صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     


    ماجرای عجیب کودک خرامه ای که در بیمارستان جا به جا شد/ «امیرمحمد» و «مهیار» پس از 13 ماه به خانواده واقعی خود رسیدند

     
    3611
    :كد
    يك شنبه 6 دى 1394

    13 ماه پیش بر اثر سهل انگاری یکی از پرسنل بیمارستان حافظ شیراز دو کودک تازه متولد شده جا به جا می شوند و اتفاقات عجیبی را به دنبال می آورد.



    به گزارش "مرودشت آنلاین" به نقل از صدای خرامه، 25 آذر ماه سال 93 خانواده کشاورز از خرامه و خانواده امیدوار از شیراز برای به دنیا آوردن فرزندشان به بیمارستان حافظ شیراز مراجعه می کنند، پس از زایمان پرستار در حالی که تصمیم به قرار دادن دستبند مشخصات به دست نوزادان می گیرد به اشتباه، این دو دستبند را جابجا وصل می کند.


     

    زیارتی که در نیمه راه رها شد

    حسن کشاورز پدر امیر محمد در این‌باره گفت: سال گذشته به همراه تعدادی از اعضای خانواده به پیاده روی اربعین رفته بودیم که از خرامه تماس گرفتند و گفتند که فرزند شما باید از طریق عمل سزارین به دنیا بیاید و باید هرچه سریعتر خودتان را به بیمارستان برسانید، ما هم این زیارت را در نیمه راه رها کردیم و خودمان را رساندیم.


    وی افزود: دو هفته پیش بود که از دانشگاه علوم پزشکی با ما تماس گرفتند و از ما خواستند که به بهداری خرامه مراجعه کنیم، زمانی که وارد آنجا شدیم یک تیم پزشکی از شیراز، خون مادر، فرزند یکساله و فرزند دیگر خانواده را گرفتند.

    کشاورز ادامه داد: این ماجرا چند روز بعد دوباره تکرار شد و این بار من هم به همراه اعضای خانواده به شیراز رفتم، آنجا آزمایش DNA از ما گرفتند و مدتی بعد بدون هیچ پیش زمینه و آمادگی قبلی به ما گفتند که فرزندتان جا به جا شده؛ آنجا بود که یک شوک شدید به همه خانواده وارد شد.
     

    اما این راز چگونه فاش شد؟

    پدر امیر محمد گفت: چند ماه پیش خانواده امیدوار برای انجام آزمایش، مهیار را به درمانگاه می برند، آنجا از مسئولین درمانگاه می خواهند که گروه خونی فرزندشان را به آنها بدهد تا برای یادگاری نگه داری کنند، آنجا متوجه می شوند که گروه خونی فرزندشان A+ است در حالیکه گروه خوبی پدر O+ و گروه خونی مادر B+ است.

     


    او ادامه داد: پس از این ماجرا، اتفاقات بسیار ناراحت کننده ای برای این خانواده پیش می آید و بنیان این خانواده تا از هم گسیختگی هم پیش می رود اما با اصرار همسر آقای امیدوار، تست DNA با هزینه چند میلیون تومانی انجام می شود و متوجه می شوند که مهیار فرزند آنها نیست.

    سیر مراحل قانونی؛ چاره حل مشکل

    کشاورز بیان داشت: پس از شکایت از بیمارستان حافظ و چند جلسه ای که به دادگاه رفتیم، دادگاه رای داده که دو کودک باید جا به جا شوند، روز گذشته برای یکی دو ساعت، این دو کودک را جابه جا کردیم اما یک لحظه هم آرام و قرار نگرفتند و حال نمی دانیم باید چکار کنیم.

    وی با بیان این مسئله که مادر امیر محمد در حال حاضر دچار مشکلات شدید روحی شده است ادامه داد: مقصر اصلی این اتفاق، رییس بیمارستان است چونکه وضعیت فضای موجود در بیمارستان آنقدر تاسف بار است که مادر را پس از زایمان، در راه رو قرار می دهند، زنان باردار هم قبل از زایمان، بلاتکلیف در راهروها می چرخند؛ اگر فضا برای این کار ندارید چرا پذیرش می کنید؟

    پدر امیر محمد گفت: آنها ثابت کردند که کفایت انجام این کار را ندارند، اگر من 20 سال دیگر نیاز به خون داشتم و آن موقع می فهمیدم که امیرمحمد فرزند من نیست چه کسی پاسخگو بود؟ جواب ضربه روحی که به این دو خانواده وارد شده را چه کسی می دهد؟ از کجا معلوم که این اتفاق، اولین و آخرین بوده و تا حالا چنین چیزی در این بیمارستان پیش نیامده است؟

    وی در پایان گفت: ما از رییس بیمارستان و کادر پزشکی اتاق عمل شاکی هستیم و امیدوارم که دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از حق دفاع کند و حداقل برای یک لحظه خودشان را جای ما بگذارند و بعد به ما بگویند که چکار کنیم.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2319
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari