صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • اجرای ممنوعیت تردد کامیون‌ها در سطح شهر و اعمال طرح پارک ممنوع در خیابان اصلی
  • شتاب در تکمیل بزرگ‌ترین پروژه درمانی شمال فارس؛ موانع افتتاح بیمارستان سرداران شهید بررسی شد
  • منشأ بوی نامطبوع ورودی شهر مرودشت از میان برداشته می‌شود
  • ناتوی عربی فروپاشید
  • جوان ۲۶ ساله، برادر و نامزدش را به قتل رساند
  • جلسه هم‌اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت با بیمارستان مرودشت
  • قرآن سرچشمه ی آنچه از دنیا و آخرت می‌خواهیم است.
  • لایروبی بستر رودخانه کُر در ورودی شهر مرودشت
  • جمهوری اسلامی اکنون دست برتر در میدان دیپلماسی و جنگ می باشد
  • کنترل تنگه هرمز در اختیار ایران است
  • تامین نان با کیفیت مطالبه به‌حق شهروندان است
  • بانوان سیدان پیشگام کارآفرینی و رونق اقتصاد محلی
  • درخشش مرودشتی ها در لیگ برتر تکواندوی کشور
  • 18 هدف مهم متعلق به ارتش شرور امریکا طی دو موج عملیاتی مورد هدف قرار گرفتند.
  • بازار فروش؛ مهم‌ترین مطالبه هنرمندان صنایع‌دستی مرودشت
  • مرودشت در مسیر کشاورزی نوین؛ از آبیاری هوشمند تا تغییر الگوی کشت
  • تجلیل از خانواده ورزشکار شهید پویا یزدانی
  • عبدالحسین نجفی به عنوان ریس جدید آب و فاضلاب شهرستان مرودشت منصوب شد.
  • دستگیری ۱۷ سارق در طرح امنیتی مرودشت
  • عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، به عضویت هیأت تحریریه دو مجله ISI منصوب شد.
  • چرا ایران زد؟ چه نتیجه ای گرفت؟
  • بازدید سیدمختار امیری فرماندار مرودشت از کارخانجات آرد و بیسکوئیت دادلی
  • آغاز فصل برداشت جو در مرودشت
  • شناسایی دومین دندانپزشک قلابی در مرودشت
  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی گندم مرودشت
  • خون شهدا باعث نجات دین، اسلام ورشد مسیر انقلاب شده است
  • مردم منشأ قدرت کشور هستند
  • گزارش تصویری: مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در سیدان
  • پتروشیمی شیراز؛ آلودگی و بیکاری در مرودشت
  • دستگیری زن سارق طلاجات کودکان در مرودشت
  •  

     

     


    ضعف شدید مرودشت در تربیت قرآن آموز

    نويسنده - خبرنگار: فاطمه زارع (جامعة القرآن)

    4951
    :كد
    شنبه 25 شهريور 1396

    مرودشت نما: مرودشت به عنوان دومین شهر پرجمعیت استان فارس با داشتن استعدادهای قوی در زمینه های مختلف تحصیلی، فرهنگی، ورزشی و... متاسفانه در زمینه تربیت قاریان و حافظان قرآن به خوبی عمل نکرده است و در این زمینه شاهد شکوفایی در بین کودکان و نوجوانانمان نیستیم.



    چند سال است که طرح تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم در کشور کلید خورده است و علیرغم اینکه با اهداف و برنامه ریزی ها فاصله دارد اما نتایج خوب و مبارکی در سطح کشور داشته است. به علت اینکه آموزش پذیری در دوره کودکی و نوجوانی بیشتر از سایر دوران های زندگی است این طرح بیشتر بر روی این قشر از جامعه متمرکز شده است.

    به گزارش پایگاه خبری مرودشت نما؛  مرودشت به عنوان دومین شهر پرجمعیت استان فارس با داشتن استعدادهای قوی در زمینه های مختلف تحصیلی، فرهنگی، ورزشی و... متاسفانه در زمینه تربیت قاریان و حافظان قرآن به خوبی عمل نکرده است و در این زمینه شاهد شکوفایی در بین کودکان و نوجوانانمان نیستیم.

    با نگاهی دقیق تر می توان عوامل زیر را در بروز این وضعیت مؤثر دانست:

     

    1- خانواده:

    خانواده به عنوان مهمترین رکن اجتماع سهم فراوانی در آموزش فرزندان دارد. متاسفانه خانواده های زیادی هستند که هنوز به این باور و اعتقاد قلبی نرسیده اند که قرآن نور است و موجب ایجاد آرامش در انسان می گردد. غالب پدر و مادر برای آسایش فرزندان از هیچ گونه تلاش و کوشش دریغ نمی کنند اما به علت اینکه تفاوت بین آسایش و آرامش را نمی دانند فقط به دنبال آسایش فرزندان خود هستند و به همین دلیل برای داشتن فرزندان قرآنی تلاش نمی کنند.

