صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • یک عکس، یک شرح| آموزش و پرورش بدحال و بدون بیمه!
  • تفاهم‌نامه مقابله با آتش‌سوزی جنگل ها و مراتع؛ رویکردی نوین در مهار حوادث های احتمالی
  • تخریب ۱۵۱ قطعه باغ شهری و ساخت و سازهای غیرمجاز در بخش سیدان
  • احداث دو آموزشگاه هنرستان و متوسطه بیست و چهار کلاسه در مرودشت
  • بحث منطقه ویژه گردشگری مرودشت را به صورت ویژه پیگیری خواهم نمود
  • رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شهرستان مرودشت معرفی شد
  • وزیر میراث فرهنگی گفت:کنسرت و موسیقی زمینه شادی و فرصت برای مردم را رقم می‌زند
  • روستای کندازی نیز بعنوان روستای ملی رو وار بافی ثبت گردید.
  • پیام فرماندار ویژه شهرستان مرودشت به مناسبت روز مرودشت
  • تأمین و توزیع بیش از دوازده هزار تن کود در سطح استان فارس
  • رتبه چهارم مرودشت در بازرسی های سازمان صمت
  • طی یکسال گذشته اجناس چقدر گران‌تر شدند؟
  • کشف بیش از ۹هزار تن شکر احتکار شده در مرودشت
  • وزنه بردار مرودشتی ۲ نشان برنز بانوان آسیا به دست آورد
  • برخی ها را خوش نمی آید اما...
  • تصاویر هوایی از یک جاده مارپیچ در ژاپن
  • عکس/دنیای زیبای قارچ‌ها
  • مشكل آموزش و پرورش ايران كجاست؟
  • اسماعیل سیاوش پور به عنوان مدعی‌العموم شهرستان مرودشت منصوب شد
  • جشن کارگری در مرودشت برگزار شد
  • بخشدار جدید بخش درودزن معارفه شد.
  • سرمای بهاره کشاورزان‌ مرودشتی را خزان کرد
  • آغاز نهضت آسفالت و عملیات اجرایی و عمرانی آسفالت مرودشت
  • بازدید فرماندار ویژه شهرستان مرودشت از مجتمع امام رضا(ع) دانشگاه آزاد مرودشت
  • کشف سموم آفت کش تقلبی در مرودشت
  • ایجاد بزرگترین کانون گیاهان دارویی در مرودشت
  • شاید هم کویر لوت جذاب‌تر از زندگی در تهران شود!
  • طغیان پشه سالک در کمتر از دو هفته دیگر در مرودشت
  • راز سر به‌مُهر کتیبه‌ی ساسانی بعد از ۴۵ سال برملا شد
  • تولد نوزاد گونه در معرض انقراض "گوزن زرد ایرانی" در ارسنجان
  •  

     

    نماینده مرودشت در موافقت با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان:
    مخالف نداشتن سلطانی‌فر نشان از مدیریت بسیار قوی او است

    4908
    :كد
    دوشنبه 30 مرداد 1396

    نماینده مرودشت با تشریح عملکرد وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: مخالف نداشتن سلطانی‌فر نشان از مدیریت بسیار قوی او است. او مطالبات ورزشکاران را پرداخت و توجه بسیار خوبی به پیشکسوتان داشتند.



    مهدی برومندی در جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم در موافقت با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان اظهار داشت: همانطور که می‌دانید وزارت ورزش و جوانان وزارتخانه بسیار مهمی است. یکی از کلیدی‌ترین وزارتخانه‌ها ورزش است. ورزش عرصه‌ای است برای داشتن جامعه‌ای پر نشاط و امیدوارم سلطانی‌فر همچون گذشته در کارش موفق باشد.

    نماینده مردم مرودشت ادامه داد: پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی ایران بارها در یک سال گذشته در کشورهای مختلف به اهتزاز در آمده و سرود مقدس جمهوری اسلامی نیز طنین‌انداز شده است.

    او افزود: ۲۷درصد جمعیت ایران جوانان هستند که باید برای آنها برنامه‌ریزی مدونی صورت بگیرد. وزیری که برای این وزارتخانه انتخاب می‌شود باید قوی باشد. یک نکته‌ای را باید عرض کنم آن هم این است که از ابتدای انقلاب ما با داشتن مدیرانی جوان همیشه موفق بوده‌ایم. آقای سلطانی فر هم چنین خصوصیتی دارند و دارای یک سابقه اجرایی قوی با برنامه‌ای مدون است.

    نماینده موافق وزیر خاطرنشان کرد: در مجلس نهم بنده در خدمت ایشان بودم. سلطانی‌فر فردی بسیار فردی متدین، باهوش، بااخلاق و با برنامه است. همیشه تعامل خوبی با مجلس داشته است. ۳۰ سال در این کشور مدیریت قوی داشته است. معاون استاندار در همین وزارتخانه‌ای که در گذشته به نام سازمان تربیت بدنی اداره می‌شد بوده است. در کلانشهر عضو شورای اسلامی شهر تهران بوده است. معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی بوده است. تصمیماتی گرفتند که در طول ۳۰ سال بعد از انقلاب بی‌سابقه بوده است. ایجاد زیرساخت‌های بسیار قوی از کارنامه موفق ایشان بودند. ما همین چند ماه گذشته در همین مجلس به ایشان رای اعتماد دادیم. همین که الان ایشان در مجلس مخالف ندارند نشان از مدیریت بسیار قوی ایشان است.

    برومندی ادامه داد: ایشان دو نکته بسیار مهم را در حوزه وزارتخانه به وجود آوردند؛ اولا در حوزه ورزش آرامش بسیار خوبی به وجود آمده و در ثانی برنامه ششم توسعه را به خوبی پیگیری کردند. در گذشته بسیاری از فدراسیون‌های ما وضعیت نابسامانی داشتند که ایشان آن را به خوبی درست کردند. همچنین ایشان مطالبات ورزشکاران را پرداخت و توجه بسیار خوبی به پیشکسوتان داشتند.

    نماینده مردم مرودشت افزود: ایشان به ورزش بانوان با حفظ ارزش‌های اسلامی تاکید بسیار داشتند. برای نخستین بار خانه‌های جوان در استان‌ها شکل گرفت. ایشان در ۹ ماه گذشته ۳۰ سفر استانی برای بررسی مشکلات مردم در حوزه ورزش داشته‌اند. تمام پروژه‌های نیمه‌کاره ۳۰ سال گذشته را به بهره‌برداری رساندند.

    برومندی در پا یان گفت: نکته بسیار مهم این است که ایشان توجه بسیار زیادی به ورزش روستایی و ایجاد زیرساخت‌های روستاها را در برنامه خود داشته است و امیدوارم همگی دوباره امروز به ایشان رای اعتماد بدهیم تا بتوانیم همچون گذشته یک وزارتخانه قوی داشته باشیم.


    منبع:ایلنا



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    3560
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari