صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  • بازدید فرماندار و نماینده مجلس از پروژه‌های شاخص آموزش و پرورش
  • اجرای ممنوعیت تردد کامیون‌ها در سطح شهر و اعمال طرح پارک ممنوع در خیابان اصلی
  • شتاب در تکمیل بزرگ‌ترین پروژه درمانی شمال فارس؛ موانع افتتاح بیمارستان سرداران شهید بررسی شد
  • منشأ بوی نامطبوع ورودی شهر مرودشت از میان برداشته می‌شود
  • ناتوی عربی فروپاشید
  • جوان ۲۶ ساله، برادر و نامزدش را به قتل رساند
  • جلسه هم‌اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت با بیمارستان مرودشت
  • قرآن سرچشمه ی آنچه از دنیا و آخرت می‌خواهیم است.
  • لایروبی بستر رودخانه کُر در ورودی شهر مرودشت
  • جمهوری اسلامی اکنون دست برتر در میدان دیپلماسی و جنگ می باشد
  • کنترل تنگه هرمز در اختیار ایران است
  •  

     

     


    طرح آمایش سرزمین در فارس در حال تدوین است

     
    4075
    :كد
    شنبه 29 خرداد 1395

    مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس گفت: طرح آمایش سرزمین برای توزیع عادلانه منابع در استان فارس در حال تهیه و تدوین است.



    به گزارش "مرودشت آنلاین"سید علی محمد موسوی شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در بحث کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در استان فارس طرح آمایش سرزمین فارس در حال تدوین است که هم اینک فعالیت ها در تهیه این طرح در بخش فرهنگی، اجتماعی و سرزمینی در حال نگارش است.
    وی افزود: طرح آمایش سرزمین مبنای توزیع منابع در ده سال آینده در استان می شود به همین دلیل مطالعات و تدوین این طرح با حساسیت انجام می شود.
    موسوی با بیان اینکه بحران دو قطبی شدن جامعه در حدود 70 سال شکل گرفته است اظهارداشت: تمرکز ما در مباحث توسعه ای و توزیع منابع در استان حرکت با مبنای عدالت اجتماعی و نه رشد اقتصادی است که این مهم را با جدیت دنبال می کنیم.
    وی اضافه کرد: حاشیه نشینی به دلیل عدم تعادل و توازن برنامه ریزی های توسعه ای در مناطق و استان های کشور ایجاد شده است که متاسفانه پنج برنامه توسعه ای که از قبل و بعد از انقلاب در کشور پیاده سازی شده است، توسعه بر اساس اقتصاد، سیاست و فرهنگ است و نه رشد انسانی و عدالت اجتماعی که آرمان های اصلی انقلاب بوده، متمرکز بوده است.
    او ادامه داد: به دنبال برنامه ریزی های نامتوازن شاهد ایجاد پدیده حاشیه نشینی و دو قطبی شد جامعه هستیم به طوری که عمده امکانات و فرصت ها در کلانشهرها مستقر شده که موجب جذب و مهاجرت افراد برای زندگی و کار بهتر شده است.
    موسوی با بیان اینکه دولت طرح کاهش آسیب های اجتماعی را با اولویت طلاق، حاشیه نشینی، بی بند و باری، اعتیاد و مناطق حاد و بحرانی را در دستور کار دارد عنوان داشت: مباحث اجتماعی در کشور مهجور بوده است که متاسفانه در ده سال گذشته نیز حتی مسایل آمایش سرزمین که منجر به عدالت در توزیع منابع کشور می شد، نیز تعطیل شده بود.
    مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس افزود: استان فارس و به ویژه شهر شیراز نیز گرفتار پدیده حاشیه نشینی است و هم اینک 10 محله از جمله محله های سعدی، سهل آباد، سلطان آباد، مهدی آباد، شهرک بهار، گل کوب، شیخ علی چوپان و کوشک میدان در شیراز و محلاتی در اطراف شهرستان های مرودشت و کازرون با وسعت حدود هزار و 200 هکتار و جمعیت بالغ بر حدود 250 هزار نفر زندگی می کنند.
    وی گفت: در ده سال گذشته بیش از 70 درصد از مهاجرت ها در استان به شهر شیراز بوده که مهمترین علت این مهاجرت ها نیز برخورداری از امکانات و فرصت ها در این کلان شهر است.
    موسوی بیان کرد: ساماندهی حاشیه نشینی یکی از موضوع های مورد نظر و تاکید دولت تدبیر و امید است که تلاش می کنیم با اجرای برنامه ها و برنامه ریزی های مناسب ابعاد زندگی فرهنگی و اجتماعی حاشیه نشینان را با زندگی اجتماعی شهر ادغام شود و با این ها رفتارتکریم مدارانه صورت گیرد.
    او اظهارداشت: معتقدیم ساماندهی و کنترل پدیده حاشیه نشینی نیازمند تدبیر است که بحث ادغام فرهنگ آنها در زندگی شهرهای نزدیک سکونت و توانمند سازی حاشیه نشینان به عنوان اولویت و سیاست در دستور کار دولت است.
    وی ادامه داد: تمام مناطق بحرانی و حاشیه نشین در استان فارس کار مطالعاتی انجام و نیازهای کالبدی، فرهنگی و اجتماعی هر محله مشخص شده است که در این زمینه وظیفه هر دستگاه نیز معین شده است.
    موسوی عنوان داشت: برنامه توانمندسازی حاشیه نشینان از امسال اجرایی می شود که در این زمینه طرح پنج ساله ای با مشخص بوده وظائف و مسیر حرکت هر دستگاه در استان تهیه شده است که گزارش اجرای این برنامه ها سالانه به مدیران استان ارائه می شود.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1724
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari