صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  • بازدید فرماندار و نماینده مجلس از پروژه‌های شاخص آموزش و پرورش
  • اجرای ممنوعیت تردد کامیون‌ها در سطح شهر و اعمال طرح پارک ممنوع در خیابان اصلی
  • شتاب در تکمیل بزرگ‌ترین پروژه درمانی شمال فارس؛ موانع افتتاح بیمارستان سرداران شهید بررسی شد
  • منشأ بوی نامطبوع ورودی شهر مرودشت از میان برداشته می‌شود
  • ناتوی عربی فروپاشید
  • جوان ۲۶ ساله، برادر و نامزدش را به قتل رساند
  • جلسه هم‌اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت با بیمارستان مرودشت
  • قرآن سرچشمه ی آنچه از دنیا و آخرت می‌خواهیم است.
  • لایروبی بستر رودخانه کُر در ورودی شهر مرودشت
  •  

     

     

    هشدارهای تلخ آخرین گزارش حسابرس «آزمایش»:
    کارخانه تعطیل و زیان انباشته هزار میلیارد شده؛ حساب‌ها توقیف است+سند

     
    4067
    :كد
    سه شنبه 25 خرداد 1395

    در ادامه این گزارش تاکید شده است که فعالیت شرکت طی سال های اخیر، فعالیت تولیدی نداشته و درآمد شرکت منحصرا به اجاره بهای املاک بوده است و در عین حال، دارایی های ثابت مشهود و موجودی مواد و کالا، فاقد پوشش بیمه ای است!



    خبر تعطیلی کارخانه مشهور و قدیمی "ارج" جرقه ای بود تا ماجرای بی توجهی برخی مسئولان به واحدهای تولیدی و عدم اقبال اکثریت مردم کشورمان به برندهای ایرانی بار دیگر زنده و برجسته شود. اگرچه نمی توان تعطیلی این کارخانجات را یک شبه و با رفتارهای فلان مدیر خاص تعبیر کرد اما به قول معروف "کار را کع کرد؟ انکه تمام کرد" و اکنون مسئولیت تعطیلی این کارخانجات با مدیران فعلی است.

    به گزارش صبحانه، اما علاوه بر این کارخانه مشهور، 2 مجموعه تولیدی مهم دیگر یعنی "پارس‌الکتریک" و "آزمایش" نیز مورد توجه رسانه ها قرار گرفته است و در آخرین اظهارنظر در این خصوص، ییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با اشاره به اینکه کارخانه "پارس الکتریک" از چهار - پنج سال اخیر تولید ندارد، در مورد برند "آزمایش" نیز اعلام کرد: این مساله نبش قبر اتفاقی است که ۱۵ سال قبل رخ داده است و مطرح کردن آن هم‌اکنون چاره کار نیست. این کارخانه ۱۵ سال پیش فروخته شد و هم‌اکنون با کمتر از ۱۰۰ کارگر در مرودشت مشغول به کار است که مشکلات بسیاری دارد.

    بر همین اساس، بررسی های صبحانه معطوف به پیدا کردن اسناد و گزارشاتی مستند از وضعیت 2 کارخانه فوق شد که در نهایت، آخرین صورت های مالی کارخانه های صنعتی آزمایش که مربوط به سال مالی منتهی به 31 شهریورماه سال 1393 است اما در 29 اردیبهشت ماه سال 1395 توسط حسابرس قانونی شرکت جمع بندی شده است، به دست آمد.

    بر اساس این گزارش بازرس قانونی شرکت، «فعالیت تولیدی شرکت اصلی و شرکت کارخانه های صنعتی مرودشت (شرکت فرعی) طی سنوات اخیر متوقف شده و عملیات آنها منجر به "زیان ناویژه" شده است به طوری که زیان انباشته شرکت اصلی در تاریخ ترازنامه بالغ بر هزار و 9 میلیارد ریال و بیش از 5 برابر سرمابه ثبتی شده است"

     

     

     

    در ادامه این صورت های مالی تاکید شده است که فعالیت شرکت طی سال های اخیر، فعالیت تولیدی نداشته و درآمد شرکت منحصرا به اجاره بهای املاک بوده است و در عین حال، دارایی های ثابت مشهود و موجودی مواد و کالا، فاقد پوشش بیمه ای است!

    بخش دیگری از گزارش مذکور مربوط به حکم توقیف اموال شرکت اصلی است که بر اساس اعلام حسابرس، به علت طرح دعوا از سوی شرکت موتوژن بر علیه شرکت اصلی رخ داده و موضوع آن طلب 27 میلیارد ریالی از آزمایش است . نکته جالب دراین خصوص آن است که حسابرس اعلام کرده "در این رابطه ثبتی در حساب های شرکت مشاهده نشده است"

    با توجه به اینکه این گزارش فوق، آخرین گزارش رسمی منتشر شده از صورت های مالی کارخانجات آزمایش است و حدود 2 سال از پایان این سال مالی می گذرد، مدیران این شرکت می توانند جدیدترین تحولات و اطلاعات در این خصوص را در اختیار رسانه ها قرار دهند، هرچند که این تاخیر در انتشار صورت های مالی، به عنوان تخلف توسط سازمان بورس ثبت می شود.

    به گزارش صبحانه، کارخانجات آزمایش در تاریخ 16 اسفند 1337 ثبت رسمی و پس از انقلاب، به تملک دولت در آمد و در سال 1381 به صندوق بازنشستگی کشوری واگذار شد. از مهرماه سال 1383 سهام مدیریتی صندوق، به شرکتی سهامی عام به نام گسترش صنایع پیام منتقل شده است.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2142
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari