صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • فراخوان رییس دادگستری شهرستان مرودشت برای تسریع شهروندان در امر دریافت واکسن کرونا
  • عرضه بیش از 17 هزار تن کود شیمیایی در مرودشت
  • نگرانی عشایر استان فارس از خرید تضمینی دام عشایر
  • دوگانه برداشت آب و فرونشست در میراث جهانی فارس
  • سقوط مرگبار چترباز پاراگلایدر در ارتفاعات سیدان شهرستان مرودشت
  • رویکرد بومی گرایی در انتخاب شهردار در اولویت اول و آخر ما قرار دارد
  • چهار هزار و ۷۶۰ تماس بیماران کرونا با مرکز اورژانس شهرستان مرودشت
  • قلع و قمع بیش از ۲۹ هزار مترمربع تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی مرودشت
  • کشت مکانیزه کلزا در مرودشت آغاز شد
  • تولید بیش از ۳۴ هزار تن گندم بذری فارس در مرودشت
  • جهاد کشاورزی - پشتیبانی و مانع زدایی
  • نگاه مجلس به ورزش ناشنوایان ویژه خواهد بود
  • کشف ماینر‌های قاچاق در یک گاوداری
  • بالغ بر ۷۰۰ هزار تن ذرت علوفه ای در مرودشت تولید می شود
  • شورای ترافیک شهرستان مرودشت تشکیل جلسه داد.
  • بالغ بر ۷۰۰ هزار تن ذرت علوفه ای در مرودشت تولید می شود
  • حمید شهبازی شهردار مرودشت شد
  • هر واحد تولیدی به مثابه یک آجر از ساختمان نظام تولیدی کشور است
  • طرح سرشماری دام در مرودشت آغاز شد
  • نشست های شورای شهر مرودشت پشت درهای بسته/ رسانه گریزی شورای ششم
  • پتروشیمی در حریم مرودشت قرار دارد یا مرودشت در حریم پتروشیمی؟؟!!
  • نخستین مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی غیر دولتی در مرودشت گشایش یافت
  • مرودشت به لحاظ تخلف در ساخت و سازها از وضعیت نامطلوبی برخوردار است
  • دفتر زکات در جهاد کشاورزی مرودشت گشایش یافت
  • برنج کار کامفیروزی رکورد تولید سیب را زد!
  • مرد۵۴ ساله در ارتفاعات گردنه خرسی نجات یافت
  • کرونا ۲۵ خانواده مرودشتی را در ۱۰ روز گذشته سیاه پوش کرد.
  • افتتاح پروژه های عمرانی بخش سیدان
  • گردوی "چندلر" در مرودشت به بار نشست
  • گامی موثر و مناسب در راستای اشتغال‌ جوانان حوزه انتخابیه
  •    

    در مرودشت انجام شد
    آشنایی قصابان و فروشندگان مواد گوشتی مرودشت با بیماری تب کنگو

    4806
    :كد
    يك شنبه 21 خرداد 1396

    بیش از 170 نفر از قصابان و پزندگان مرودشتی با راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوانزای پرندگان آشنا شدند.


    به گزارش مرودشت نما به نقل از خبرگزاری فارس، کارشناس مسؤول بهداشت محیط این شهرستان در جلسه‌ای با حضور قصابان، کبابی‌ها، مسئولین تالارهای پذیرایی و رستوران‌ها که در سالن رازی مرکز بهداشت شهرستان و با هدف آشنایی بیشتر با  بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوانزای پرندگان برگزار شد، به تشریح عوامل سرایت بیماری تب کریمه کنگو، مخاطرات و راه‌های پیشگیری از آن پرداخت.

    حبیب کشاورز بیان کرد: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که نوعی کنه سخت، مخزن و ناقل آن بوده و این بیماری سال‌هاست که در کشور ما وجود دارد و در فصل گرما به علت افزایش جمعیت کنه‌ها شیوع پیدا می‌کند.

    کشاورز با بیان اینکه کسانی که با دام و فرآورده‌های دامی در تماس هستند نیازمند مراقبت بیشتری هستند، افزود: این بیماری در گام نخست یک بیماری شغلی است که بیشتر دامداران، قصابان و کارگران کشتارگاه‌ها و همچنین پرسنل دامپزشکی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

    وی ادامه داد: استفاده از وسایل حفاظت شخصی نظیر چکمه، دستکش، عینک و پیش‌بندِ غیرقابل نفوذ از ابتلای قصابان و سلّاخان به این بیماری پیشگیری می‌کند.

    این کارشناس با بیان اینکه مصرف کننده‌ها با رعایت چند نکته می‌توانند با خیال آسوده گوشت قرمز خود را خریداری و مصرف کنند، تصریح کرد: در همه حال گوشت باید ممهور به مهر دامپزشکی باشد و مردم از خرید گوشت گرم خودداری کنند.

    کشاورز افزود: گوشت تازه باید قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (4 درجه) نگهداری شود تا هم مطمئن شویم و هم فعل و انفعالات آنزیمی گوشت بطور آرام طی شود تا طعم و تُردی گوشت حفظ شود.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1398
     
       
    صفحه اصلی  |  ارتباط با ما  |  افزودن به علاقه مندی ها  |  تبدیل به صفحه خانگی  |  خبرنامه  |  آرشیو  |  جستجو  |  پیوند ها  |  سفارش تبلیغات  |  RSS
    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari