صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • اقتصاد دنیا چطور هر روز بدهکارتر می‌شود؟
  • گزارش تصویری برگزاري جشن نوروز ۱۴۰۴ در مجموعه جهانی تخت جمشید مرودشت
  • لباس محلی فارس با قدمتی چهار هزار ساله
  • نصب ماکت هواپیمای جنگی اف ۵ در ورودی شهر مرودشت
  • پیام تبریک اسفندیار عبدالهی به مناسبت آغاز سال نو
  • مدرسه شهید مرزبان قهرمان والیبال آموزشگاه های مرودشت شد
  • همایش بین‌المللی نوروز در پایگاه میراث فرهنگی تخت‌جمشید برگزار شد
  • تخت جمشید میزبان ۳ کشور عضو حوزه نوروز
  • بیشترین میزان تخلف در واحدهای صنفی شهرستان مربوط به عدم درج قیمت، گران‌ فروشی، کم‌فروشی، تقلب و عدم ارائه صورت حساب است
  • الگوپروری در بحث فرهنگ نیاز اساسی ماست.
  • ترویج امر به معرف باعث برچیده شدن ناهنچار های اجتماعی می شود
  • اتصال به آزاد راه شیراز اصفهان در دستور کار وزارت راه و شهرسازی با تلاش های اسفندیار عبدالهی
  • بازدید فرماندار ویژه شهرستان مرودشت از روند بهسازی محورهای گردشگری
  • بزرگترین محفل قرآنی دانش آموزان مدارس غیر دولتی و هیئت امنایی در مرودشت
  • دیدار و گفتگوی هیات مدیره نظام پرستاری با سرپرست فرمانداری مرودشت
  • جنگل های اطراف تخت جمشید در حال نابودی هست مسئولان فکر اساسی کنند
  • برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت
  • قاتل جوان مرودشتی تسلیم قانون شد؛ انگیزه قتل، مسدود کردن راه بود
  • انتصاب دبیر جدید حلقه میانی مطالبه گری شهرستان مرودشت
  • وقتی که پیچِ سازوکارهای رسمی شل شده و تابوشکنی مد می‌شود
  • پاراتکواندو ایران در تسخیر یک عجوبه مرودشتی/ کسب دو نشان طلای نوبرانه رهاورد ارباب ضربه ها
  • وزنه برداران دانش آموز مرودشت بر قله ی فارس؛
  • شوراهای اسلامی باید در تصمیم گیری و تصمیم سازی مشارکت فعال داشته باشند
  • برپایی امپراطور روم در تخت جمشید | ماجرای تفاهم 30 میلیاردی میراث فارس و شهرداری مرودشت چیست؟
  • کاشت درخت باید به عنوان یک فرهنگ نهادینه شود
  • فعالیت معدن و کارخانه آسفالت پیرامون تخت جمشید بصورت کامل متوقف می‌شود
  • مهدی رزمیان قهرمان لیگ برتر تکواندو کشور
  • تا دو هفته آینده تمامی کابل های مخابرات سرقت شده مرودشت جایگزین می شود
  • مراسم تجلیل ازدانش آموزان برتر برگزار شد.
  • طراحی تابلو رله هوشمند قابل برنامه ریزی در مرودشت.
  •  

     

     

    فرماندار مرودشت برای کاندیداتوری انتخابات مجلس استعفا داد
    مراسم تودیع فرماندار مرودشت برگزار گردید

     
    3215
    :كد
    دوشنبه 8 تير 1394

    مراسم تودیع فرماندار مرودشت با حضور مردم و مسئولان برگزار گردید.



    به گزارش مرودشت آنلاین" به نقل از سایت خبری مرودشت نا، فرماندار مرودشت که چندی پیش به منظور کاندیداتوری مجلس در حوزه انتخابیه ممسنی و رستم استعفاء داده بود، با حضور جمعی از مسدئولان و مردم مرودشت در سالن ملاصدرا دانشگاه آزاد مرودشت تودیع گردید و محمدرسول زارع معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری مرودشت به عنوان سرپرست فرمانداری انتخاب گردید.

    سید یداله حسینی  فرماندهی سپاه ممسنی و مرودشت را قبل از فرمانداری مرودشت  در کارنامه خود داشته است و برای چند سال پیاپی توانست رتبه برتر در ارزیابی فرمانداری های سالانه کشور را به دست آورد.



     خطیب جمعه مرودشت در این جلسه  بیان داشت: یکی از برترین خصوصیات فرماندار مرودشت صداقت و پاکدامنی وی بود و انسان وقتی صداقت را در پیش گیرد، حرف و رفتار و قلم وی بر اساس صداقت خواهد بود و اگرچه به ظاهرهم بر علیه ما باشد اما کلام و رفتار وی نافذ است و در ما اثر می کند.

    حجت الاسلام و المسلمین قنبرعلی احمدی به ساده زیستی و بی تکلف بودن فرماندار سابق مرودشت اشاره و افزود: در طول سالهای مسئولیتم کمتر فرمانداری را دیده ام که بدون هیات همراه در جلسات و انظار حاضر شود اما فرماندار مرودشت دربسیاری اوقات تنها با یک راننده حاضر می گشت.




    احمدی افزود: یکی از خصوصیات دیگر فرماندار مرودشت اصولگرایی دینی و اعتدال گرایی دینی بود و کسی که دارای اصول گرایی دینی باشد می تواند همه گروه ها را به خود جذب کند.

    وی اظهار داشت: کسانی که جزئی نگر هستند و جزیره ای فکر می کنند نمی توانند محور واقع شود و محور کسی است که بتواند اندیشه جمعی و وحدت جمعی را ایجاد نماید.

    وی از دیگر خصوصیات فرماندار مرودشت به شرکت مستمر در نماز جمعه و نماز اول وقت، غلبه عقلانیت بر احساسات، تدبیر وعشق خالصانه در خدمت به مردم اشاره کرد و افزود: برای اینکه شخصی در یک شهرستان بتواند سیزده سال مدیر باشد باید عشق به خدمت داشته باشد.
     


    فرماندار سابق مرودشت دراین مراسم عملکرد خود در زمان فرمانداری را بیان نکرد و در خصوص علت این امر تصریح کرد: اولاعظمت و بزرگواری و نجابت مردم فراتر از این است که هر کاری را انجام داده ام بتوانم عرضه نمایم و ثانیا هر مسئول باید وظایف خود را انجام دهد و انجام وظیفه را به رخ مردم کشیدن صحیح نیست.

    سید یداله حسینی از استاندار فارس نیز تشکر کرد و بیان داشت: علیرغم اینکه فرماندار دولت گذشته بودم اما استاندار فارس کرامت و حرمت من را حفظ کرد تا بتوانم به مردم مرودشت خدمت نمایم.




    نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: کمتر فرمانداری را در استان فارس سراغ دارم که به طور دائم در در کنار نماینده در وزارت خانه ها برای رفع مشکلات شهر حضور پیدا کند و ما در یک روز در تهران با پنج وزیر ملاقات داشتیم تا بتوانیم مسائل و مشکلات حوزه انتخابیه را حل کنیم.

    محمدمهدی برومندی به ظرفیت های مرودشت در زمینه های فرهنگی، اقتصادی و گردشگری اشاره کرد و افزود: شهرستان مرودشت یک فرماندار به اندازه یک استان می خواهد و ما نمی توانیم در نصب فرماندار، شهرستان مرودشت را با دیگر شهرستان های فارس مقایسه کنیم و از مجموعه دولت تقاضا دارم شخصی با تجربه و عمرانی را برای فرمانداری مرودشت انتخاب کند که بتواند در جهت رفع مشکلات و عقب ماندگی های این شهر گام بردارد.



    برومندی بیان داشت: هر مسئولی که بخواهد در شهرستان منصوب شود اولین انتظار من این است که باید مردم دار باشد و با سعه صدر با مردم برخورد نماید.

    وی از استاندار فارس تقدیر کرد و افزود: بعد از تغییر دولت، استاندار فارس به تصمیم مردم مرودشت احترام گذاشت و حتی اگر فرماندار مرودشت به تصمیم خود نمی خواست از مرودشت برود، تا پایان به عنوان فرماندار باقی می ماند.


    سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری فارس مسئولان را به رعایت اخلاق توصیه کرد و بیان داشت: در مدیریت آنچه که مشکل ما می باشد بحث اخلاق در مدیریت است.

    احد جمالی با اشاره به عنوان سال خاطر نشان کرد: در شعار سال مصادیق بسیاری از اخلاق برای خروج از شفافیت، یک رنگی و دوری از نفاق نهفته است.

     جمالی افزود: عدم وجود تدبیر و کیاست کافی خطری بزرگ است و لازمه مدیریت اخلاص و تدبیر است و مدیری موفق است که بتواند سیستمی فکر کند و در صورت تتغییرات بتواند مدیریت کند.

    لازم به ذکر است سید یحیی هاشمی مدیر کل دفتر سیاسی استانداری فارس نیز در این مراسم حضور داشت.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    2288
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari