صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  • اعترافی دیرهنگام؛ واشنگتن و میراث شوم ۷۳ ساله
  • تقوا رمز عزت و کرامت جامعه است
  • عشایر پاسداران حقیقی طبیعت، مراتع و سرمایه های سبز کشور هستند
  •  

     

     


    مرودشت به لحاظ تخلف در ساخت و سازها از وضعیت نامطلوبی برخوردار است

    5307
    :كد
    شنبه 13 شهريور 1400

    فرماندار مرودشت در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر مرودشت گفت: مرودشت به لحاظ تخلف در ساخت و سازها از وضعیت نامطلوبی برخوردار است



    *معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مرودشت در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر مرودشت: مرودشت به لحاظ تخلف در ساخت و سازها از وضعیت نامطلوبی برخوردار است/ بزرگترین آسیب شوراها اختلافات میان اعضا و فقدان روحیه کار گروهی و عدم بهره گیری از نظرات کارشناسان دلسوز است/ مرودشت با دارا بودن میراث فرهنگی باستانی گسترده و توانمندیها و پتانسیل های گوناگون و تولیدات متنوع باید در سطح ملی و جهانی معرفی و شناسانده شود

    به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مرودشت با حضور در فرمانداری با معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان دیدار و گفتگو نمودند.

    دکتر علیرضا بیات پور در این دیدار با بیان اینکه مدیریت شهری، یک موضوع علمی گسترده است که در بطن خود چندین علم دیگر از جمله جامعه شناسی، سیاست، روان شناسی،حقوق و علوم مهندسی و ... را جای داده است گفت: در بسیاری از کشورها شهرداری ها دارای وظائف و اختیارات گسترده ای در حوزه های گوناگون حتی در امور انتظامی، امنیتی، انرژی، آموزش و پرورش و ...هستند، در کشور ما نیز وظائف و اختیارات شهرداران در گذشته و از ابتدای تصویب قانون بلدیه در سال 1297 بسیار وسعت بیشتری داشته اما در طی مراحل مختلف سیاسی،اجتماعی به تدریج در طول زمان مقدار زیادی از این اختیارات کاسته شده و به شکل فعلی درآمده است. رئیس شورای اداری شهرستان مرودشت ادامه داد: در کشور ایران وظایف شهرداری ها در هفت محور تخصصی اصلی خلاصه میشود که شامل حمل و نقل و ترافیک، خدمات شهری، اجتماعی و فرهنگی، توسعه مدیریت هوشمندسازی، ایمنی و مدیریت بحران، شهرسازی و معماری و تامین منابع و درآمد پایدار می باشد و بالتبع شهرداریها و شوراهایی در انجام وظایف و اجرای برنامه ها موفق هستند که تمامی برنامه های خود را با جلب مشاوره های تخصصی حول این هفت محور تنظیم ، برنامه ریزی و ارائه و اجرا نمایند.

    دکتر بیات پور با تاکید بر اینکه شهر باید هم محلی برای آسایش و هم تامین کننده آرامش اجتماعی شهروندان باشد گفت: هیچگاه نباید فراموش کرد که شهر در واقع یک موجود زنده است و تمام اقتضائات یک موجود زنده نظیر آب و هوای سالم، بهداشت، آموزش، تفریح و... را نیز نیاز دارد. فرماندار ویژه شهرستان مرودشت تصریح کرد: همانطور که یک پزشک برای درمان بیماران ابتدا نوع بیماری و عوامل ایجاد و بروز بیماری را شناسایی و سپس برای درمان آن اقدام میکند در  مدیریت شهری نیز باید ابتدا مشکلات شهر و نیازهای شهروندان بطور دقیق و ریشه ای شناسائی و عارضه یابی و سپس با جلب نظر مشاوران و کارشناسان اهل فن نسبت به ارائه برنامه ها و راه حل ها و اجرای صحیح آنها اقدام نمود.

    وی بیان داشت: از زمانی که به عنوان متولی امور شهرداری ها و شوراهای استان فارس مسئولیت داشتم شناخت اجمالی نسبت به مشکلات و آسیب های شهر مرودشت و شورای اسلامی آن بدست دارم و به نقاط قوت و ضعف آن به خوبی آشنا هستم، رئیس شورای تامین شهرستان مرودشت با تاکید بر اینکه باید بدانید که امانت دار مردم هستید و باید تمام تلاش خود را به کار ببندید و به گونه ای رفتار و اقدام کنید که در چارچوب قوانین و مقررات و با خردورزی بتوانید در حل مشکلات و جلب رضایت  مردم حداکثر موفقیت را کسب کنید گفت: بسیار مایه خرسندی است که باحضور شما عزیزان و با اجراء شعارها و برنامه های انقلابی و امید بخشی که ارائه داده اید و در پرتو همدلی و هماهنگی برادرانه اعضاء شورا و مجموعه زحمتکش شهرداری مرودشت در صحنه عمل شاهد اقدامات ارزنده ای در سطح شهر بوده و در پرتو آن خاطره تلخ ناشی از اشتباهات ناصواب گذشته از ذهن شهروندان پاک گردد .

    وی با ذکر این نکته که انتخاب شهردار مهمترین وظیفه شورای اسلامی شهر است گفت: علاوه بر آن از دیگر تکالیف مهم و اساسی شورا، نظارت بر انجام وظایف شهرداری و عدم دخالت در اموراجرائی شهرداری و اختیارات قانونی شهردار منتخب است.

    دکتر بیات پور با تاکید به اینکه حتی الامکان فردی را به عنوان شهردار انتخاب کنید که اکثریت قاطع شورا با انتخاب ایشان موافق باشند گفت: زیرا که مخالفت برخی اعضای شورا، علاوه بر تضعیف جایگاه شهردار، مشکلاتی را در آینده و درروند اجرای برنامه ها بوجود خواهد آورد. رئیس شورای تامین شهرستان مرودشت با بیان اینکه متاسفانه در شهر مرودشت شاهد وضعیت رضایت بخشی در کنترل و مهار به موقع تخلفات ساختمانی نیستیم گفت: این موضوع نشان دهنده آن است که هم برخی از مهندسین ناظر و هم اجرائیات شهرداری در ادوار مختلف، در انجام وظایف خود به میزان مورد انتظار موفقیت لازم را نداشته که البته این موضوع در بحث سدمعبر نیز تا حدی مشهود است.

    وی با اذعان به اینکه برای حل این موضوع علاوه بر اینکه باید سازمان نظام مهندسی شعبه مرودشت با عزم جدی تری در حوزه نظارت بر ساخت و سازها وارد عمل شود لازم است که از تجربیات شهرداری های موفق در این زمینه که با برون سپاری وظائف اجرائیات خود و به کارگیری توانمندی های بخش خصوصی تا حد بسیار بالائی در کنترل تخلفات ساختمانی موفق بوده اند استفاده کرد، گفت: این اقدام علاوه بر کاهش هزینه ها، موجب بالا رفتن میزان موفقیت شهرداریها در مقابله با چنین آسیب هایی شده است.

    دکتر بیات پور با بیان اینکه فضای سبز شهر مرودشت به هیچ وجه شایسته، مناسب و کافی نیست از شورای اسلامی شهر خواست که ضمن در نظر گرفتن شرائط اقلیمی و آب و هوائی شهر مرودشت هرچه سریعتر و با اولویت ویژه نسبت به تهیه و اجرای طرح جامع فضای سبز شهر اقدام نمایند. وی تصریح کرد: مرودشت با وجود آثار فراوان تاریخی که عمدتا هم به ثبت ملی و جهانی رسیده و داشتن پتانسیل های مختلف دربخش های صنعت ، کشاورزی،  دامداری، گردشگری، دانشگاهی و...باید شهرستانی با شهرت و آوازه کشوری و جهانی باشد اما طی سالهای متمادی همواره از این مهم غفلت شده لذا باید ضمن شناسایی و رفع نواقص و کاستی ها، از تمام ظرفیت های ممکن جهت شناساندن و معرفی مرودشت در سطح ملی و جهانی استفاده نمائیم.
     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    3483
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari