صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • دو دلاور مرد مرودشت، به تیم ملی وزنه برداری ایران دعوت شدند
  • راهپیمایی مردم مرودشت در حمایت از مردم فلسطین
  • جواد نیری مشاور رییس فدراسیون پرورش اندام کشور شد
  • تسهیل روندِ ساخت توقفگاه خودروهای سنگین در مرودشت
  • همایش بررسی اقتصاد چرخشی در صنایع
  • چرا موسیقی تتلوها «سم» است؟
  • دانش آموزان بدمینتون باز مرودشتی به مقام سوم استان دست یافتند.
  • برداشت زعفران در شهرستان مرودشت
  • درخشش دختران مرودشتی،در رقابت های مچ اندازی نوجوانان و جوانان استان فارس
  • دانشجو باید بلندگوی استکباری ستیزی در جامعه باشد
  • ارائه خدمات به مشمولان غایب ممنوع می باشد
  • کارخانه کانی گداخت کمتر از چهار سال در مرودشت راه اندازی شد
  • پیام تبریک مهندس جلال رشیدی کوچی
  • میلاد قنبرزاده بازیکن ارزنده مرودشتی، به سفیر گفتمان تهران پیوست
  • ابوالفضل زارع وزنه بردار مرودشتی تنایب قهرمان جهان شد
  • امید به تخت جمشید بازگشت
  • به نفع مملکت است که اینها نباشند
  • کشف بزرگترین دروازه دنیای باشتان در مرودشت
  • کلنگ زنی پروژه شماره 2 شرکت توسعه وعمران مرودشت
  • رئیس ستاد انتخابات فارس از تایید صلاحیت بیش از دو سوم دواطلبان انتخابات مجلس خبر داد
  • تولید 640 تن خرمالو در مرودشت
  • سالانه ۳۰ هزار تن بذر گندم اصلاح شده در شهرستان مرودشت تولید می‌شود.
  • مردم محوری مهمترین شاخصه مجمع عالی بسیج است
  • نبود امنیت لازم در اتوبان شیراز اصفهان
  • آیا بهترین دین، انسانیت است؟
  • آغازعملیات اجرایی طرح جهش تولید در دیمزارها در شهرستان مرودشت
  • استفاده از ظرفیت عظیم بسیج در بحران ها
  • گزارش تصویری: راهپیمایی 13 آبان در مرودشت
  • خودروی ۱۵ هزار دلاری را ۴۰ هزار دلار کرده‌ایم!
  • تیم ملی وزنه برداری جوانان جمهوری اسلامی ایران به رقابت های جهانی مکزیک اعزام میگردد
  •  

     

    در مرودشت انجام شد
    آشنایی قصابان و فروشندگان مواد گوشتی مرودشت با بیماری تب کنگو

    4806
    :كد
    يك شنبه 21 خرداد 1396

    بیش از 170 نفر از قصابان و پزندگان مرودشتی با راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوانزای پرندگان آشنا شدند.



    به گزارش مرودشت نما به نقل از خبرگزاری فارس، کارشناس مسؤول بهداشت محیط این شهرستان در جلسه‌ای با حضور قصابان، کبابی‌ها، مسئولین تالارهای پذیرایی و رستوران‌ها که در سالن رازی مرکز بهداشت شهرستان و با هدف آشنایی بیشتر با  بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوانزای پرندگان برگزار شد، به تشریح عوامل سرایت بیماری تب کریمه کنگو، مخاطرات و راه‌های پیشگیری از آن پرداخت.

    حبیب کشاورز بیان کرد: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که نوعی کنه سخت، مخزن و ناقل آن بوده و این بیماری سال‌هاست که در کشور ما وجود دارد و در فصل گرما به علت افزایش جمعیت کنه‌ها شیوع پیدا می‌کند.

    کشاورز با بیان اینکه کسانی که با دام و فرآورده‌های دامی در تماس هستند نیازمند مراقبت بیشتری هستند، افزود: این بیماری در گام نخست یک بیماری شغلی است که بیشتر دامداران، قصابان و کارگران کشتارگاه‌ها و همچنین پرسنل دامپزشکی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

    وی ادامه داد: استفاده از وسایل حفاظت شخصی نظیر چکمه، دستکش، عینک و پیش‌بندِ غیرقابل نفوذ از ابتلای قصابان و سلّاخان به این بیماری پیشگیری می‌کند.

    این کارشناس با بیان اینکه مصرف کننده‌ها با رعایت چند نکته می‌توانند با خیال آسوده گوشت قرمز خود را خریداری و مصرف کنند، تصریح کرد: در همه حال گوشت باید ممهور به مهر دامپزشکی باشد و مردم از خرید گوشت گرم خودداری کنند.

    کشاورز افزود: گوشت تازه باید قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (4 درجه) نگهداری شود تا هم مطمئن شویم و هم فعل و انفعالات آنزیمی گوشت بطور آرام طی شود تا طعم و تُردی گوشت حفظ شود.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    2117
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari