صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • دو دلاور مرد مرودشت، به تیم ملی وزنه برداری ایران دعوت شدند
  • راهپیمایی مردم مرودشت در حمایت از مردم فلسطین
  • جواد نیری مشاور رییس فدراسیون پرورش اندام کشور شد
  • تسهیل روندِ ساخت توقفگاه خودروهای سنگین در مرودشت
  • همایش بررسی اقتصاد چرخشی در صنایع
  • چرا موسیقی تتلوها «سم» است؟
  • دانش آموزان بدمینتون باز مرودشتی به مقام سوم استان دست یافتند.
  • برداشت زعفران در شهرستان مرودشت
  • درخشش دختران مرودشتی،در رقابت های مچ اندازی نوجوانان و جوانان استان فارس
  • دانشجو باید بلندگوی استکباری ستیزی در جامعه باشد
  • ارائه خدمات به مشمولان غایب ممنوع می باشد
  • کارخانه کانی گداخت کمتر از چهار سال در مرودشت راه اندازی شد
  • پیام تبریک مهندس جلال رشیدی کوچی
  • میلاد قنبرزاده بازیکن ارزنده مرودشتی، به سفیر گفتمان تهران پیوست
  • ابوالفضل زارع وزنه بردار مرودشتی تنایب قهرمان جهان شد
  • امید به تخت جمشید بازگشت
  • به نفع مملکت است که اینها نباشند
  • کشف بزرگترین دروازه دنیای باشتان در مرودشت
  • کلنگ زنی پروژه شماره 2 شرکت توسعه وعمران مرودشت
  • رئیس ستاد انتخابات فارس از تایید صلاحیت بیش از دو سوم دواطلبان انتخابات مجلس خبر داد
  • تولید 640 تن خرمالو در مرودشت
  • سالانه ۳۰ هزار تن بذر گندم اصلاح شده در شهرستان مرودشت تولید می‌شود.
  • مردم محوری مهمترین شاخصه مجمع عالی بسیج است
  • نبود امنیت لازم در اتوبان شیراز اصفهان
  • آیا بهترین دین، انسانیت است؟
  • آغازعملیات اجرایی طرح جهش تولید در دیمزارها در شهرستان مرودشت
  • استفاده از ظرفیت عظیم بسیج در بحران ها
  • گزارش تصویری: راهپیمایی 13 آبان در مرودشت
  • خودروی ۱۵ هزار دلاری را ۴۰ هزار دلار کرده‌ایم!
  • تیم ملی وزنه برداری جوانان جمهوری اسلامی ایران به رقابت های جهانی مکزیک اعزام میگردد
  •  

     


    دانشجوی پیام نور مرودشت مقام سوم بسکتبال دانشجویان آسیا را کسب کرد

    4733
    :كد
    چهارشنبه 30 فروردين 1396

    محمد یزدان پناه دانشجوی واحد پیام نور این دانشگاه در سومین دوره رقابت های قهرمانی بسکتبال دانشجویان آسیا موسوم به 'اسلم دانگ' که به میزبانی کشور مالزی برگزار شد، مقام سوم را از آن خود کرد.



    اسلم دانگ، یکی از قواعد بازی در بسکتبال است به این صورت که بازیکن در هوا می پرد و با 2 دست و یا یک دست لبه‌های حلقه بسکتبال را گرفته و توپ را در داخل آن قرار می‌دهد.
    به گزارش مرودشت نما به نقل از ایرنا، مدیر تربیت بدنی دانشگاه پیام نور استان فارس اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه پیام نور این استان در زمینه ورزشی دارای استعدادهای بالقوه بالایی هستند که در صورت فراهم شدن زمینه مناسب می توانند در عرصه داخلی و بین المللی مقام های برتر را کسب کنند.
    محسن کریمی، افزود: با حمایت های مسئولان دانشگاه پیام نور کشور و استان فارس، ورزشکاران دانشگاه پیام نور این استان در سال 95 در مسابقات بین دانشگاهی و ملی موفقیت های ارزنده ای کسب کردند.
    او گفت: ازجمله این موفقیت ها می توان به جابه جایی رکورد مسابقات پاورلیفتینگ (وزنه برداری قدرتی) و کسب مدال طلا توسط محمد رئیسی دانشجوی دانشگاه پیام نور شیراز، کسب مقام قهرمانی سوپرلیگ کاراته بانوان کشور توسط تیم کاراته دانشگاه پیام نور فارس و همچنین دعوت از زهرا طرازپور، دانشجوی کاراته کای دانشگاه پیام نور شیراز به تیم ملی کاراته کشور و حضور در مسابقات کاراته وان در امارات اشاره کرد.
    عبدالرسول قرائتی رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس هم با صدور پیامی،کسب مقام سوم مسابقات بسکتبال دانشجویان آسیا توسط دانشجوی دانشگاه پیام نور مرودشت را تبریک گفت.
    رقابت‌های بسکتبال سه در سه قهرمانی دانشجویان آسیا که از بیست و سوم تا بیست و هفتم فروردین ماه 96 در شهر در نیلای کشور مالزی برگزار شد با قهرمانی تیم مغولستان به پایان رسید و تیم‌های چین و مالزی به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
    در دیدار نهایی این مسابقات، تیم مغولستان مقابل چین قرار گرفت و توانست با نتیجه‌ 21 بر 13 حریف خود را شکست دهد و بر سکوی نخست آسیا قرار گیرد.
    در دیدار رده‌بندی نیز تیم مالزی با نتیجه‌ نزدیک 21 بر20 تیم تایلند را شکست داد و به مقام سومی آسیا رسید.
    تیم دانشگاه پیام نوربه نمایندگی از ایران، با ترکیب مجتبی خسروی، محمد یزدانپناه، محمد خرم‌شاهی و شایان پورکاوه و با همراهی مجید جلیلی، محمد عظیم‌نژاد و عبدالمهدی نصیرزاده به ‌ترتیب به عنوان سرمربی، مربی و سرپرست به نمایندگی کشورمان در این رقابت‌ها شرکت کرد و با 2 پیروزی مقابل مالزی و فیلیپین و سه شکست مقابل چین، مغولستان و اندونزی از رقابت‌ها حذف شد.
    تیم مغولستان و چین به رقابت‌های لیگ جهانی بسکتبال دانشجویان که شهریورماه 96 در کشور چین برگزار می‌شود، راه یافتند.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1671
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari