صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • صدف ۲؛ پروژه‌ای آوار شده بر آمال ۱۲۵ مرودشتی
  • سال جهنمی تصادفات جاده ای در شهرستان
  • محسن رضایی قهرمان وزن ۸۰ کیلوگرم کیوکوشین ماتسویی اروپا
  • رئیس شورای شهر مرودشت در گفتگوی ویژه خبری با اخبارمرودشت
  • رویاهای نقش برآب/ اراضی بالادستی سد درودزن، به زیر آب رفت
  • برنامه ریزی و هماهنگی جهت اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها در شهرستان مرودشت
  • ستارگان درخشان کنکور 1402 شهرستان مرودشت
  • برداشت گوجه فرنگی از مزارع شهرستان مرودشت
  • پروژه صدف، سند هجده ساله ناکارآمدی شورا و شهرداری مرودشت
  • آغاز برداشت گردو از سطح 600 هکتار باغات شهرستان مرودشت
  • حسین روزگار مقام سوم پرتاب دیسک کشور را بدست آورد
  • کیوکوشین کارهای خردسال مرودشتی در مسابقات کشوری به مقام اول تیمی دست یافتند
  • ساخت و تکمیل ۲ کانال آبیاری مزارع کشاورزی فتح آباد و حصار در شهرستان مرودشت اراضی این شهر و روستا به زیر کشت آب رفت
  • گزارش تصویری- راهپیمایی جاماندگان اربعین
  • فراخوان دومین جشنواره کشوری "حافظ خوانی آفتاب صلح"
  • بار قاچاق ۷ میلیاردی از یک اتوبوس بین شهری سر برآورد
  • حادثه هولناک واژگونی یکدستگاه اتوبوس در حوزه استحفاظی راه‌های شهرستان مرودشت دستکم ۲۵ کشته و زخمی برجای گذاشت
  • افزایش بهره وری و کارایی مصرف آب با احداث و نوسازی دو کانال آبیاری در مرودشت
  • سطح گلخانه های شهرستان مرودشت به بیش از 61 هکتار رسید
  • بیمارستان جدید ۱۶۰ تختخوابی مرودشت ۲۰۰ میلیارد تومان تخصیص اعتبار گرفت
  • قدردانی دکتر خوشبخت از شکیبایی شهروندان
  • افتتاح بازارچه غرفه‌های صنایع دستی و گردشگری در هفته دولت
  • درس های یک کشور بسیار کوچک برای یک دنیای بزرگ
  • میلاد قنبرزاده، به تیم گاز جنوب عراق پیوست
  • هستی زارعی دونده مرودشتی قهرمان 2000 متر کشور شد
  • افتتاح طرح تولید کنسرو گوشت و کله پاچه در مرودشت برای اولین بار در استان فارس
  • *نایب قهرمانی تیم دختران فارس در رقابت های وزنه برداری المپیاد استعدادهای برتر ایران*
  • افتتاح مجتمع فرهنگی قرآنی با حضور استاندار فارس
  • بزرگترین پروژه ورزشی سال١۴٠٢ استان فارس در شهرستان مرودشت افتتاح شد.
  • هفته دولت فرصت خوبی برای گزارش بیان عملکرد مسئولان است
  •  

     


    تبعیض را بر نمی تابیم

    نويسنده - خبرنگار: رحیم مختاری

     
    4165
    :كد
    شنبه 9 مرداد 1395

    مردم شهرستان مرودشت حقوق ضایع شده، تبیعض، بی عدالتی، بی احترامی و بی توجهی را فراموش نمی کنند و صدا و سیمای فارس باید این حقی را که سال هاست از شهرستان مرودشت ضایع شده را جبران کند.



    مرودشت مهد تمدن کهن ایران زمین، شهر شکوه و عظمت استان فارس، شهر خوشه های طلائی، از شهرهای شمالی فارس، بالغ بر سیصد و پنجاه هزار نفر جمعیت و بیش از هزار و چهارصد شهید، در 45 کیلومتری شهر شیراز واقع شده است.

    مجموعه کاخ های ‌تخت‌جمشید، تنگ بلاغی، کاخ صدستون، کاخ داریوش، سنگ نبشته پهلوی، تخت گوهر یا نقش رستم، نقش رجب، آرامگاه اردشیر دوم و سوم، شهر قدیمی استخر یا تخت طاووس، قلعه استخر، برج زندان سلیمان، پل بند امیر و پل خان از جمله مهم‌ترین آثار تاریخی این شهرستان به شمار می‌روند.

    بهشت گمشده یا تنگ بستانک، روستاهای گردشگری دشتک و کندازی، تنگ خشک، سد درودزن، ایوب نبی(ع)، سرآسیاب، حصار، چشمه ابوالمهدی و ... از جمله آثار طبیعی و اماکن تفریحی این شهرستان می باشند.

    برنامه شب های فیروزه ای کاری مشترک از شبکه های  فارس و تهران در روزهای سه شنبه و چهارشنبه از تخت جمشید مرودشت در حالی که شهروندان این شهر از حضور در آن محروم بودند روی آنتن رفت، اما همین برنامه در آرمگاه های حافظ، سعدی و باغ ارم با حضور گسترده مردم برگزار شده بود.

    صدا وسیمای استان فارس اولین بار نیست که بی توجهی خود را به دومین شهرستان استان نشان می دهد. نمونه آخر آن در سفر آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و وزیر نفت به شهرستان بود که صدا وسیما به جای افتتاح پتروشیمی شهدای مرودشت از پتروشیمی شیراز نام می بردند و همان موقع با اعتراض نماینده مجلس شورای اسلامی روبرو شدند و در بخش های بعدی خبر آن را اصلاح کردند.

    امام جمعه مرودشت حجت الاسلام و المسلمین قنبر علی احمدی نیز بارها به رویکرد و بی توجهی صدا وسیما انتقاد کرده و در یکی از خطبه های نماز جمعه در این خصوص اعلام کرد: "انعکاس اخبار شهرستان ها در صدا و سیمای استان فارس ضعیف است. صدا و سیمای استان در بعضی مواقع فیلم های سوخته چهل پنجاه سال پیش را انعکاس می دهد اما فیلم های مستند و به روز شهرستان ها را نمایش نمی دهد."

    یا این که بارها در صدا وسیما شنیده و دیده ایم که از تخت جمشید،نقش رستم و بهشت گمشده شیراز نام برده اند.

    صدا وسیمای استان فارس، هم صدا و هم سیمای فارس می باشد نه فقط شیراز. به عنوان قوی ترین رسانه، رسالت هایی را برعهده دارد، باید برای شناخت شهرستان ها اقدام به تهیه برنامه ها و مستندهایی کند که هم وطنی قادر به مسافرت نیست بتواند شناختی بدست آورد نه این که در برنامه شب فیروزه ای حتی دقایقی را برای معرفی شهرستان مرودشت اختصاص ندهند، جا داشت نماینده مجلس شورای اسلامی، فرماندار، شهردار، عضوی از شورای اسلامی شهر و ... را برای معرفی شهرستان دعوت میکردند که متأسفانه این اقدام انجام نشد.

    باید به گونه ای عمل کنند که اگر فلان مسئولین استانی و حتی کشوری قادر به بازدید نباشند، مشکلات را به آن ها نشان دهند حتی می توانند مسئولانی که از مشکلات مردم غافل شده اند را نسبت به کاستی ها و ضعف ها آگاه کنند تا تدبیر و چاره ای اندیشیده شود. شاید بتوان گفت: یکی از عواملی که باعث عدم توسعه و پیشرفت مرودشت شده، عملکرد ضعیف صدا و سیمای استان در پوشش خبری و مشکلات این شهرستان باشد.

    به هیچ وجه از صدا و سیمای استان رضایت نداریم و آن را در شهرستان احساس نمی‌کنیم، باید میان همه شهرستان ها به مساوات و بدون تبعیض عمل کند و تقسیم برنامه‌های استان نسبت به شهرستان‌ها به صورت یکسان صورت گیرد.

    این برنامه را بیشتر مواقع از شبکه فارس با حضور مردم میبینیم اما چرا از مردم مرودشت برای حضور در برنامه دعوت نمی شود؟

    تنگ نظری های صدا وسیما باید تا کی ادامه پیدا کند؟

    شاید با استفاده از کلمات و جملاتی همچون امنیت تخت جمشید در شب و ... بخواهند بر بی توجهی خود سرپوش بگذارند اما مورد قبول نمی باشد چون که با تدبیر مدیریتی می توانستند مسئله امنیت را حل کنند.

    مردم شهرستان مرودشت حقوق ضایع شده، تبیعض، بی عدالتی، بی احترامی و بی توجهی را فراموش نمی کنند و صدا و سیمای فارس باید این حقی را که سال هاست از شهرستان مرودشت ضایع شده را جبران کند.
     


    منبع:مرودشت نا



    نظرات بینندگان
    شهروند  واقعاچرابایداینجوری باشه خواهشامسئولین رسیدگی کنند.باتشکر
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1707
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari