صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     


    سفر ۴۰۰۰ کیلومتری یک مرودشتی با دوچرخه به مشهد

     
    3393
    :كد
    دوشنبه 27 مهر 1394

    زائر دوچرخه سوار مرودشتی مسیر ۴هزار کیلومتری مرودشت تا مشهد را براي زیارت حرم امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س) و امام خمینی (ره) در مسیر خود و با شعار ورزش و صرفه جویی در مصرف آب بصورت رفت و برگشت رکاب می زند.



    به گزارش "مرودشت آنلاین" به نقل از خبرگزاری شبستان:يك زائر دوچرخه سوار مرودشتی مسیر ۴هزار کیلومتری مرودشت تا مشهد را براي زیارت حرم امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س) و امام خمینی (ره) در مسیر خود و با شعار ورزش و صرفه جویی در مصرف آب بصورت رفت و برگشت رکاب می زند.



    حسن رضایی، زائر دوچرخه سوار مرودشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بهشهر در خصوص سفر زيارتي خويش با دوچرخه، گفت: سفر زيارتي خويش را از شهرستان مرودشت با شعارصرفه جویی در مصرف آب به دلیل کمبود آن و بخاطر رضایت خداوند متعال و همچنین تشویق جوانان به دوچرخه سواری و ورزش آغاز نموده است.

     وي با بيان اينكه در طي مسير از استان های فارس، اصفهان، مرکزی، قم، تهران، مازندران، گلستان و خراسان های شمالی، جنوبی و رضوي عبور مي كند، زیارت حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) و حرم امام خمینی(رحمة الله علیه) و در نهایت زیارت حرم امام علی بن موسی الرضا(علیه السلام) با طي مسير 4هزار کیلومتری را مهمترين اهداف سفر خويش اعلام كرد.

    اين بازنشسته پتروشیمی شیراز ، افزود: مسیر مرودشت تا مشهد را در 16 روز رکاب زده و از مشهد تا بهشهر را 6 روزه طی کرده است.

     وي با بيان اينكه اين سفر زيارتي حدود 2ماه  طول می کشد، عنوان داشت: اگر دوچرخه سواری در کشور ما باب شود چند مزیت دارد، هم مصرف سوخت کم می شود، هم آلوگی کاهش می یابد و هم بیماری کمتر می شود.

    اين زائر دوچرخه سوار مرودشتی با بيان اينكه دوچرخه سواری موجب كاهش وزن و تنظيم قند خون مي شود، اظهار داشت: این روزها آب یکی از دغدغه های مردم است و باید در مصرف آب صرفه جویی کنند چراكه با صرفه جويي در مصرف آب و دیگر نعمت های خداوند، ديگر نياز به بيگانگان نخواهيم داشت.


     رضایی با اشاره به استقبال درخورتحسين مردمان شهرهاي مختلف در مسير راه، ادامه داد: مردم باید قدر نعمت های خداوند را بدانند، مثلا به کسی که می گویم چرا با آب داری جایی را جارو می کنی می گوید پولش را می دهم ولی به این نکته توجه نمی کند که خداوند به ما گفته بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید و این چیزیست که خداوند دوست ندارد و این کفران نعمت است، و صرفه جویی در مصرف یک نعمت همان شکر نعمت است.

     وی با توصیف مردمانی که در طول سفرش با آنها برخورد داشته، گفت: ما کشور و مردمان بسیار خوبی داریم و مسئولین باید بیشتر قدر این مردم را بدانند، این مردم در هیچ جای دنیا پیدا نمی شوند، این مردم پای انقلاب خود ایستاده اند و مثلا برای راهپیمایی 22 بهمن به خیابان ها می آیند و همه به اصل انقلاب اعتقاد دارند اما از گرانی ها شکایت دارند.

    رضایی در پایان اين گفتگو با تشکر از مسئولین شهرستان خود، گفت: من از مسئولین و بعضی سازمان های شهرستان مرودشت، بخاطر حمایت هایشان تشکر می کنم از فرماندار آقای زارع، اداره آب و فاضلاب آقای خاکسار و اداره ی آبرسانی آقای عمادی بخاطر حمایت ها احترام و بدرقه ایشان و حوزه مقاومت بسیج  جهت اسکان، قدرداني مي نمايم.




    نظرات بینندگان
    دانشجو  احسنت. باید این چنین برنامه هایی بیشتر شود. پیشنهاد میکنم حلقه هایی مثل حلقه صالحین برای محیط زیست تشکیل شود. بسیج می تونه نیروهای بالفعل در عرصه محیط زیست و صرفه جویی و خیلی مسائل جامعه دخالت داشته باشه. یاحق
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2095
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari