صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     

    در جلسه دفتر ارتباط با صنعت و جامعه واحد مرودشت مطرح شد:
    احياء بافت تاريخی کلان شهر شيراز

     
    3450
    :كد
    شنبه 16 آبان 1394

    به همت دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، چند سخنرانی و يک نشست هم انديشی صنعت و دانشگاه در خصوص احياء بافت تاريخی کلان شهر شيراز و تبديل آن به جاذبه گردشگری برگزار گرديد.



    به گزارش دریافتی"مرودشت آنلاین" ازخبرگزاری آنا، دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در راستای تحقق عملی تفاهم نامه منعقده فی ما بين اين واحد دانشگاهی و شهرداری شيراز، ميزبان مديران ارشد دبيرخانه شورای پژوهش شهرداری شيراز بود که به منظور معرفی اولويتهای پژوهشی شهرداری شيراز در خصوص احياء بافت تاريخی کلان شهر شيراز در اين واحد دانشگاهی حضور يافته بودند. در اين راستا دکتر محمد رضا صالحی زاده، رئيس دفتر ارتباط با صنعت و جامعه واحد مرودشت به خبرگزاری آنا گفت: «معرفی اولويت های تحقيقاتی ارائه شده در اين جلسه توانست فرصت بسيار مهمی را برای دانشجويان تحصيلات تکميلی گروههای آموزشی واحد مرودشت به ويژه گروه مهندسی معماری فرآهم آورد تا پايان نامه های خود را در راستای نيازهای مطرح شده تعريف نمايند و ارتباط و فرصت شغلی مناسبی را برای آينده حرفه ای خود بدست آورند.»

    به گزارش خبرنگار آنا، در اين جلسه، چند سخنرانی از سوی مدعوين در سالن ملاصدرای اين واحد دانشگاهی صورت پذيرفت.

    در اين جلسه، که با حضور اساتيد و دانشجويان تحصيلات تکميلی گروه مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت صورت گرفته بود، ابتدا پس از خوش آمدگويي توسط مسوولان دانشگاه، آقای دکتر غلامرضا افشاری فر،  دبير شورای پژوهشی شهرداری شيراز، به معرفی دبيرخانه، رسالت و فعاليتهای آن پرداختند. 

    سخنران بعدی اين مراسم جناب آقای مهندس جواد بهادری، مديرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری شيراز بود که با بيان اولويتهای پژوهشی، علاقه مندی سازمان متبوع خود را به همکاری در طرحهای مطالعاتی اعلام نمود.

    دکتر ناصر رضايي، مسئول طرح تفصيلی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری شيراز، موضوعات مهمی را در زمينه حوزه مديريت شهری و اهداف توسعه و مديريت شهری بيان نمود.از جمله مسائلی که وی به آن اشاره نمود، مساله نگهداری از باغهای خيابان قصرالدشت شيراز بود. با توجه به جامعيت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، اين واحد دانشگاهی می تواند در مسائل تحقيقاتی مرتبط با اين موضوع بسيار موثر واقع شود.

    سخنران بعدی اين مراسم دکتر نسترن نژداغی، کارشناس سازمان نوسازی و بهسازی بودند که نيازها و مسائل نوسازی و بهسازی را بيان نمود. مهندس عارفه زارعی، کارشناس ارشد مرمت شهری، تجربه خود را در انتخاب پايان نامه خود در راستای احياء بافت تاريخی و تبديل گذرهای تاريخی به جاذبه گردشگری با حاضرين در جلسه و دانشجويان کارشناسی ارشد واحد مرودشت به اشتراک گذاشت.
     اساتيد و مسئولان واحد مرودشت به اتفاق مديران شهرداری شيراز، مديران ميراث فرهنگی، و ساير مديران ارشد ،  در يک جلسه هم انديشی، در خصوص بحثهای مطرح شده شرکت نمودند و بر نقش واحد مرودشت به عنوان يک واحد جامع در شکل گيری نشستهای مشابه  و نقش آن در حل مشکلات استان فارس و منطقه تاکيد کردند.

    انتهای پیام




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1909
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari