صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • آغاز عملیات اجرایی‌پروژه تعریض و بهسازی محور‌مرودشت_ فتح آباد
  • آغاز عملیات مرمت و حفاظت از تپه تاریخی «تل سبز» در مرودشت
  • هفته دفاع مقدس نماد اقتدار ایران اسلامی در دفاع از دستاوردها، آرمان ها واهداف اسلامی است
  • درخشش مجدد دختران مرودشتی در لیگ دسته اول تکواندو نوجوانان کشور
  • تجلیل از بانوان قهرمان پاورلیفتینگ شهرستان مرودشت
  • طرح جامع شهر مرودشت تصویب شد و به‌زودی ابلاغ می‌شود
  • وضعیت مسکن ملی مرودشت بلاتکلیف مانده است
  • آخرین جزئیات از کشف ۵۶ ماینر در یک شرکت موادغذایی درمرودشت
  • تخت جمشید در مدار توسعه و آبادانی
  • رضا طحان بعنوان کارمند نمونه سال ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت معرفی شد.
  • برگزاری جلسه شورای شهر
  • نخستین حمام شیمیایی سلامت محور در بین شهرستانهای استان فارس در بیمارستان شهید مطهری مرودشت راه‌اندازی شد
  • درخشش تکواندو کاران مرودشت در رقابت های نوجوانان کشور
  • ویدئو: نمای داخلی آرامگاه داریوش بزرگ هخامنشی
  • تخت جمشید، صحنه دیپلماسی فرهنگی؛ ارکستر فیلارمونیک ارمنستان در تخت جمشید
  • تکواندوکار شایسته مرودشتی به عضویت تیم ملی بزرگسالان
  • وفاق واتحاد ملی باید حول محور الهی و ولایت فقیه باشد
  • دیدار خبرنگاران و اصحاب رسانه با مسئولان ارشد شهرستان
  • ارتقای رتبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در کشور
  • تشکیل زنجیره انسانی برای حفاظت از کوه مقدس
  • تخصیص بودجه ۶۵ میلیارد ریالی برای تکمیل کتابخانه کامفیروز مرودشت
  • از شهر میراث فرهنگی مرودشت به رییس جمهور
  • از شهر میراث فرهنگی مرودشت به رییس جمهور
  • فرش قرمز زیرپای پردیسان تخت جمشید مرودشت
  • مهمترین مسئله در خصوص جیدرزار ثبت ملی و تبدیل آن به روستای هدف گردشگری است
  • مراسم جاماندگان و دلدادگان حسینی در مرودشت برگزار شد
  • اقتصاد، کشاورزی و دامپروری در مرودشت در محاصره خاموشی های بی‌برنامه
  • رسانه، پشتوانه پیشرفت و بازوی محرک مدیران است.
  • رازهای نهفته در گورستان های باستانی مرودشت
  • درآمدهای حاصل از اماکن گردشگری مرودشت باید در همین شهرستان و برای توسعه گردشگري و حفاظت از اماکن گردشگری آن هزینه شود۰
  •  

     

     


    نشست رئیس ارشاد و خانه مطبوعات

    4671
    :كد
    چهارشنبه 4 اسفند 1395

    نشست مشترک هیئت رئیسه خانه مطبوعات و رئیس ارشاد برگزار شد



     به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مرودشت؛ نشست مشترک رئیس اداره و هیئت رئیسه خانه مطبوعات شهرستان مرودشت برگزار گردید. دراین نشست که با هدف بررسی وضع موجود وتبیین راهکارهای کیفیت بخشی به حوزه خبر در شهرستان مرودشت برگزار گردید اعضاء هیئت رئیسه خانه مطبوعات به بیان دیدگاه های خود و طرح مسائل موجود در این حوزه پرداختند.
    در ابتدای این جلسه محمد دبیری خزانه دار خانه مطبوعات ضمن اعلام ضرورت برگزاری آزمون جهت تعیین سطح خبرنگاران شهرستان گفت: نباید کیفیت کار در فضای رسانه بدلیل حضور پرتعداد خبرنگاران، فدای کمیت شود.
    رضا فلاح مسئول روابط عمومی خانه مطبوعات با اشاره به ضرورت پرهیز از افزایش بی رویه تعداد اعضاء اعلام نمود: مطبوعات، عرصه آزمون و خطا نیست و افراد کارآزموده باید به این عرصه وارد شوند. وی خواستار پیگیری جدی تر امور رفاهی خبرنگاران گردید.
    زهرا ابوالحسنی دیگر عضو هیئت رئیسه نیز با تاکید بر رعایت اخلاق در این حوزه گفت: رعایت اخلاق در حوزه مطبوعات مهم تر از توانمندی فنی است و نباید بگذاریم تداخل بین زندگی شخصی و حرفه خبرنگاری سبب کم رنگ شدن اخلاق حرفه ای شود.
    سمیه رعیتی بازرس خانه مطبوعات نیز با ضروری شمردن حضور اعضاء در جلسات خواستار فعالیت منسجم و مستمر تمام اعضاء شد.
    امین رحیمی رئیس خانه مطبوعات با اشاره با توانمندی های فعالان خبر مرودشت اشاره کرد: در انتخابات اخیر و با نظر مدیر کل محترم استان، نهایت سعه صدر صورت گرفت تا شرایط حضور حداکثری فراهم شود و خانواده مطبوعات به وفاق برسند اما اگر در ادامه راه فرد یا گروهی قصد بر هم زدن فضای خانه مطبوعات شهرستان و ایجاد تفرقه را داشته باشند ضرورتی به حضور این افراد نمی بینیم. وی با اشاره به توانمندی های موجود در عرصه خبر استان و شهرستان، آمادگی برگزاری کلاس های متنوع خبری در سال آتی را اعلام نمود.
    رئیس موسسه آموزشگاه های آزاد فارس افزود: در آستانه انتخابات و با هدف حضور حداکثری مردم، باید وحدت جامعه حفظ شده و آرامش برقرار باشد.
    عبدالصمد سلیمانی، خبرنگار حرفه ای شبکه 2 و گزارشگر شبکه فارس نیز با اعلام این مطلب که لازم است دوره دوم خانه مطبوعات در سطحی بالاتر از دوره اول به فعالیت بپردازد گفت: اگر لازم است خانه مطبوعات برای انجام امور جاری و ساماندهی اتفاقات این حوزه از اصحاب فن و قدیمی تر ها مشورت بگیرد.
    صالحی رئیس اداره ضمن خیر مقدم به هیئت رئیسه و تشکر از تلاش های صورت گرفته توسط توسط ایشان اعلام نمود: از نگاه ما عرصه رسانه عرصه فرهیختگی و ادب است و باید افرادی که واجد شخصیت قوی و قوت رفتاری هستند به این حوزه راه یابند.
    دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان با اشاره به این موضوع که مردم به خوبی و هوشمندی درباره عملکرد رسانه ها قضاوت می کنند گفت: اگر رسانه ای خود را وامدار گروه یا جریان سیاسی کند دیگر نمی تواند سخنگوی مردم بوده و مستقل عمل کند و جایگاهش تا مرتبه سخنگویی همان احزاب و گروه ها تنزل می یابد.
    وی با اشاره به عملکرد خوب اغلب رسانه های شهرستان بیان داشت: فضای رسانه ها باید القاء کننده حس امنیت و آرامش در جامعه باشد و به بهانه نقد نمیتوان آرامش جامعه را سلب کرد. وی افزود: نقد رسانه ای دارای آدابی است و فضای نقد نباید به تهمت و تخریب آلوده شده و حقوق افراد حقیقی و حقوقی نادیده گرفته شود.
    صالحی با اشاره به وظیفه قانونی وزارت فرهنگ در بحث نظارت و کیفیت بخشی به فضای رسانه ای اعلام کرد: با تعاملی که با استان برقرار شده شاهد برگزاری کلاس های مختلف خبرنگاری و موارد مرتبط در شهرستان خواهیم بود. وی هیئت رئیسه کنونی خانه مطبوعات را افرادی توانمند و مورد وثوق دانست و گفت: خوشحالیم که فرصت همکاری با اعضای حاضر در خانه مطبوعات فعلی را داریم و امیدواریم با ارتقاء اخلاق حرفه ای در مطبوعات شهرستان، شاهد توسعه روزافزون فضای رسانه ای باشیم.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    2312
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari