صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • ورود افغان ها به ایران، خوب یا بد؟
  • همه ما باید قدردان زحمات نهاد های امنیتی باشیم
  • کم آبی در ایران؛ از ارس تا کمال‌ خان/ ترکیه با محیط زیست ایران چه می‌کند؟
  • آرش حبیبی،رئیس کمیته امور استان های فدراسیون وزنه برداری جمهوری اسلامی ایران گردید
  • آغاز کشت کلزا در شهرستان مرودشت
  • فرو نشست به ۳۰۰متری تخت جمشید رسیده است
  • دفاع مقدس را باید برای نسل جوان ونوجوان معرفی وبازگو کرد
  • سطح زیر کشت گیاه دارویی آویشن در مرودشت به هشت هکتار رسید
  • معرفی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت بعنوان فرمانداری برتر استان فارس
  • آغاز برداشت ذرت علوفه ای از سطح 12 هزار هکتار مزارع شهرستان مرودشت
  • آغاز برداشت ذرت علوفه ای از سطح 12 هزار هکتار مزارع شهرستان مرودشت
  • جوان مرودشتی به تیم پاس تهران پیوست
  • صدف ۲؛ پروژه‌ای آوار شده بر آمال ۱۲۵ مرودشتی
  • سال جهنمی تصادفات جاده ای در شهرستان
  • محسن رضایی قهرمان وزن ۸۰ کیلوگرم کیوکوشین ماتسویی اروپا
  • رئیس شورای شهر مرودشت در گفتگوی ویژه خبری با اخبارمرودشت
  • رویاهای نقش برآب/ اراضی بالادستی سد درودزن، به زیر آب رفت
  • برنامه ریزی و هماهنگی جهت اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها در شهرستان مرودشت
  • ستارگان درخشان کنکور 1402 شهرستان مرودشت
  • برداشت گوجه فرنگی از مزارع شهرستان مرودشت
  • پروژه صدف، سند هجده ساله ناکارآمدی شورا و شهرداری مرودشت
  • آغاز برداشت گردو از سطح 600 هکتار باغات شهرستان مرودشت
  • حسین روزگار مقام سوم پرتاب دیسک کشور را بدست آورد
  • کیوکوشین کارهای خردسال مرودشتی در مسابقات کشوری به مقام اول تیمی دست یافتند
  • ساخت و تکمیل ۲ کانال آبیاری مزارع کشاورزی فتح آباد و حصار در شهرستان مرودشت اراضی این شهر و روستا به زیر کشت آب رفت
  • گزارش تصویری- راهپیمایی جاماندگان اربعین
  • فراخوان دومین جشنواره کشوری "حافظ خوانی آفتاب صلح"
  • بار قاچاق ۷ میلیاردی از یک اتوبوس بین شهری سر برآورد
  • حادثه هولناک واژگونی یکدستگاه اتوبوس در حوزه استحفاظی راه‌های شهرستان مرودشت دستکم ۲۵ کشته و زخمی برجای گذاشت
  • افزایش بهره وری و کارایی مصرف آب با احداث و نوسازی دو کانال آبیاری در مرودشت
  •  

     


    کارگاه آموزشی منتخبین پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهرستان ارسنجان دهیاریها و شوراها در سالن آموزش و پرورش، برگزار شد.

     
    4831
    :كد
    شنبه 24 تير 1396

    کارگاه آموزشی منتخبین پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهرستان ارسنجان با حضور کاظمی فرماندار ، فرهادی معاونت اشتغال و سرمایه گذاری دفتر امور روستایی استانداری فارس، عوض پور معاونت امور دهیاریها و شوراها و شیروانی بخشدار مرکزی در سالن تدبر آموزش و پرورش تشکیل گردید.




    به گزارش روابط عمومی فرمانداری ارسنجان ، در ابتدای این جلسه سید محمد یوسف کاظمی ضمن خیر مقدم به معاونین و کارشناسان دفتر امور شهری استان و شوراهای اسلامی بخش مرکزی شهرستان ، با اشاره به شورا و وظائف و خدمات آنها به مردم و همچنین پیشینه آن اظهار نمود: دین اسلام دین مشورت و مردم سالاری است و شورا یک پیشینه دیرینه در دین مقدس اسلام دارد و نامیدن یکی از سور قرآن بنام "شورا "نشان ازاهمیت والای آن است ، وی در ادامه به ارائه گزارش عملکرد دولت یازدهم ، دولت تدبیر و امید درحوزه های  بهداشت و درمان (چهارده پروژه ازقبیل بیمارستان 64 تختخوابی با پیشرفت فیزیکی 55درصد، 5درمانگاه در سطح روستا های خبریز ، جمال آباد، شرق آباد، شوراب ، کتک با پیشرفت فیزکی 30درصد و خانه بهداشت و خانه پزشک در سه روستای خبریز، جلودر، علی آباد ملک ، کلینیک ویژه که به بهره برداری رسیده است، مرکز جامع سلامت در سه طبقه ، مرکز بهداشت شهرک امام خمینی(ره) ، ساختمان شبکه بهداشت ، حوزه عمرانی شهری و روستایی(تکمیل و آسفالت جاده ارسنجان خرامه به طول 10 کیلومتر،تامین آب شرب شهرستان از سد سیوند، گازرسانی به 24روستای شهرستان در طول سه سال ، تکمیل استخر سرپوشیده آموزش وپرورش ) پرداخت.

     
    وی سپس از تلاشهای اعضای شوراهای اسلامی دوره گذشته تقدیر و تشکر کرد و افزود:  بايد زمينه هاي مناسب براي آغاز فعاليت و خدمات رساني اعضاي منتخب پنجمین دوره شوراهاي اسلامي شهر و روستا فراهم شود وی افزود: اعضاي جديد شورا براي انجام هر چه بهتر وظايف و مسئوليت‌هاي خود بايد به طور كامل با ضوابط، مقررات و حدود مسئوليت خود آشنا شوند چرا که بازنگری و مرور قوانین و مقررات امری بدیهی است. وی خواستار تلاش وصداقت در جهت پیشبرد اتوسعه و ترقی  شهرستان شد وتاکید داشت، درچارچوب قوانین و مقررات به وظائف خود عمل کنیم، همچنین دقت در انتخاب دهیاران متعهد، متخصص و کارآمد از ویژگی هایی است که منتخبین شوراها باید بدان توجه ویژه داشته باشند.

    در پایان، شیروانی بخشدار مرکزی شهرستان ضمن تبریک 14 تیرماه روز دهیاران و تبریک به منتخبین پنجمین دوره شوراهای اسلامی از آنان خواستبا تلاشو عزم جدی خود در راستای اجرای سیاستهای نظام جمهوری اسلامی و دولت تدبیر و امیدگام بردارند و نسبت به مطالعه قوانین و مقررات شوراها در جهت انجام بهتر امور شوراها گام بردارند.

     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1365
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari