صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • ۶ پرسشی که دانشمندان هیچ پاسخی برای آن‌ها ندارند!
  • اجرای ویژه برنامه های فرهنگی و هنری نوروزگاه در تخت جمشید مرودشت
  • شهرداری مرودشت قهرمان لیگ برتر فوتسال باشگاه‌های فارس شد
  • هدف ما آن است که نوروزی بدون حادثه رقم بخورد
  • شركت‌ پتروشيمی شیراز بايد در قبال مسائل زيست محيطی شهروندان مرودشتی مسئوليت پذير باشد
  • هلدینگ سالیذ مرودشت از صعود به فینال باماند
  • پرداخت ۵۰ میلیارد تومان اعتبارات بلاعوض به جامعه تحت پوشش بهزیستی شهرستان مرودشت
  • لهجهٔ مردم اصیل محله‌های قدیمی‌ شیراز چگونه است؟
  • کشاورزان فارس برای تثبیت مالکیت اراضی به دفاتر حدنگاری در روستاها مراجعه کنند
  • چترباز گرفتار پس از ۲۱ ساعت از دیواره سختِ کوه سه تخت و گزین‌ نجات یافت
  • بدمينتون بازان شهرستان مرودشت عنوان سوم‌ تیمی استان فارس را از آن خود کردند
  • بدون رتوش!
  • کالاهای اساسی تنظیم بازار در مرودشت در حال توزیع است
  • پلیس مرودشت ۵ هزار و ۲۹۹ عدد انواع مواد محترقه خطرناک در کشف کرد
  • کسب مقام سوم توسط تیرانداز نوجوان مرودشتی
  • نمایندگی اتاق اصناف شهرستان در کامفیروز شمالی شهر خانیمن افتتاح شد
  • در نظر سنجی طرح آمایش سرزمینی فارس و مرودشت شرکت کنید
  • نقش سوزنی ساسانی مرودشت در تصرف گنج‌یابان
  • مقایسه جنگنده های سوخو 35 و اف 35
  • ۱۳۵۷ تن قیر برای آسفالت معابر در سال جاری به شهرداری مرودشت اختصاص یافته است
  • كشف ده دستگاه خودرو مسروقه از اعضاي باند سارقان
  • تکریم خانواده های شهدا، حفظ ارزش های انقلاب است
  • رئیس اداره صمت شهرستان مرودشت به عنوان رتبه برتر جشنواره جهادگران صنعت،معدن وتجارت استان فارس انتخاب شد
  • مادر خبرنگار شهید،مصیب درستکار آسمانی شد
  • آبگیری صددرصد ظرفیت سازه‌های آبخیزداری در شهرستان مرودشت
  • برگزاری سی ودومین سمینار تخصصی بقیه الله (عج) در مرودشت
  • جشن شکوفه‌های انتظار با حضور بیش از ۵۰۰ کودک در مرودشت
  • کسب 5 مدال طلا سهم دانش آموزان نابغه مرودشت
  • ۷ روستای رامجردنشین شهرستان مرودشت تشنه آب آشامیدنی
  • اهمیت آمادگی ارائه خدمات سلامت در نوروز ۱۴۰۲
  •  

     

    امام جمعه موقت مرودشت:
    با حضور حداکثری در پای صندوق های رای، زمینه یاس و ناامیدی بدخواهان را فراهم کنید

    4744
    :كد
    شنبه 9 ارديبهشت 1396

    رابطه با کشور امریکا تاکنون به‌جز ضرر چیزی عاید کشور ما نکرده است زیرا همه مردم در جریان هستند که کشور امریکا به‌عنوان کسی که ادعای دموکراسی در دنیا را مطرح می‌نماید ولی متأسفانه نزدیک 38سال که از عمر انقلاب می‌گذرد به‌جز تحریم‌های جانی و مالی و عنوان نمودن گزینه‌های نظامی و بدعهدی و بدقولی از سوی آنان چیز دیگری مشاهده نگردیده است و دست آنان برای تمام مردم دنیا رو شده است.



    به گزارش مرودشت نما به نقل از سایت خبری مرودشت نا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابراهیم کلانتری امام‌جمعه موقت شهر مرودشت در خطبه‌های این هفته خود ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه یکی از صفات انسان‌های متقین را به درجه یقین رسیدن در درگاه الهی دانست .

    حجت‌الاسلام کلانتری فرارسیدن ولادت باسعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار و امام سجاد(ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) روز جانباز را تبریک گفت و افزود: مملکت ما مدیون رشادت و دلاورمردی های شهدا و جانبازان می‌باشد و این عزیزان به‌عنوان کسانی که خود کربلا را ندیده ولی راه را برای مردم باز کردند تا امروزه آسایش و امنیت بالای مرزها را نیز رقم بزنند.

    وی از امام حسین(ع) به‌عنوان بزرگ‌ترین پاسدار اسلام یادکرد که تمام زندگی خود را در جهت بیمه نمودن اسلام در طبق اخلاص گذاشت و همواره پیرو ائمه معصومین و اهل‌بیت بودن را مایه عزت دنیا و آخرت دانست .

    کلانتری در ادامه ضمن تبریک 9 اردیبهشت‌ماه به‌عنوان روز شوراها بیان داشت: با توجه به انتخابات پیش رو و فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولین نظام مردم همواره باید به دنبال پیدا کردن الگوهای اصلی و کاندیدهای اصلح باشند که فقط صرفاً برای رضای خداوند قدم به میدان نهاده و از هرگونه قومی و قبیله‌ای رفتار نمودن پرهیز نموده و هدف اصلی آنان تلاش شبانه‌روزی بدون مزد و منت در جهت حل و کاهش مشکلات مردم و منطقه خود باشد.

    خطیب موقت مرودشت در خصوص انتخابات ریاست جمهوری نیز با توجه به فرمایشات اخیر رهبری بیان داشت: نامزدهای انتخاباتی در بیانات خود به مردم از ارائه راهکارهای مناسب صحبت نموده و چشم آنان به بیرون مرزها و خارج کشور نباشد و در جهت افزایش عزت و اقتدار مملکت اسلامی در داخل کشور و توسط همین مردم به‌عنوان صاحبان اصلی نظام تلاش کنند.

    کلانتری همچنین در خصوص رابطه با کشور امریکا تصریح کرد: رابطه با کشور امریکا تاکنون به‌جز ضرر چیزی عاید کشور ما نکرده است زیرا همه مردم در جریان هستند که کشور امریکا به‌عنوان کسی که ادعای دموکراسی در دنیا را مطرح می‌نماید ولی متأسفانه نزدیک 38سال که از عمر انقلاب می‌گذرد به‌جز تحریم‌های جانی و مالی و عنوان نمودن گزینه‌های نظامی و بدعهدی و بدقولی از سوی آنان چیز دیگری مشاهده نگردیده است و دست آنان برای تمام مردم دنیا رو شده است.

    کلانتری همچنین از مردم تقاضا داشت که با حضور حداکثری خود در پای صندوق‌های رأی ضمن فراهم نمودن زمینه‌های یاس و نامیدی بدخواهان نظام، باعث مصونیت و مانع از تعرض دشمنان به خاک این مملکت باشند.

    وی از کاندیدها و طرفداران آنان نیز تقاضا داشت که همواره اخلاق انتخاباتی را رعایت نموده و از تهمت‌ها و افترا و دروغ بستن به دیگران در جهت معرفی خود خودداری نمایند و افرادی را به‌عنوان گزینه اصلح انتخاب نموده که پیرو ولایت‌فقیه بوده و دین‌دار و باتقوا و به دنبال راهکارهای مناسب در جهت حل مشکلات اشتغال جوانان و رفع موانع تولید باشند.

    کلانتری در ادامه همچنین هفته کار و کارگر را به تمام این قشر زحمت‌کش تبریک گفت و افزود : متأسفانه در پاره‌ای از مناطق کشور تعداد زیادی از کارخانه‌ها به تعطیلی کشیده شده است و یا حقوق کارگران به‌صورت معوقه می‌باشد بنابراین دولت و خدمتگزاران به‌نظام باید فکری به حال این معضل نمایند.

    وی در پایان نیز ضمن تبریک 12اردیبهشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم بیان داشت: معلمان و فرهنگیان جامعه، امروزه با تبعیت و الگو گرفتن از مرحوم مطهری سعی نمایند که دانش آموزان را در مسیر این استاد بزرگ تربیت و تعلیم نمایند.

    شایان‌ذکر است که در بین الصلاتین به تعدادی از دانش آموزان که حضور حداکثری در نماز جمعه داشتند هدایایی اهدا گردید.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    2094
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari