صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نحوه انتخاب رشته، پذیرش و مزایای تحصیل در دانشگاه فرهنگیان
  • بازدید معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران از طرح های عشایری در حال اجرای شهرستان
  • پیشرفت بیش از ٨۵ درصدی پروژه بیمارستان 160 تختخوابی مرودشت
  • صدای پرقدرت صداقت
  • بیش از 3 هزار دانش‌آموز مرودشتی در 28 حوزه امتحانی تقسیم شده اند
  • محرومیت زدایی و رفع مشکلات حوزه عشایری و روستایی اولویت دولت در شهرستان مرودشت
  • تجمع عزادارن سیدالشهدای خدمت آیت اله ابراهیم رئیسی در مرودشت
  • کدام پرنده بالگرد رئیس جمهور را پیدا کرد؟
  • مراسم شهید جمهور رئیسی در پایگاه مقاومت شهید تندگویان
  • گزارش تصویری: کاروان زیر سایه خورشید در مرودشت
  • گزارش تصویری: جشن میلاد امام رضا
  • استقامت آیت اله رئیسی در پیگیری حل مشکلات الهام‌بخش‌ همه مسئولان است
  • آیت الله رئیسی و تیم همراه به شهادت رسیدند
  • جام خشایارشا شاه مهمان موزه تخت‌جمشید
  • رفع بخش اعظم مشکل کمبود آب مناطق کم برخوردار مرودشت
  • «نظام تصمیم‌گیری چگونه سد بهره‌وری می‌شود؟»
  • محرومیت از گردشگری به دلیل عدم دسترس‌پذیری
  • روابط عمومی فرمانداری مرودشت؛ برترین در فارس
  • ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی جدید در مرودشت
  • خدا توفیق نوکری شما را به مردم نداده اسفندیار جان!
  • بعد از انتخابات
  • اسفندیار عبداللهی منتخب مردم مرودشت ،ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شد
  • مادر ۹۵ساله مرودشتی رای خود را ثبت کرد
  • ایستادگی دانشجویان در دانشگاه های غربی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی برای دانش آموزان و دانشجویان تبیین گردد
  • آینده مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد گم شده است؟!
  • کشت ذرت علوفه ای بهاره در مرودشت آغاز شد
  • مانور اطفای حریق جنگل ها و مراتع در مرودشت
  • فروتن و نیازمند امروز، و مغرور و متوهم فردا نباشید!
  • پیام تبریک مدیریت آموزش و پرورش مرودشت به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم:
  • پیام فرماندار ویژه شهرستان مرودشت به مناسبت هفته کار و کارگر
  •  

     


    پژوهشگر مرودشتی برای نخستین بار موفق به تولید روغن خوراکی از بنه شد

    5088
    :كد
    دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۸

    نخستین بار در کشور تولید روغن خوراکی بنه در فارس دکتر جواد توکلی استاد دانشگاه جهرم پس از ۱۱ سال تحقیق سرانجام موفق به استحصال؛ تصفیه و تولید روغن بنه شد.



    دکتر جواد توکلی استاد دانشگاه جهرم گفت: روغن بنه دارای دو ویژگی منحصر به فرد است که در هیچ یک از روغن‌های رایح در جهان وجود ندارد
    این پژوهشگر افزود: روغن بنه نابترین روغنی است که نه فاسد و نه در برابر حرارت زیاد دچار تغیر می‌شود به همین خاطر ارزش تغذیه‌ای بالایی دارد و مناسب سرخ کردن نیز هست.
    دکتر توکلی گفت: در حال حاضر آنتی اکسیدان TBHQ برای پایداری روغن‌های رایج و با قیمت گزاف از خارج وارد می‌شود این در حالی است که tbhq یک ترکیب شیمیایی است که عمر روغن را زیاد و عمر مصرف کننده را کم می‌کند.
    این محقق بیش از هزار آزمایش روی روغن بنه انجام داده و به این نتیجه رسیده که این روغن بهترین انتی اکسیداتی است که به بازار عرضه می‌شود.
    وی گفت: به طور مثال برای افزایش پایداری روغن زیتون نیم در صد روغن بنه اضافه شد که با کمال تعجب ۸۰ در صد پایداری روغن زیتون را افزایش داد، اما ترکیب شیمیایی tbhq میزان ماندگاری فقط ۲۰ درصد افزایش یافت.
    بنه در واقع پسته وحشی است که پوست و مغز آن قابل خوردن است و روستاییان به عنوان اجیل زمستان از آن مصرف می‌کنند.
    دو میلیون هکتار بنه در کشور وجود دارد که از ان می‌شود سالانه ۸۰۰ میلیون لیتر روغن بنه استحصال کرد؛ که با راه اندازی صنایع روغن کشی بنه در کشور می‌توان از این ظرفیت به خوبی بهره برد.
    فارس از استان‌هایی است که درخت بنه تقریبا در تمام مناطق آن وجود دارد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1527
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari