در مرودشت انجام شد
آشنایی قصابان و فروشندگان مواد گوشتی مرودشت با بیماری تب کنگو
|
4806
|
:كد |
يك شنبه 21 خرداد 1396 |
|
بیش از 170 نفر از قصابان و پزندگان مرودشتی با راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوانزای پرندگان آشنا شدند.
|
به گزارش مرودشت نما به نقل از خبرگزاری فارس، کارشناس مسؤول بهداشت محیط این شهرستان در جلسهای با حضور قصابان، کبابیها، مسئولین تالارهای پذیرایی و رستورانها که در سالن رازی مرکز بهداشت شهرستان و با هدف آشنایی بیشتر با بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوانزای پرندگان برگزار شد، به تشریح عوامل سرایت بیماری تب کریمه کنگو، مخاطرات و راههای پیشگیری از آن پرداخت.
حبیب کشاورز بیان کرد: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که نوعی کنه سخت، مخزن و ناقل آن بوده و این بیماری سالهاست که در کشور ما وجود دارد و در فصل گرما به علت افزایش جمعیت کنهها شیوع پیدا میکند.
کشاورز با بیان اینکه کسانی که با دام و فرآوردههای دامی در تماس هستند نیازمند مراقبت بیشتری هستند، افزود: این بیماری در گام نخست یک بیماری شغلی است که بیشتر دامداران، قصابان و کارگران کشتارگاهها و همچنین پرسنل دامپزشکی را در معرض خطر قرار میدهد.
وی ادامه داد: استفاده از وسایل حفاظت شخصی نظیر چکمه، دستکش، عینک و پیشبندِ غیرقابل نفوذ از ابتلای قصابان و سلّاخان به این بیماری پیشگیری میکند.
این کارشناس با بیان اینکه مصرف کنندهها با رعایت چند نکته میتوانند با خیال آسوده گوشت قرمز خود را خریداری و مصرف کنند، تصریح کرد: در همه حال گوشت باید ممهور به مهر دامپزشکی باشد و مردم از خرید گوشت گرم خودداری کنند.
کشاورز افزود: گوشت تازه باید قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (4 درجه) نگهداری شود تا هم مطمئن شویم و هم فعل و انفعالات آنزیمی گوشت بطور آرام طی شود تا طعم و تُردی گوشت حفظ شود.
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|