    نداشتن دغدغه دینی و مذهبی در این مسئله دخیل است. در بسیاری از خانواده ها برای کلاس های زبان، ریاضی، موسیقی و... در هر ترم هزینه های زیادی پرداخت می شود و گاهی فرزندان از طرف والدین مجبور به حضور در کلاس هایی بیش از ظرفیت خود می شوند اما درمورد حضور در کلاس های قرآنی هزینه ای صرف نمی شود و فرزندان به حضور در این کلاس ها تشویق نمی شوند ( این توضیح لازم است که هزینه حضور در کلاس های قرانی بسیار کمتر از سایر کلاس ها است ). البته این مسئله به معنی نفی حضور در کلاس های آموزشی مختلف نیست و چه اینکه حضور در این کلاس ها به پرورش نسلی توانمند کمک زیادی می کند اما قرار دادن کلاس های قرآنی در کنار سایر کلاس ها می تواند نسلهای اینده را به لحاظ اخلاقی نیز بیمه کند.

    2- آموزش و پرورش:

    متاسفانه باید اعتراف کرد که آموزش و پرورش نیز علیرغم وظیفه ذاتی خود آن طور که باید برای آموزش قران تلاش نمی کند که این کم کاری را می توان با مسائل زیر مرتبط دانست

    - کتاب هایی که برای تدریس قرآن استفاده میشود با خط بین اللملی قرآن مطابقت ندارد و اگر دانش آموزی از کلاس های تخصصی قرآن خارج از مدرسه یا خط عثمان طه استفاده کرده باشد خطوط کتاب های آموزشی برای او سخت می شود.

    - برخی معلمان قرآن خود توانایی خواندن از روی قرآن ندارند. که ممکن است ساعت درس قرآن فقط برای جبران ساعات به او اده شده باشد. به نظر میرسد که کلاس های ضمن خدمت کافی نیز برای معلمان قرآن وجود ندارد.

    - در مسابقات قرآن شهرستان برخی افرادی به کار گرفته می شوند که آشنایی علمی و تخصصی با قران ندارند و بیشتر جهت کسب امتیازات آموزشی ضمن خدمت با مسابقات همکاری میکنند.

    - در پایه ی ابتدایی در بیشتر مدارس به جای کلاس قرآن با دانش آموزان ریاضی یا سایر دروس کار می شود.

    - برای تربیت بچه های قرآنی بودجه کافی اختصاص داده نمی شود وبه قول معروف به این قسمت که میرسد بودجه تمام شده است.

    - برخی معلمان قرآن، کار آموزش این کتاب آسمانی سست گرفته و احساس مسئولیت نداشته و تلاش لازم را ندارند.

    3- ادارات دولتی:

    همیشه ادارات برای افراد تحت نظارت خود تهسیلاتی را در نظر می گیرند مثلا با رستوران یا سالن ورزشی در سطح شهر قرارداد می بندند برای رفاه کارکنان خود در صدی از هزینه های آنها را پرداخت می کنند اما هیچ موقع با نهاد های قرآنی قرار دادی منعقد نمیکنند و از خانواده ها نمی خواهند که خود را به این کلاس ها بفرستند در بعضی علوم سعی می شود که کارمندان به روز باشند اما درمورد قران کارمندی که سال ها پیش وارد اداره ای شده است با همان دانش قرانی ابتدایی کارمندی بدون هیچ پیشرفتی بازنشسته می شود.

    4- مؤسسات و نهاد های قرآنی:

    برخی مؤسسات قرآنی وسایل کمک آموزشی مناسبی استفاده نمی کنند و این باعث می شود یادگیری قرآن کا سختی به نظر آید. مثلا برای دانش آموز 10 ساله همان کتب وجزوه ای را به کار می برند که برای دانشجوی 20 ساله استفاده می شود. متاسفانه برخی افراد حاضر در مؤسسات قرآنی اخلاق قرآنی نداشته وگفته هایشان یا کردارشان همخوانی ندارند واین باعث دل سردی قرآن آموز می شود. برخی مؤسسات هم فضای کلاس قران را خیلی خشک و بی روح اداره می کنند. در بخی از مؤسسات هم بی نظمی فراوان است و در برخی مؤسسات نیز دغدغه دینی به اندازه کسب درآمد اهمیت ندارد در حالی که وقتی صحبت از قرآن به میان می آید دغدغه دین و مذهب باید هدف اول باشد البته روحانیون و افراد بزرگواری در همین شهر حضور دارند که حاضراند بدون چشم داشت مالی قدم هایی در زمینه آموزش قرآن بردارند اما همکاری لازم با آنها صورت نمی گیرد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    6195
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari