به گزارش دریافتی "مرودشت آنلاین" از روابط عمومی بیمارستان شهید مطهری مرودشت، با حضورسعیده قدس مؤسس بنیاد خیریه کودکان مبتلا به سرطان(محک)وجزء50 بانوی برگزیده جهان در سال2008در جمع اساتید، دانشجویان واحد بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز(پردیس مرودشت)و مسئولین بخش ها و واحدهای بیمارستان شهید مطهری مرودشت، دومین جلسه انس با فطرت واحد بین الملل برگزارشد.
سعیده قدس با اشاره به سیر تکامل مؤسسه محک در طول25 سال گفت: محک یک بنیاد مردم نهاداست و این مؤسسات آنجایی نمود پیدا می کنندکه مردم ببینند دولت در تعریف وظائف خودش چه مسائلی را دیده و چه مشکلاتی را درتوانش نیست که حل کند وآن موقع وارد شوند.
این بانوی نمونه گفت: محک فقط یک مؤسسه خیریه ودرمان کودکان مبتلا به سرطان نیست؛ محک یک حرکت رو به جلو برای شکوفایی جامعه مدنی، توانمند کردن مردم، دادن این امید به مردم که ما می توانیم؛است.
مؤسس بنیاد محک با اشاره به فلسفه وجودی آن که همان منزلت انسانی است اظهار داشت: چهار اصل حق شناسی، پاسخگویی، زیبایی شناسی و شفافیت چهارچوب اصلی بنیاد محک را تشکیل می دهد.
دکتر سیّد محمد کسائی معاونت آموزشی واحد بین الملل دانشگاه علوم پزشکی (پردیس مرودشت) ضمن عرض خوشامد گویی و تشکرازحضوراین بانوی نمونه اظهار داشت: طبق مشاهدات خودم از مؤسسه و بیمارستان محک،آن چیزی که حس کردم فراتر ازحل مشکلات مالی بیماران مسائل دیگری ماننداحترام، آرامش و دغدغه های دیگر خانواده های بیماران دیده شده ومن فکر می کنم این جنبه ازکاریک بعد بزرگی است که قطعا یک خواست مردمی پشت آن بوده و امیدوارم از تجربیات آن بنیاد در این زمینه بتوانیم بهره ببریم.
حسین زارعی مدیر بیمارستان آموزشی درمانی شهید مطهری شهرستان مرودشت نیز با تشکر از حضور خانم سعیده قدس در این مرکزبیان داشت: حفظ منزلت و کرامت انسانی نیاز امروزبیمارستان های ما ست و امیدوارم در بیمارستان هاآن قدری که به تجهیزات،فضای فیزیکی،نیروی انسانی متخصص اهمیت داده می شود، برای تعامل با بیمارو حفظ ارزش او نیزبرنامه ریزی شودو با توجه به شروع ساخت مرکزتشخیص و درمان سرطان در این مرکزامیدواریم تجربیات بنیاد محک دراختیارما قرار گیرد.
لازم به یادآوری است سعیده قدس مؤسس بنیاد خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان محک می باشد و در فهرستی که روزنامه وال استریت ژورنال برای 50 زن برتر سال 2008 معرفی کرد با رتبه 45 یکی از برگزیدگان بود، همچنین او نویسنده رمان تاریخی موفق(کیمیا خاتون) است که از سال1383 تا سال1391 بیست و پنج بار تجدید چاپ شده است.