صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     


    ترس‌هایی که برای کارآفرین شدن باید کنار بگذارید.

     
    4046
    :كد
    سه شنبه 18 خرداد 1395

    مهم نیست که ایده‌ای که در سرته چقدر درخشان و عالیه، تا وقتی که شجاعت غلبه بر این شش ترس رو پیدا نکنی، ارزش خاصی ندارد.



    خیلی از آدم‌ها رویای کارآفرین شدن و راه‌انداختن یه کسب‌وکار کوچیک یا بزرگ دارن، اما اغلب این رویای اونها به واقعیت نمی‌پیونده، چون ترس همراه این رویا و ناتوانی‌ها اونها در غلبه بر این ترس، فلجشون می‌کنه. مهم نیست که ایده‌ای که در سرته چقدر درخشان و عالیه، تا وقتی که شجاعت غلبه بر این شش ترس رو پیدا نکنی، ارزش خاصی نداره:

    ۱. ترس از خطر کردن و شکست

    اگر دلت می‌خواد که بتونی کار مهمی انجام بدی، باید با ترس از ریسک و شکست کنار بیای.

    اساسا برای کارآفرین امکان نداره که بدون خطر کردن بتونه خرجش رو در بیاره.

    با ریسک کردنه که آدم به ثمره و پاداش بزرگتری می‌رسه. خیلی‌ها ریسک رو یه چیز منفی می‌دونن، ولی خطر چیزیه که باید به استقبالش رفت. به جای فرار و مخفی شدن، باید خطر رو درک کنی تا بتونی گام‌هایی برداری که از کنارش عبور کنی.

    البته که ریسک کردن ممکنه شکست هم همراهش داشته باشه، اما احتمال شکست یعنی فرصت موفقیت! و تا زمانی که این احتمال رو نپذیری که ممکنه شکست بخوری، فرصت موفق شدن به خودت نخواهی داد.

    ۲. ترس از حرف اطرافیان

    ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که خیلی‌ها از دیدن شکست دیگران بیشتر لذت می‌برن تا از دیدن موفقیت‌شون. ترس از اینکه دیگران منتظر زمین خوردنت هستن گاهی گام‌های تو رو لرزان می‌کنه.

    کارآفرین با انتقادهای زیادی از دوستان و نزدیکانش روبرو می‌شه، پس خیلی مهمه که به خودت و چیزی که می‌خوای به دست بیاری ایمان داشته باشی، وگرنه شانسی برای کارآفرین بودن نداری.

    ۳. ترس از تصمیم اشتباه

    یکی از ترس‌های رایج که جلوی خیلی از کارآفرین‌های بالقوه رو می‌گیره، اینه که می‌ترسن تصمیم اشتباه بگیرن.

    آدم‌هایی که رویای کارآفرینی دارن معمولا خودشون یه کار تمام-وقت هم دارن، اما همیشه دلشون می‌خواسته برای خودشون کار کنن. خیلی‌ها می‌ترسن که اگر شغلشون رو رها کنن و در راه آینده‌ای نامطمئن قدم بذارن، بعدها پشیمون بشن.

    اگر این فکر اذیتت می‌کنه که شاید جدا کردن راهت و مستقل کار کردن تصمیم اشتباهیه، برای اینکه دلت قرص‌تر بشه می‌شه کارهایی کرد. دربارهٔ قابلیت سوددهی ایده‌ات در بازار تحقیق کن، با مربی‌ها و کارآفرین‌های موفق مشورت کن، محصولت رو در گروه‌های متمرکز آزمایش کن و طرح کسب‌وکارت رو طوری بریز که بیشترین شانس موفقیت رو داشته باشی.

    ۴. ترس از بی‌تجربگی و بی‌تخصصی

    ترس از نداشتن دانش و سواد یا تجربه کافی برای یه کارآفرینی که تازه بار اولش هم هست، خیلی طبیعیه. خیلی‌ها به ردیف آدم‌های موفق با رزومه‌های پر و پیمانشون نگاه می‌کنن و با خودشون می‌گن «من نمی‌تونم!»

    ولی می‌تونی.

    ریچارد برانسون یکی از معروف‌ترین کارآفرین‌های دنیا می‌گه: «بهترین راه یاد گرفتن چیزی، انجام دادنشه.»

    خیلی از موفق‌ترین کارآفرین‌های دنیا در تحصیلاتشون به مشکل خوردن. دانش دانشگاهی و رسمی پیش‌نیاز راه انداختن یه کسب‌وکار نیست، پس چرا به خاطر اینکه مدرک نداری خودت رو محدود کنی؟ شانست رو امتحان کن! اگر به کارت اشتیاق و علاقه داشته باشی، می‌تونه بیشتر از هر مدرکی کمکت کنه.
    ۵. ترس از ورشکستگی

    قابل درکه که یه کارآفرین از وضعیت متزلزل مالی بترسه. شجاعت زیاد می‌خواد که پس‌انداز و آسایشت رو روی رسیدن به رویات شرط ببندی.

    شاخص کسب‌وکارهای کوچک ولز فارگو/گالوپ نشون می‌ده که بیشتر کسب‌وکارهای کوچیک در آمریکا با حدود ۱۰ هزار دلار سرمایه از پس‌اندازهای شخصی بنیانگذارهاشون شروع می‌کنن. وقتی کسب‌وکار نوپایی داری، دوری از قرض‌های سنگین و استفاده کردن از تومن به تومن سرمایه‌ای که داری کمک می‌کنه از حس ناامنی مالی توی کار و زندگیت کم کنی.

    و همین‌طور اگر با آمادگی به سراغ این کار بری می‌تونی از وضعیت مالی نامتوزان دور بشی. یه طرح کسب‌وکار خوب، در کنار گزارش پیشرفت و پیش‌بینی فروش کمک می‌کنه نقشهٔ راه کسب‌وکارت رو پیدا کنی و همیشه در مسیر درست بری.

    ۶. ترس از اینکه زندگیت رو ببلعه

    راه انداختن کسب‌وکار شخصی وقت و زحمت خیلی زیادی می‌طلبه، اگر که می‌خوای موفق باشی. خیلی مهمه که قبل از پا گذاشتن به عرصه کارآفرینی این شرایط رو بدونی و بپذیری.

    کسب‌وکارت به توجه تو نیاز داره و ممکنه وقت زیادی برای خانواده و دوستانت باقی نگذاره. سعی کن بخش‌هایی از کارت رو پیدا کنی که می‌شه به دیگران محول کرد و فرایند کسب‌وکارت رو تا جایی که می‌تونی ساده و کنترل‌پذیر کن. این از حجم کارت به اندازه‌ای کم می‌کنه که بتونی با خانواده و دوستانت وقت بگذرونی.

    اگر به فکر این هستی که دل به دریا بزنی و کارآفرینی رو شروع کنی، آمادهٔ کار سخت باش. با تمام توانت به پیش برو و هر فرصتی که گیر آوردی کمی به خودت برس و خودت رو تشویق کن تا روحیهٔ خوبت رو حفظ کنی. به خودت انگیزه بده، و بدون شک کارآفرین موفقی می‌شی.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1782
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari