صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • آغازعملیات اجرایی طرح جهش تولید در دیمزارها در شهرستان مرودشت
  • استفاده از ظرفیت عظیم بسیج در بحران ها
  • گزارش تصویری: راهپیمایی 13 آبان در مرودشت
  • خودروی ۱۵ هزار دلاری را ۴۰ هزار دلار کرده‌ایم!
  • تیم ملی وزنه برداری جوانان جمهوری اسلامی ایران به رقابت های جهانی مکزیک اعزام میگردد
  • برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت
  • نجات جان چند بیمار با اهدا اعضای دختر مرودشتی
  • برگزاری جشنواره انار و گردشگری فاروق
  • مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید مورد حمایت اداره جات قرار گیرد
  • شرکت های پیمانکار ساخت مسکن ملی تنها باید از نیروهای بومی و مصالح ساخت شهرستان مرودشت استفاده کنند.
  • توزیع 7253 تن کود شیمیایی سهمیه صیفی در مرودشت
  • امام جمعه مرودشت :دنیای غرب ومدعیان حقوق بشر در مقابل جنایات رژیم غاصب صهیونیستی سکوت کرده اند
  • دیدار رئیس بیمه سلامت شهرستان با فرماندار ویژه شهرستان مرودشت
  • برگزاری طرح نشست صمیمی در صد محله کم برخوردار کشور در شهرستان مرودشت
  • کارگاه آموزشی توانمند سازی مدیران مدارس شهرستان مرودشت
  • آزادکاران مرودشت، قهرمانی کشتی نوجوانان استان فارس را بدست آوردند
  • برداشت زیتون از باغات شهرستان مرودشت
  • سرمایه گذاری دویست میلیون یورویی در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری
  • ثبت نام هجده نفر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه مرودشت
  • تصویر تکه ای از کفپوش اصلی تخت جمشید
  • برداشت بیش از 22 هزار تن انار از باغات شهرستان مرودشت
  • آغاز برداشت چغندر قند از مزارع شهرستان مرودشت
  • گزارش تصویری: افتتاح کارخانه کانی گداخت تهمین
  • سفر معاون زنان رئیس جمهور به شهرستان مرودشت
  • شهرستان مرودشت از نظر صنعتی متاسفانه عقب مانده است
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع گاو شیری ۱۷۰۰ راسی در مرودشت
  • کارخانه «آزمایش» مرودشت به مزایده گذاشته می‌شود
  • امنیت یک مقوله اجتماعی است
  • گزارش_تصویری منطقه حفاظت‌شده بهرام گور
  • آغاز برداشت بیش از هزار تن میوه به ازباغات شهرستان مرودشت
  •  

     


    خشک شدن گسترده جنگل تخت جمشید/ مرگ درختان کشور سریالی و برنامه ریزی شده است؟

    5518
    :كد
    دوشنبه 14 شهريور 1401

    خشک شدن گسترده درختان کشور با توجه به عللی که باعث بروز آن است نیاز به ورود و دقت نهادهای مسئول اعم از میراث فرهنگی، شهرداری و سازمان حفاظت از محیط زیست و قوه قضائیه را می طلبد.



    /

    🔸 خشک شدن گسترده درختان کشور با توجه به عللی که باعث بروز آن است نیاز به ورود و دقت نهادهای مسئول اعم از میراث فرهنگی، شهرداری و سازمان حفاظت از محیط زیست و قوه قضائیه را می طلبد.

    🔸به گزارش رکنا، درختان جنگل تخت جمشید به شکل گسترده در حال خشک شدن است. درختان جنگل مرودشت نیاز به آبیاری، هرس درختان و سمپاشی دارد اما وقتی به این درختان رسیدگی نمی‌شود خشک می شوند، کرم‌های ساقه‌خوار به درختان جنگل مرودشت حمله می کنند  و در نهایت قطع شده و می افتند. اما چرا به درختان با ارزش این منطقه توجه نمی شود و آسیب ها و علل ها مبحثی که در این گزارش در گفت و گو با کارشناسان به آن پرداخته شده است.

    🔸کارشناسان و فعالان محیط زیست منطقه معتقدند :به جنگل مرودشت رسیدگی نمی‌شود. آبیاری جنگل مرودشت باران به باران انجام می‌شود و از بارش‌های امسال تا بارندگی سال بعد این درختان خشک و بی‌آب می‌مانند. تمام درختان جنگل مرودشت دچار آفت شده‌اند و حتی در کنار درختان افتاده و قطع شده نیز نهال جدید کاشته نمی‌شود و اگر به تصاویر هوایی از جنگ مرودشت نگاه کنید، خالی شدن بخشی از این جنگل از پوشش گیاهی را مشاهده می‌کنید.

    🔸خشک کردن درختان هدفمند و برنامه ریزی شده است؟
    با اینکه کارشناسان محیط زیستی به توجه ای به نگهداشت درختان جنگل مرودشت و تخت جمشید را باعث خشک شدن آن می دانند عده ای نیز خشک شدن درختان در نقاط مختلف کشور را از تهران تا گیلان تا شیراز را هدفمند می دانند و مدعی هستند که قوه قضائیه و نهادهای مربوطه باید از زاویه ای دیگر نیز به مبحث خشک شدن درختان کشور ورود کرده و بررسی های تخصصی انجام دهند که آیا برخی افراد یا جریانات به دنبال خشکاندن درختان بخصوص درختان با ارزش و تاریخی هستند. این افراد در ادامه این فرضیه خود می گویند که احتمالا این افراد تلاش دارند با خشک کردن درختان شرایط را برای  تجاری سازی مهیا کنند.

    🔸به طور مثال حاشیه جاده جنگل تخت جمشید محل تردد گردشگر است و قصد دارند با خشک کردن درختان، تجاری سازی کرده و تفرجگاه بسازند.

    🔸این فرضیه اما نیاز ورود و دقت نهادهای مسئول اعم از میراث فرهنگی، شهرداری و سازمان حفاظت از محیط زیست را می طلبد.

     

    رکنا




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1185
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari