
			
			
			
			
			
			
			
			 
			                
		
 
		
رئیس اداره آبخیز داری و منابع طبیعی مرودشت: مرتع داران در مرودشت موظف به مشارکت در مهار آتش سوزی شدند
 
   
			
			
			                
				
			
			                
				
                  
                    |  | 5106 | 
						:كد   | شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | 
                
	
		|  |                رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مرودشت گفت: در صورت بروز حریق و عدم مشارکت مرتع داران در مهار آتش سوزی، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری می تواند نسبت به ابطال پروانه چرا یا فسخ قرارداد طرح مرتعداری آنان اقدام نماید.  | 
 
| 
 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مرودشت گفت: در صورت بروز حریق و عدم مشارکت مرتع داران در مهار آتش سوزی، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری می تواند نسبت به ابطال پروانه چرا یا فسخ قرارداد طرح مرتعداری آنان اقدام نماید.
 
 به گزارش "مرودشت نما"، حمید روستا اظهار کرد: در راستای تبصره دو بند ۳۸ شیوه نامه فنی- اجرایی ضوابط و شرایط بهره برداری از مراتع کشور و اجرای طرحهای مرتع داری برنامه حفاظت از مراتع و جلوگیری از عوامل آتش سوزی، همکاری و مشارکت در اطفاء حریق در سطح عرصه های مرتعی وظیفه قانونی هر مرتع دار و یا بهره بردار است که در صورت بروز حریق در مرتع، مرتع دار یا مرتع داران ذینفع، مکلف به اطلاع رسانی و شرکت در اطفاء حریق هستند.
 وی با تاکید برضرورت تعامل حداکثری مرتع داران شهرستان مرودشت با ادارات مرتبط، تصریح کرد: ضروری است مرتع داران در هنگام بروز آتش سوزی مراتب را به موقع اطلاع رسانی کنند و مشارکت جدی در مهار آتش سوزی داشته باشند.
 
 با توجه به وضعیت خاص پوشش گیاهی انبوه در سال جاری ، ضروری است، مرتع داران بیش از پیش فعال بوده و در این خصوص نیز اطلاع رسانی به موقع صورت گیرد.
 این مقام مسئول از آمادگی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مرودشت در طول شبانه روز به منظور دریافت وضعیت مناطق مختلف و بخش های پنجگانه خبرداد و افزود: شماره تلفن ۱۵۰۴بصورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشات مردمی مربوط به تخلفات عرصه های منابع طبیعی و آتش سوزی می باشد./ روابط عممومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت
 
 
 
 
 
 | 
	
		
			| نظرات بینندگان | 
		
			|  | 
		
			| ارسال نظرات | 
		
			|  | 
			
			
			
			|   |