صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • یک عکس، یک شرح| آموزش و پرورش بدحال و بدون بیمه!
  • تفاهم‌نامه مقابله با آتش‌سوزی جنگل ها و مراتع؛ رویکردی نوین در مهار حوادث های احتمالی
  • تخریب ۱۵۱ قطعه باغ شهری و ساخت و سازهای غیرمجاز در بخش سیدان
  • احداث دو آموزشگاه هنرستان و متوسطه بیست و چهار کلاسه در مرودشت
  • بحث منطقه ویژه گردشگری مرودشت را به صورت ویژه پیگیری خواهم نمود
  • رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شهرستان مرودشت معرفی شد
  • وزیر میراث فرهنگی گفت:کنسرت و موسیقی زمینه شادی و فرصت برای مردم را رقم می‌زند
  • روستای کندازی نیز بعنوان روستای ملی رو وار بافی ثبت گردید.
  • پیام فرماندار ویژه شهرستان مرودشت به مناسبت روز مرودشت
  • تأمین و توزیع بیش از دوازده هزار تن کود در سطح استان فارس
  • رتبه چهارم مرودشت در بازرسی های سازمان صمت
  • طی یکسال گذشته اجناس چقدر گران‌تر شدند؟
  • کشف بیش از ۹هزار تن شکر احتکار شده در مرودشت
  • وزنه بردار مرودشتی ۲ نشان برنز بانوان آسیا به دست آورد
  • برخی ها را خوش نمی آید اما...
  • تصاویر هوایی از یک جاده مارپیچ در ژاپن
  • عکس/دنیای زیبای قارچ‌ها
  • مشكل آموزش و پرورش ايران كجاست؟
  • اسماعیل سیاوش پور به عنوان مدعی‌العموم شهرستان مرودشت منصوب شد
  • جشن کارگری در مرودشت برگزار شد
  • بخشدار جدید بخش درودزن معارفه شد.
  • سرمای بهاره کشاورزان‌ مرودشتی را خزان کرد
  • آغاز نهضت آسفالت و عملیات اجرایی و عمرانی آسفالت مرودشت
  • بازدید فرماندار ویژه شهرستان مرودشت از مجتمع امام رضا(ع) دانشگاه آزاد مرودشت
  • کشف سموم آفت کش تقلبی در مرودشت
  • ایجاد بزرگترین کانون گیاهان دارویی در مرودشت
  • شاید هم کویر لوت جذاب‌تر از زندگی در تهران شود!
  • طغیان پشه سالک در کمتر از دو هفته دیگر در مرودشت
  • راز سر به‌مُهر کتیبه‌ی ساسانی بعد از ۴۵ سال برملا شد
  • تولد نوزاد گونه در معرض انقراض "گوزن زرد ایرانی" در ارسنجان
  •  

     

    دهه فجر امسال صورت می‌گیرد
    افتتاح 65 طرح عمرانی در مرودشت

     
    3699
    :كد
    شنبه 3 بهمن 1394

    فرماندار مرودشت از افتتاح و کلنگ‌زنی 65 طرح و پروژه عمرانی و خدماتی بااعتباری بیش از 500 میلیارد ریال در دهه فجر امسال در این شهرستان خبر داد.



    به گزارش "مرودشت آنلاین" به نقل از خبرگزاری فارس، ماشاءالله حیدرزاده عصر امروز در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی دهه فجر که با حضور امام‌جمعه و دیگر اعضا و در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان تشکیل شد با تبریک ایام‌الله دهه فجر بابیان اینکه برگزاری آیین‌ها و جشن‌های این دهه باید با مشارکت و محوریت اقشار مختلف مردم باشد اظهار داشت: مشارکت مردم در این‌گونه مراسم و استفاده از ظرفیت‌های مردمی باید جدی گرفته شود چراکه انقلاب با حضور مردم به پیروزی رسید و بحث حضور مردمی نیز در برگزاری این مراسم بسیار مهم است و باید با فراهم کردن بستر برای حضور اقشار جامعه، زمینه مشارکت همگانی در آئین‌های دهه فجر انقلاب اسلامی فراهم شود.

    فرماندار مرودشت بر لزوم همکاری و مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های دهه فجر تأکید کرد و گفت: برگزاری باشکوه و مناسب مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر، موجب تقویت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و باعث رشد آموزه‌های انقلابی به نسل جوان می‌شود.

    رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی شهرستان مرودشت افزود: برنامه‌ها و آیین‌ها باید به نحوی باشد که موجب خودباوری مردم، ایجاد خلاقیت در آن‌ها و مهم‌تر این‌که درخور شأن انقلاب و نظام باشد.

    حیدرزاده همچنین مصادف شدن پیروزی ملت در برنامه هسته‌ای با سی‌وهفتمین بهار آزادی را به فال نیک گرفته و از خداوند منان خواستار پیروزهای بیشتر مردم در عرصه‌های ملی و بین‌المللی شد.

    وی از افتتاح و کلنگ‌زنی 65 طرح و پروژه عمرانی، خدماتی و سرمایه‌گذاری بااعتباری بیش از 500 میلیارد ریال در دهه فجر امسال در این شهرستان خبر داد و این طرح‌ها را در فصول بهداشت و درمان، آموزش، تربیت‌بدنی، عمران شهری و روستایی، کشاورزی و منابع طبیعی، آب شرب شهری و روستایی عنوان کرد.

    نماینده عالی دولت در شهرستان مرودشت به اجرای برنامه‌های فرهنگی دهه فجر اشاره کرد و اظهار داشت: دیدارهای مردمی در مرکز این شهرستان و بخش‌های تابعه، برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان و غبارروبی مزار شهدا از دیگر برنامه‌هایی است که دهه فجر امسال انجام خواهد شد.

    وی در پایان از تشکیل کمیته‌های 14 گانه برگزاری دهه فجر در شهرستان مرودشت خبر داد و خاطرنشان کرد: کمیته‌های 14‌گانه موظف هستند ظرف دو روز ضمن بررسی و تحلیل برنامه‌های خود آن را به ستاد دهه فجر برای تصویب ارائه دهند تا بر اساس برنامه زمان‌بندی در دهه فجر اجرایی شود.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1149
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari