صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • آغازعملیات اجرایی طرح جهش تولید در دیمزارها در شهرستان مرودشت
  • استفاده از ظرفیت عظیم بسیج در بحران ها
  • گزارش تصویری: راهپیمایی 13 آبان در مرودشت
  • خودروی ۱۵ هزار دلاری را ۴۰ هزار دلار کرده‌ایم!
  • تیم ملی وزنه برداری جوانان جمهوری اسلامی ایران به رقابت های جهانی مکزیک اعزام میگردد
  • برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت
  • نجات جان چند بیمار با اهدا اعضای دختر مرودشتی
  • برگزاری جشنواره انار و گردشگری فاروق
  • مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید مورد حمایت اداره جات قرار گیرد
  • شرکت های پیمانکار ساخت مسکن ملی تنها باید از نیروهای بومی و مصالح ساخت شهرستان مرودشت استفاده کنند.
  • توزیع 7253 تن کود شیمیایی سهمیه صیفی در مرودشت
  • امام جمعه مرودشت :دنیای غرب ومدعیان حقوق بشر در مقابل جنایات رژیم غاصب صهیونیستی سکوت کرده اند
  • دیدار رئیس بیمه سلامت شهرستان با فرماندار ویژه شهرستان مرودشت
  • برگزاری طرح نشست صمیمی در صد محله کم برخوردار کشور در شهرستان مرودشت
  • کارگاه آموزشی توانمند سازی مدیران مدارس شهرستان مرودشت
  • آزادکاران مرودشت، قهرمانی کشتی نوجوانان استان فارس را بدست آوردند
  • برداشت زیتون از باغات شهرستان مرودشت
  • سرمایه گذاری دویست میلیون یورویی در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری
  • ثبت نام هجده نفر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه مرودشت
  • تصویر تکه ای از کفپوش اصلی تخت جمشید
  • برداشت بیش از 22 هزار تن انار از باغات شهرستان مرودشت
  • آغاز برداشت چغندر قند از مزارع شهرستان مرودشت
  • گزارش تصویری: افتتاح کارخانه کانی گداخت تهمین
  • سفر معاون زنان رئیس جمهور به شهرستان مرودشت
  • شهرستان مرودشت از نظر صنعتی متاسفانه عقب مانده است
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع گاو شیری ۱۷۰۰ راسی در مرودشت
  • کارخانه «آزمایش» مرودشت به مزایده گذاشته می‌شود
  • امنیت یک مقوله اجتماعی است
  • گزارش_تصویری منطقه حفاظت‌شده بهرام گور
  • آغاز برداشت بیش از هزار تن میوه به ازباغات شهرستان مرودشت
  •  

     


    امریکایی ها به دلیل اینکه تاکنون از نهادهای نظامی ما سیلی خورده است انان را تروریسم معرفی می کند

    4971
    :كد
    دوشنبه 15 آبان 1396

    امام جمعه مرودشت در مراسم راهپیمایی 13ابان ماه گفت:امریکایی ها به خاطر اینکه تاکنون به دفعات از نهادهای نظامی ما سیلی خورده است انان را تروریسم معرفی می کند



    (سید بهنام موسوی- روابط عمومی ستاد نماز جمعه مرودشت ):هم زمان با سراسر کشورمراسم راهپیمایی 13 ابان ماه در شهرستان مرودشت برگزار گردید.
    در این مراسم که با حضور اقشار مختلف مردم ودانش اموزان ودانشجویان وخانواده های معظم شهدا ومسولان برگزار گردیدهم زمان با دیگر شهرهای کشور مردم بار دیگر اعلام انزجار وتنفر خود را از استکبار جهانی وبویژه امریکای جهانخوار اعلام کردند.
    در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین قنبر علی احمدی امام جمعه مرودشت ضمن تبریک روز دانش اموز یوم الله 13ابان ماه را برگرفته از مکتب وحرکت سیدالشهدا ذکر کرد وافزود:همواره قیام سیدالشهدا به همه ما یاد داد که در برابر استکبار جهانی که خود را ملت برتر دانسته وسایرین را ذلیل وناتوان می شمارد ایستادگی نماییم.
    احمدی  مصداق بارز استکبار جهانی را امریکایی ها دانست که از قدیم الایام خباثت های انان چه از کودتای 28مرداد ماه گرفته تا طرح انقلاب سفید وکاپیتولاسیون وتقویت ضدانقلاب وحرکت های غیر ضروری در این کشور وتقویت کشورهای دیگر در جنگ 8سال دفاع مقدس وافزایش تحریم ها گرفته بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی برقرار بوده است .
    خطیب جمعه مرودشت در ادامه ضمن تشکر از اعلام هم بستگی و وحدت ملت ایران اسلامی که در طی 38سال از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون در برابر تمام خباثت های امریکایی ها وایادی استکبار ایستادگی نموده اند بیان داشت :امریکایی ها به دلیل اینکه تا کنون به دفعات از نهاد های نظامی وانتظامی وسپاه وبسیج ما سیلی خورده است این نهاد ها را در ردیف تروریسم میخواند واین خود نشانه عجز واستیصال ودرماندگی این کشور می باشد.
    احمدی وظیفه همه مردم ایران اسلامی وکشورهای ازاده دنیا در برابر استکبار جهانی را برخورد تهاجمی با استکبار جهانی وبویژه امریکا دانست وعرضه داشت : چنانچه با امریکایی ها  نرمش وزبان ساده رفتار نموده انان گستاخ گردیده وباعث می گردد که روز به روز برشدت گستاخی وبی ادبی انان افزوده شود.
    احمدی سیاست این روزهای امریکایی ها برهم زدن فضای اتحاد وهم بستگی بین مردم ومسولان ونظام جمهوری اسلامی به همراه ایجاد فضای دوگانگی وحاکمیت غیر اسلامی دانست که در این زمینه نیز علاوه بر نفوذ فرهنگی انان در جبهه مبارزه جنگ افزاری در فضای مجازی اقدام به یک سری توطئه های می نمایندکه همواره شما جوانان باید مراقب این دسیسه های انان نیز باشید.
    احمدی وظیفه تمامی مسولان ومردم ودانش اموزان ودانشجویان را در برابر این همه خباثت وجنایت امریکایی ها اطاعت از ولی امر مسلمین جهان ودر مسیر ولایت فقیه حرکت نمودن در کنار فضای سرشار از ارامش ومعنویت وهمراه با حجاب وعفاف در سطح دانشگاه ها ومدارس قلمداد نمود.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    4652
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari