صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • ورود افغان ها به ایران، خوب یا بد؟
  • همه ما باید قدردان زحمات نهاد های امنیتی باشیم
  • کم آبی در ایران؛ از ارس تا کمال‌ خان/ ترکیه با محیط زیست ایران چه می‌کند؟
  • آرش حبیبی،رئیس کمیته امور استان های فدراسیون وزنه برداری جمهوری اسلامی ایران گردید
  • آغاز کشت کلزا در شهرستان مرودشت
  • فرو نشست به ۳۰۰متری تخت جمشید رسیده است
  • دفاع مقدس را باید برای نسل جوان ونوجوان معرفی وبازگو کرد
  • سطح زیر کشت گیاه دارویی آویشن در مرودشت به هشت هکتار رسید
  • معرفی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت بعنوان فرمانداری برتر استان فارس
  • آغاز برداشت ذرت علوفه ای از سطح 12 هزار هکتار مزارع شهرستان مرودشت
  • آغاز برداشت ذرت علوفه ای از سطح 12 هزار هکتار مزارع شهرستان مرودشت
  • جوان مرودشتی به تیم پاس تهران پیوست
  • صدف ۲؛ پروژه‌ای آوار شده بر آمال ۱۲۵ مرودشتی
  • سال جهنمی تصادفات جاده ای در شهرستان
  • محسن رضایی قهرمان وزن ۸۰ کیلوگرم کیوکوشین ماتسویی اروپا
  • رئیس شورای شهر مرودشت در گفتگوی ویژه خبری با اخبارمرودشت
  • رویاهای نقش برآب/ اراضی بالادستی سد درودزن، به زیر آب رفت
  • برنامه ریزی و هماهنگی جهت اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها در شهرستان مرودشت
  • ستارگان درخشان کنکور 1402 شهرستان مرودشت
  • برداشت گوجه فرنگی از مزارع شهرستان مرودشت
  • پروژه صدف، سند هجده ساله ناکارآمدی شورا و شهرداری مرودشت
  • آغاز برداشت گردو از سطح 600 هکتار باغات شهرستان مرودشت
  • حسین روزگار مقام سوم پرتاب دیسک کشور را بدست آورد
  • کیوکوشین کارهای خردسال مرودشتی در مسابقات کشوری به مقام اول تیمی دست یافتند
  • ساخت و تکمیل ۲ کانال آبیاری مزارع کشاورزی فتح آباد و حصار در شهرستان مرودشت اراضی این شهر و روستا به زیر کشت آب رفت
  • گزارش تصویری- راهپیمایی جاماندگان اربعین
  • فراخوان دومین جشنواره کشوری "حافظ خوانی آفتاب صلح"
  • بار قاچاق ۷ میلیاردی از یک اتوبوس بین شهری سر برآورد
  • حادثه هولناک واژگونی یکدستگاه اتوبوس در حوزه استحفاظی راه‌های شهرستان مرودشت دستکم ۲۵ کشته و زخمی برجای گذاشت
  • افزایش بهره وری و کارایی مصرف آب با احداث و نوسازی دو کانال آبیاری در مرودشت
  •  

     


    اشتغالزایی پتروشیمی/ایجاد ۱۶ هزار شغل به ازای هر یک میلیون تن ظرفیت جدید

    4763
    :كد
    پنج شنبه 14 ارديبهشت 1396

    خبرگزاری شبستان: پتروشیمی در کشورمان در سال های اخیر رشد بسیاری پیدا کرده است افزایش تولیدات در این بخش باعث افزایش اشتغالزایی شده است تا جایی که در حدود ١٦ هزار نفر اشتغال به ازای هر یک میلیون تن ظرفیت جدید ایجاد شده است.



     

    خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: ايجاد صنعت پتروشيمي در ايران قدمتي 50 ساله دارد و به دهه 1330 شمسي بر مي‏گردد. در اواخر اين دهه، وزارت اقتصاد وقت به منظور گسترش صنعت پتروشيمي در كشور، بنگاه شيميائي كشور را تأسيس نمود و شركت مزبور در سال 1337 طرح احداث كارخانه كود شيميایي مرودشت فارس را به اجرا گذاشت. ليكن از آنجا كه رشد اين صنعت نيازمند فعاليتهاي تخصصي گسترده تر و هماهنگ با صنعت نفت و گاز بود، به زودي ضرورت ايجاد سازماني براي توسعه و هدايت صنعت پتروشيمي مشهود شد و به همين سبب در سال 1342 شركت ملي صنايع پتروشيمي با مالكيت دولت و تحت پوشش شركت ملي نفت ايران تأسيس گرديد و كليه فعاليتهاي مرتبط با ايجاد و توسعه صنايع پتروشيمي در اين شركت متمركز شد.

     

    بنابراین گزارش، پتروشیمی در کشورمان در سال های اخیر رشد بسیاری پیدا کرده است تا جایی که محصولات تولیدی ایران در بسیاری از کشورهای دنیا استفاده می شود. افزایش تولیدات در این بخش باعث افزایش اشتغالزایی شده است تا جایی که براساس شاخص‌های روزآمد شده، ظرفیت میانگین اشتغال‌زایی کل زنجیره صنعت پتروشیمی، امروزه حداکثر در حدود ١٦ هزار نفر اشتغال به ازای هر یک میلیون تن ظرفیت جدید است.

     

    این گزارش می افزاید: شانا در این زمینه به نقل از رئیس دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی نوشته است: "بر اساس شاخص های روزآمد شده ظرفیت میانگین اشتغالزایی کل زنجیره صنعت پتروشیمی امروزه حداکثر در حدود ١٦،٠٠٠ نفر اشتغال به ازای هر یک میلیون تن ظرفیت جدید است. هم اکنون از کل محصول به فروش رسیده صنعت پتروشیمی ٣٠ درصد و از محصولات پلیمری ٥٠ درصد آن در داخل کشور به مصرف می رسد، که با سرمایه گذاری جدید در خطوط تولید، ارتقای سطح فناوری و توسعه بازار این صنایع امکان افزایش جذب این محصولات در داخل و افزایش سهم اشتغال در صنایع پایین دستی پتروشیمی فراهم می شود."

     

    یادآور می شود: روند توسعه و تحول صنعت پتروشيمي در ایران پنج مرحله مشخص را در بر می گیرد.

    1) مرحله پيدايش: این مرحله با تاسیس شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در سال 1342 و با احداث واحد تولید کود شیمیایی شیراز در سال 1343 آغاز گردید.

    2) مرحله گسترش اوليه: با ایجاد مجتمع هاي پتروشيمي رازي، آبادان، پازارگاد، كربن اهواز (ايران)، خارك ، فارابي ، بندرامام و طرحهاي توسعه پتروشيمي شيراز آغاز گردید. ( دوره سال های 56-1352، 51-1347، 46- 1343)

    3) مرحله ركود: به علت مسائل ناشی از جنگ تحمیلی، تولید به حداقل رسید و عملیات تکمیل احداث پتروشيمي بندرامام نیز متوقف شد ولی تکمیل طرح های نیمه تمام از جمله طرح گسترش شیراز ادامه داشت.

    4) مرحله تجديد حيات و بازسازي: اجرای طرح های برنامه پنجساله اول و دوم توسعه (پتروشیمی اصفهان، اراک و تکمیل مجنمع های بندرامام و ...) باعث شد که تولید در سال پایانی برنامه دوم به 12 میلیون تن برسد.

    5) مرحله جهش و تثبيت: در این دوره (برنامه های سوم، چهارم و پنجم توسعه) پتروشیمی به سمت استقرار در کلاس جهانی حرکت کرد. ویژگی های متمایز این دوره صرف نظر از جهش و فزونی تولید و ارزش تولیدات، ارتقاء جایگاه صنعت پتروشیمی در صادرات کالاهای غیر نفتی و در سهم اقتصاد ملی، ارتقاء نسبی جایگاه پتروشیمی ایران در منطقه و جهان و ... می باشد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1667
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari