به گزارش "مرودشت نما" به گزارش رسیده از روابط عمومی فرمانداری شهرستان مرودشت با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و جمعی از رانندگان، جلسه ای به منظور بررسی و رفع مشکلات رانندگان برگزار گردید.
در ابتدای این نشست رهام پیکری فرماندار شهرستان مرودشت اظهار داشت: تاکنون در تمام نشستها و جلسات و تجمعات رانندگان حضور داشته و پیگیر رفع مشکلات این قشر تاثیرگذار بوده ایم.
رییس شورای تامین شهرستان مرودشت در پاسخ به پرسش رانندگان در خصوص کمبود و گرانی لاستیک و لوازم یدکی و احتکار این اجناس توسط برخی فروشندگان گفت: به صورت مداوم بازار را رصد کرده و از انبارهایی نیز بازدید به عمل آورده و برخی از آنها نیز بدلیل احتکار لاستیک، لوازم یدکی و یا دیگر اجناس پلمپ شدهاند.
در ادامه این نشست مهندس برومندی نماینده مردم مرودشت ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود هزار و پانصد کیلومتر راه در سه شهرستان حوزه انتخابیه گفت: بسیاری از راه ها بهسازی و روکش شده یا در حال بهسازی است و در بازدید امروز نیز باحضور معاون محترم وزیر راه و شهرسازی برای باقی راهها تصمیماتی اتخاذ شد .
برومندی با اذعان به اینکه بخش عمده ای از مشکلات و ناراحتی رانندگان و کامیونداران مربوط به تخلفات شرکت های حمل و نقل است گفت: به صورت جدی پیگیر مطالبات صنفی رانندگان هستیم و طی نامه مبسوطی به رئیس جمهور محترم و رئیس محترم مجلس شورای اسلامی این موارد را به ایشان نیز اعلام کرده ایم .
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: طی جلسه ای در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی که با حضور خودروسازان برگزار گردید از آنها خواستیم در خصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل اشتباهات گذشته را تکرار نکرده و با یک برنامهریزی دقیق این مهم را به انجام برسانند .
برومندی با بیان اینکه سالانه بیش از ۵ میلیون حلقه لاستیک مورد نیاز ناوگان حمل و نقل است گفت: یکی دیگر از مشکلات مهم رانندگان مربوط به تامین لاستیک است و به همین دلیل به صورت جدی به این مسئله ورود کرده ایم .
وی افزود: کلیه لاستیک هایی که در داخل تولید و یا از خارج وارد میشود باید با کیفیت باشد و دولت با نظارت و حمایت از تولیدکنندگان و تجار میتواند به این مهم دست یابد.
وی افزود: با پیگیریهای انجام شده مسائل مربوط به بیمه تکمیلی رانندگان نیز حل شده است .
در ادامه این جلسه مهندس حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور اظهار داشت: کاستیهایی در حوزه حمل و نقل وجود دارد و ما با قبول این نواقص سعی در رفع مشکلات و بهبود وضعیت داریم .
مهندس حسن نیا با اذعان به اینکه سالیانه ۳۰ میلیون بارنامه در کشور صادر میشود گفت: ۴۰ هزار ناوگان حمل و نقل جاده ای در کشور وجود دارد و علیرغم صدور بیش از ۳۰ میلیون بارنامه طی پنج سال گذشته متاسفانه شکایات بسیار کمی از سوی رانندگان مطرح شده که این موضوع، اطلاع از مشکلات و تخلفات و پیگیری آنها را مشکل کرده است .
وی ادامه داد: اختلاف میان مبلغی که صاحب بار پرداخت میکند و مبلغی که به راننده پرداخت میشود زیاد و باعث اعتراض رانندگان است .
حسن نیا با تاکید بر اینکه اگر به رانندگان توجه نکنیم در واقع به اقتصاد کشور خیانت کرده ایم گفت: برای کاهش مشکلات شما رانندگان تلاش کرده و با کمک شما در مسیر رفع مشکلات گام برخواهیم داشت .
گفتنی است در این جلسه که با حضور جمعی از رانندگان برگزار شده بود تعدادی از حاضرین به نمایندگی رانندگان و کامیون داران به بیان مسائل و مشکلات رانندگان مانند گرانی و کمبود لاستیک و لوازم یدکی، مشکلات مربوط به بیمه تکمیلی، بیمه تامین اجتماعی رانندگان، عدم صدور بارنامه در برخی شهرها، مشکلات مربوط به سوخت و غیره پرداختند و موارد مطرح شده باحضور مسئولین حاضر در جلسه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفته و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.