صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     


    قطار 5 ستاره فدک نیمه دوم تیرماه به فارس می رسد

     
    4095
    :كد
    سه شنبه 8 تير 1395

    تا پایان تیرماه یک قطار 5 ستاره به ناوگان ریلی فارس افزوده می شود.



    به گزارش "مرودشت آنلاین" به نقل از خبر آنلاین مديركل راه آهن فارس با اشاره به آمادگي راه آهن براي مسافرت هاي تابستاني، گفت: در حال حاضر در تمامي ايستگاه ها آمادگي لازم براي ارائه خدمات رفاهي مسافران وجود دارد و تمامي امكانات رفاهي از جمله نمازخانه، سالن هاي انتظار و استراحت مسافران و ساير امكانات آماده است.
    مهرداد انصاري درخصوص ميزان استقبال مسافران از سفر با قطار، اظهار داشت: گرچه هنوز هم بخشي از ظرفيت ما خالي است اما در صورت افزايش تعداد مسافران آمادگي اضافه كردن تعداد ديگري سالن (واگن مسافري) جديد را داريم.
    وي تصريح كرد: در راستاي ارائه خدمات هرچه بهتر به مسافران راه آهن استان، نيمه دوم تيرماه قطار 5 ستاره فدك براي حركت در حدفاصل شيراز- تهران وارد ناوگان حمل ونقل ريلي استان مي شود.
    وي ادامه داد: در قطار 5 ستاره فدك 20 نوع خدمات خاص و ويژه از جمله خدمات مربوط به پذيرايي ارائه مي شود و علاوه بر آن، نوع و كيفيت مبلمان و خدمات صوتي و تصويري آن داراي كيفيت بالايي است.
    مديركل راه آهن فارس گفت: اين ناوگان متعلق به بخش خصوصي است و اگر از آن استقبال شود به طور قطع خدمات بهتري نيز به مسافران عرضه ميشود و در غير اين صورت بخش خصوصي قطارهاي خود را باز مي گرداند.
    وي افزود: با توجه به سهولت سفر با قطار و امنيت آن كه بيش از اتوبوس است و كمتر خبري از حوادث و سوانح در قطارها مي شنويد و در حالي كه هر روز شاهد تصادفات و تلفات نگران كنندهاي از اتوبوس ها هستيم، ما از نظر كيفي و كمي و نيز ايمني، خدمات مناسبي را براي مسافران قطار در نظر گرفته ايم. وي درخصوص هزينه بليت قطار نيز گفت: با توجه به اينكه بهره برداري از راه آهن توسط بخش خصوصي انجام مي شود و اين بخش به عهده ما نيست، قيمت گذاري ها توسط بخش خصوصي انجام مي شود اما ما بر روي آن نظارت داريم تا از سقف پيش بيني شده بالاتر نرود.
    وي ادامه داد: در حال حاضر قطار هر روز از شيراز به سمت تهران حركت مي كند كه مسافران مشهد نيز مي توانند با استفاده از اين قطار به صورت دوسره به مشهد سفر كنند و علاوه بر اين يك روز در ميان هم يك قطار به سمت مشهد حركت ميكند كه در صورت استقبال مسافران، به دنبال روزانه شدن اين قطار نيز هستيم.
    انصاري گفت: علاوه بر اين در 7 ايستگاه از 23 ايستگاه مسير راه آهن شيراز- اصفهان، ظرفيتهاي لازم براي مسافران اين مناطق ديده شده است.
    وي درخصوص راه اندازي قطار گردشگري شيراز- مرودشت نيز اظهار داشت: از اوايل مرداد به دنبال راه اندازي نمادين قطار گردشگري هستيم اما تداوم حركت اين قطار مستلزم همكاري تورها و آژانس هاي گردشگري با ماست و در صورت استقبال از اين قطار، به طور قطع فعاليت آن نيز ادامه مي يابد.




    نظرات بینندگان
    x  اگه میخوای خبر بزارید خبر صحیح رو بزارید این قطار الان اومده
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1890
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari