صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  • بازدید فرماندار و نماینده مجلس از پروژه‌های شاخص آموزش و پرورش
  • اجرای ممنوعیت تردد کامیون‌ها در سطح شهر و اعمال طرح پارک ممنوع در خیابان اصلی
  • شتاب در تکمیل بزرگ‌ترین پروژه درمانی شمال فارس؛ موانع افتتاح بیمارستان سرداران شهید بررسی شد
  • منشأ بوی نامطبوع ورودی شهر مرودشت از میان برداشته می‌شود
  • ناتوی عربی فروپاشید
  • جوان ۲۶ ساله، برادر و نامزدش را به قتل رساند
  • جلسه هم‌اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت با بیمارستان مرودشت
  • قرآن سرچشمه ی آنچه از دنیا و آخرت می‌خواهیم است.
  • لایروبی بستر رودخانه کُر در ورودی شهر مرودشت
  • جمهوری اسلامی اکنون دست برتر در میدان دیپلماسی و جنگ می باشد
  • کنترل تنگه هرمز در اختیار ایران است
  • تامین نان با کیفیت مطالبه به‌حق شهروندان است
  • بانوان سیدان پیشگام کارآفرینی و رونق اقتصاد محلی
  • درخشش مرودشتی ها در لیگ برتر تکواندوی کشور
  • 18 هدف مهم متعلق به ارتش شرور امریکا طی دو موج عملیاتی مورد هدف قرار گرفتند.
  • بازار فروش؛ مهم‌ترین مطالبه هنرمندان صنایع‌دستی مرودشت
  • مرودشت در مسیر کشاورزی نوین؛ از آبیاری هوشمند تا تغییر الگوی کشت
  • تجلیل از خانواده ورزشکار شهید پویا یزدانی
  • عبدالحسین نجفی به عنوان ریس جدید آب و فاضلاب شهرستان مرودشت منصوب شد.
  • دستگیری ۱۷ سارق در طرح امنیتی مرودشت
  • عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، به عضویت هیأت تحریریه دو مجله ISI منصوب شد.
  • چرا ایران زد؟ چه نتیجه ای گرفت؟
  • بازدید سیدمختار امیری فرماندار مرودشت از کارخانجات آرد و بیسکوئیت دادلی
  •  

     

     

    امام جمعه مرودشت:
    رئیس جمهور منتخب به وعده‌های انتخاباتی خود جامعه عمل بپوشاند/ لزوم ارتقای جایگاه تخصصی شوراها

    4777
    :كد
    شنبه 6 خرداد 1396

    امام جمعه مرودشت گفت: رئیس جمهور منتخب به وعده‌های انتخاباتی خود جامعه عمل بپوشاند.



    به گزارش  مرودشت نما به نقل از  خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام قنبرعلی احمدی امام جمعه مرودشت در خطبه‌های امروز نماز جمعه ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان یکی از صفات انسان‌های مومن را درک صحیح ماه مبار رمضان دانست .

    احمدی در ادامه لازمه آزادی اجتماعی را آزادی معنوی دانست و افزود: بهترین کمک برای زدودن اسارت و برای رسیدن به آزادی معنوی گرفتن روزه و درک صحیح از ماه مبارک رمضان است.

    وی از مردم نیز خواست که حرمت این ماه مبارک را حفظ کرده و چنانچه فردی در ملاء عام اقدام به روزه خواری و شکستن حرمت کرد او را امر به معروف و نهی از منکر کنند.

    خیب نماز جمعه مرودشت در ادامه از حماسه بزرگ پرشور ملت بزرگ ایران اسلامی در روز 29اردیبهشت ماه در پای صندوق‌های رای تشکر کرد و افزود: مردم فهیم و هوشیار ایران اسلامی بار دیگر به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی لبیک گفته و با حضور حداکثری خود در پای صندوق‌های رأی دشمنان اسلام و بدخواهان نظام را مأیوس و ناکام گذاشتند و عزت و اقتدار ایران اسلامی را به نمایش گذاشتند.

    وی ضمن تبریک به رییس جمهور منتخب از وی خواست به وعده‌های انتخاباتی خود جامعه عمل پوشانده و با تغییرات لازم در کابینه هئیت دولت و استفاده از جوانان تحصیل کرده و انقلابی و متدین و با موضع‌گیری و تحلیل‌های مناسب خود و کابینه در جهت ارتقاء عزت و اقتدار منطقه‌ای ایران اسلامی گام بردارد.

    خطیب جمعه مرودشت همچنین ضمن تبریک به منتخبین اعضای شورای اسلامی شهر و روستاها بیان داشت: منتخبین مردم در شورای اسلامی شهر مرودشت باید در جهت ارتقاء جایگاه تخصصی شورا در این شهرستان گام برداشته و خود دارای شخصیت متعالی بوده و ضمن رعایت ادب و نزاکت و دانش به دور از هرگونه کشمکش و درگیری و تنش فعالیت کنند.

    احمدی در ادامه از منتخبین مردم در شورای اسلامی شهر مرودشت خواست همواره به صورت تمام وقت در جهت خدمت خالصانه به مردم این شهر قدم برداشته و با پرهیز از موضع‌گیری‌های حاشیه‌ای به فکر منافع شخصی خود و اطرافیان نبوده و تنها در جهت پیشرفت و آبادانی دومین شهر بزرگ استان تلاش مستمری از خود به نمایش گذارند.

    احمدی در پایان نیز ضمن اشاره به نخستین سفر ریاست جمهور امریکا به منطقه و کشور عربستان و اخذ قرادادهای ننگین در جهت خرید تسلیحات نظامی برای ظلم به مردم کشورهای سوریه و یمن و عراق و حمایت از جریان‌های تکفیری افزود: دولت عربستان خود به عنوان حامی اصلی جریان‌های تکفیری و حمایت کننده از داعش به عنوان جرثومه فساد در منطقه است.

    به گزارش فارس، در پایان مراسم نماز عبادی -سیاسی جمعه نمازگزاران در جهت حمایت از رهبر شیعیان بحرین شیخ عیسی قاسم و مسلمانان ازاده منطقه و اعلام انزجار از آل سعود و دولت تکفیری و آل خلیفه اقدام به برپایی راهپیمایی کردند.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2937
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari