صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  • بازدید فرماندار و نماینده مجلس از پروژه‌های شاخص آموزش و پرورش
  • اجرای ممنوعیت تردد کامیون‌ها در سطح شهر و اعمال طرح پارک ممنوع در خیابان اصلی
  • شتاب در تکمیل بزرگ‌ترین پروژه درمانی شمال فارس؛ موانع افتتاح بیمارستان سرداران شهید بررسی شد
  • منشأ بوی نامطبوع ورودی شهر مرودشت از میان برداشته می‌شود
  • ناتوی عربی فروپاشید
  • جوان ۲۶ ساله، برادر و نامزدش را به قتل رساند
  • جلسه هم‌اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت با بیمارستان مرودشت
  • قرآن سرچشمه ی آنچه از دنیا و آخرت می‌خواهیم است.
  • لایروبی بستر رودخانه کُر در ورودی شهر مرودشت
  • جمهوری اسلامی اکنون دست برتر در میدان دیپلماسی و جنگ می باشد
  • کنترل تنگه هرمز در اختیار ایران است
  • تامین نان با کیفیت مطالبه به‌حق شهروندان است
  • بانوان سیدان پیشگام کارآفرینی و رونق اقتصاد محلی
  • درخشش مرودشتی ها در لیگ برتر تکواندوی کشور
  • 18 هدف مهم متعلق به ارتش شرور امریکا طی دو موج عملیاتی مورد هدف قرار گرفتند.
  • بازار فروش؛ مهم‌ترین مطالبه هنرمندان صنایع‌دستی مرودشت
  • مرودشت در مسیر کشاورزی نوین؛ از آبیاری هوشمند تا تغییر الگوی کشت
  • تجلیل از خانواده ورزشکار شهید پویا یزدانی
  • عبدالحسین نجفی به عنوان ریس جدید آب و فاضلاب شهرستان مرودشت منصوب شد.
  • دستگیری ۱۷ سارق در طرح امنیتی مرودشت
  • عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، به عضویت هیأت تحریریه دو مجله ISI منصوب شد.
  • چرا ایران زد؟ چه نتیجه ای گرفت؟
  • بازدید سیدمختار امیری فرماندار مرودشت از کارخانجات آرد و بیسکوئیت دادلی
  •  

     

     


    شناسنامه های مداحی درسطح شهرستان مرودشت روبه کم رنگ شدن وفراموشی هست

     
    3578
    :كد
    جمعه 27 آذر 1394

    سید بهنام موسوی سخنگو ونایب ریس کانون مداحان مرودشت از مسولین اداره جات و هیات مذهبی شهرستان بخاطر عدم استفاده از مداحان بومی شهرستان گلایه کرد



    نایب ریس وسخنگوی کانون مداحان شهرستان مرودشت گفت: متاسفانه شناسنامه های مداحی درسطح شهرستان رو به کم رنگ شدن وفراموشی هست

    سید بهنام موسوی سخنگو ونایب ریس کانون مداحان شهرستان مرودشت درحاشیه نشست ماهیانه کانون مداحان ضمن اظهار گلایه خود  از مسولین اداره جات و هیات مذهبی شهرستان بخاطر عدم استفاده از مداحان بومی شهرستان در مراسم های ملی-مذهبی خود و استفاده مکرر از مداحان غیر بومی خارج از استان اظهار داشت که کانون مداحان شهرستان مرودشت با نزدیک به 300 مداح خواهر و برادر در سطح شهرستان نزدیک به 8 سال است که فعالیت رسمی خود را اغاز کرده و در این زمینه ضمن برپایی کلاس های اموزشی مداحی بصورت حضوری و ویدیو کنفراس واشنایی با نحوه صحیح قرایت قران وادعیه وتجوید واحکام همواره در تمامی مراسم های فرهنگی ومذهبی شهرستان حضور مستمر داشته است ولی متاسفانه عده ای از مسولین هیات مذهبی شهرستان به جای استفاده از مداحان بومی در مراسمات خود از وجود مداحان غیر بومی خارج از استان با پرداخت هزینه های گزاف استفاده می کنند.

    موسوی گفت ما مخالف تنوع در برنامه های فرهنگی واستفاده از مداحان مطرح کشوری نیستیم ولی بعنوان مثال برای یک مراسم دو ساعته مذهبی هیت خود حاضر به پرداخت 6تا 8میلیون تومان به یک مداح غیر بومی از خارج از استان هستند درصورتیکه اکثریت مداحان شهرستان اماده همکاری با این برنامه ها بصورت رایگان یا حداقل هزینه ای در حد یک دهم از مبالغ فوق الذکر هستند.

    موسوی درادامه از بودجه سالیانه کانون مداحان سخن گفت واظهار داشت که کانون مداحان بصورت کشوری زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی هر چهار سال یکبار ازبین تمامی مداحان شهرستان انتخابات هیت ریسه برگزار می کند و7نفر بعنوان اعضای این کانون ومنتخبین مداحان عهده دار این مسولیت هستندکه سرجمع کل بودجه یک سال این کانون مبلغ 400هزار تومان می باشدحال باتوجه به مناسبت های متعددی که در طول سال در سطح شهرستان برگزار می شود از یادواره های شهداء گرفته تا برنامه های فرهنگی وعزاداری ومراسمات مولودی اعیاد وجشن ها که در همگی انها این کانون پیش قدم بوده ولی متاسفانه هیچ گونه کمک مالی به این کانون از طرف هیچ نهاد وارگانی تاکنون صورت نگرفته است.

    موسوی درادامه باتوجه به فرمایش مقام معظم رهبری وتاکید ان بر مسله نفوذ فرهنگی دشمنان ونقش مداحان درجهت کمک به اشنایی و اطلاع رسانی به مردم خاطر نشان کرد که بعنوان دومین شهر بزرگ استان فارس تقاضای مساعدت و همکاری بیشتر ادره جات و ارگان ها و نهادهای سطح شهرستان وبخصوص از شهردار محترم که خوشبختانه خود فردی مومن وولایتی وهیتی می باشد  و اعضای محترم شورای اسلامی شهرستان را درجهت هرچه باشکوه تر برگزار شدن برنامه های فرهنگی شهرستان بااین کانون را داریم.

    سخنگوی کانون مداحان در ادامه سخنان خود از فراموش شدن وکم رنگ شدن پیر غلامان ومداحان وذاکرین قدیمی شهرستان خبردادوعنوان کرد که یک عده از مداحان وپیر غلامان وذاکرین این شهرستان بعنوان شناسنامه های مداحی در این شهرستان متاسفانه به دلیل یاد نکردن انها در برنامه های فرهنگی سطح شهرستان وعدم استفاده انها در مراسم ها وشیوع ورواج مداحی جدید وکلاسیک  وعدم توجه به سبک های مداحی سنتی و قدیمی باعث شده که این بزرگواران به دست فراموشی سپرده شوند و این موضوع خود باعث شده است که یک سری اختلاف نظر های بین اعضای مداحان شهرستان به وجود اورد و فضای موجود بیشتر جنبه رقابتی به خود گرفته تا وحدت وهم دلی کامل بین اعضا ومی طلبد که طی یک مراسمی باحضور تمام مسولان شهرستان در غالب یک برنامه وحرکت فرهنگی زیبا ضمن دعوت از این بزرگواران از مقام ومنزلت انها بصورت شایسته تقدیر صورت گیرد.

    وی درادامه از مردم شهرستان تقاضا داشت که چناچه هرگونه شکایت و یا گلایه و انتقادتی نسبت به برنامه های مداحی شهرستان و اعضای این کانون دارند پیشنهادات وانتقادات خود را بصورت مکتوب یا تلفنی به دفتر کانون مداحان واقع در ساختمان سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان مرودشت درمیان گذاشته تا دراسرع وقت بازرسین این کانون نسبت به پاسخگویی اقدام لازم را داشته باشند, وی همچنین از راه اندازی وافتتاح یک اموزشگاه مداحی جامع با حضور استاید مجرب بومی وغیربومی توانمد درسطح شهرستان دراینده ای نزدیک خبر داد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2910
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari