمینه استقبال می‌کنیم.

    وی با اشاره به اینکه حتی از دید کارشناسان، صاحب‌نظران و توسعه گران، تقویت سمن ها و انجمن های دوستداران میراث فرهنگی بسیار حائز اهمیت است ادامه داد: نقش سرمایه نیروی انسانی و استفاده از ظرفیت‌های سرشار جوانان در شهرستان مرودشت، با توجه به پیشینه باستانی و تاریخی مرودشت، از جایگاه بسیار مهمی در کشور و حتی جهان برخوردار است و به همین منظور با توجه به نقش کلیدی نیروی انسانی به ویژه سازمان‌های مردم‌نهاد به‌عنوان بازوی قدرتمند دولت در توسعه و پیشرفت را نمی‌توان نادیده گرفت.
     

    قلعه نویی ادامه داد: نکته دارای اهمیت در این زمینه وجود سمن‌های مختلف با اهداف و فعالیت‌های متفاوت در شهرستان مرودشت است، این تشکل‌های مردم‌نهاد که کاملاً مردمی و برای اهداف عامه‌پسند فعالیت دارند در مواردی می‌توانند در جهت توسعه و پیشرفت برنامه‌های میراث‌فرهنگی مرودشت یاریگرمان باشند. در این راستا و با توجه به رسالت و روحیه مطالبه گری انجمن ها و سمن‌ها، باید راهکاری اندیشید تا بتوان این تشکل‌های مردمی فعال و تلاشگر را به‌گونه‌ای بیشتر و مؤثر باهم آشنا کرد تا زمینه‌ تعامل مؤثر و کنشگرانه در جهت رشد و بالندگی همه جانبه شهرستان را در پی داشته باشند.
     

    رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مرودشت بابیان اینکه "آشناسازی سمن‌ها به حقوق و توانمندی‌های خود بسیار دارای اهمیت است"، اظهار کرد: برنامه‌ای به همین منظور با عنوان طرح توانمندسازی تشکل‌های مردمی وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از سال ۱۳۹۵ برای آشناسازی تشکل‌ها با حقوق و توانمندی‌هایشان و ایجاد کانال ارتباطی میان آن‌ها پیش‌بینی شده است، در این دوره‌ها زمینه‌هایی که می‌تواند برای توانمندسازی و افزایش اطلاعات و توانمندی‌های این گروه ها مؤثر باشد در نظر گرفته شد که سال ۹۷ سومین دوره خود را با موفقیت و استقبال بی‌سابقه سمن‌ها تجربه کرد
     

    محمدتقی قلعه نویی تصریح کرد: کارآفرینی،‌ اصول و مبانی مدیریت منابع انسانی و مدیریت نیروهای داوطلبانه، مبانی حقوقی سمن‌ها، تیم سازی و کارتیمی در سازمان، اصول و فنون مذاکره، الزامات حقوقی و فنی برای فعالیت بین‌المللی سمن‌ها، کارگاه اکوتوریسم، توانمندسازی جوامع محلی، آشنایی با جایگاه و نقش سازمان‌های غیردولتی و فعالیت‌های عملی مرتبط با آن، گردشگری پایدار، پایداری گردشگری در مفهوم و عمل، روش‌های تعامل با جامعه محلی، نقش و فعالیت تشکل‌ها درزمینهٔ حفظ میراث فرهنگی، احیا صنایع‌دستی بومی و ترغیب جامعه به ارتباط هرچه بیشتر با آن‌ها از اهداف بسیار مهم ما در تعامل با تشکل‌ها و سمن‌ها خواهد بود که امیدواریم هرچه زودتر این‌مهم در حوزه شهرستان مرودشت نیز شکل جدی تری به خود بگیرد.

    وی اظهار امیدواری کرد: با استفاده از اهداف مورد اشاره و با آموزش جامعه محلی به‌عنوان بخش تأثیرگذار شهرستان در حوزه میراث‌فرهنگی به یاری خدا بتوانیم ایجاد اشتغال و توسعه، درآمدزایی در جامعه هدف به کاهش بیکاری، به‌کارگیری نیروی جوان محلی، مصرف و تولید محصولات بومی کمک کنیم.
     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    2863
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari