صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     

    امام جمعه مرودشت؛
    جایگاه مطبوعات و رسانه بهترین ابزار درجهت هم دلی و هم زبانی بین مردم و مسولین است.

    نويسنده - خبرنگار: سید بهنام موسوی

     
    3141
    :كد
    شنبه 26 ارديبهشت 1394

    حجت السلام والمسلمین قنبرعلی احمدی گفت: مطبوعات محلی و شهرستان با انتقادت سازنده و پیشنهادات مناسب به فکر حل مشکلات مردم باشند



    به گزارش "مرودشت آنلاین" حجت السلام والمسلمین قنبرعلی احمدی امام جمعه شهرستان در خطبه اول نماز جمعه این هفته بعضی از صفات متقین را رعایت اداب و دوری از رفیق بد،  مهار کردن سخنان خود و دوری ازمحل های بد عنوان کرد. وی دراستانه مبعث بزرگ حضرت رسول اکرم (ص)ضمن تبریک این روز به  تمام شیعیان دنیا و مسلمین یکی از بزرگترین پیام های مبعث را هم دلی و هم زبانی وهمراهی دانست و بیان کرد رسول اکرم (ص) فردی در زمره افراد درس نخوانده بود که به اذن پروردگارعالم دریک فضای معنوی با شعار توحید کلمه و کلمه توحید بار رسالت را بردوش کشید. وی مهمترین دلیل مبعث را هم دلی وهمراهی درمسیراسلام وقران وحرکت وحدت گونه بین اجتماع مسلمین دانست.

    احمدی در خطبه دوم نماز جمعه گفت: سران استکباری توسط ایادی خودشان وسران عرب نمایشگاهی درمنطقه راه اندازی کرده اند که دراین نمایشگاه اوج خباثت و وحشی گری وبیرحمی وناجوانمردانگی رابه معرض دید دنیا گذاشته اند که  غرفه های این نمایشگاه؛ غرفه آل سعود با حمله های بیرحمانه و کشتارمردم بی دفاع ومظلوم یمن ،  اجازه ندان به کشورهای همسایه وهمنوع جهت کمک رسانی به مردم یمن، حکم اعدام شیخ نمر با هماهنگی آمریکا، تجهیزداعش وگروهک های تکفیری درمنطقه و تجهیز آنها حتی درکشورترکیه وحرکات ناجوانمردانه انهادرمنطقه به نام اسلام وبامارک اسلامی است در حالیکه  پیغمبر اسلام (ص) با شعار توحید و وحدت همواره بدنبال اسایش وبرقراری و گسترش وترویج این دین بود.  احمدی افزود غرفه دیگر این نمایشگاه سکوت مجامع بین المللی و سازمان ملل در برابر این همه کشتار مردم بی دفاع و زنان وکودکان مظلوم وکسانی که داعیه حقوق بشر را دارند است و غرفه آخر در کمپ دیوید شکل گرفته که  سران مرتجع عرب وال سعود در این اجلاسیه ایران را یکی از کشورهای تاثیرگذار و خطرناک برای منطقه توصیف کرده اند و همین موضع گیری نشان ازعظمت و بزرگی ملت قهرمان ایران درسایه فرامین مقام معظم رهبری خود دارد که همواره باعث نگرانی منطقه ودشمنان به اسلام شده است.

    وی درادمه با اشاره به مذاکرات هسته ای وتیم مذاکره کننده تصریح کردکه با وجود تلاشهای تیم مذاکره کننده درشناساندن حقانیت  کشورایران به تمام مردم دنیا،  تیم مذاکره کننده باید متوجه فرمایشات مقام معظم رهبری باشند واز هربندی ازمذاکره را که بوی ذلت ازآن می اید دوری کنند و باعزت وسربلندی با توجه حمایت بی دریغ مردم ورهبری همواره حامی و پشتیبان حقوق ملت ایران باشند.

    احمدی درادامه سخنان خود خطاب به مسولین شهرستان پرسید باتوجه به گذشت دو ماه ازسالی که مزین به همدلی وهم زبانی است مسولین شهرستان تا چه اندازه توانسته اند این هم دلی وهم زبانی را جامه عمل بپوشانند. زیرا همه مردم تمام قول و وعده های مسولین را رصد می کنند و دراستانه انتخابات آتی می دانند که کدام مسول به قول و وعده های خود عمل کرده و یا در توان کدام مسول کارایی مناسب وجود ندارد.
     
    وی درپایان ضمن تشکر از مطبوعات و اصحاب رسانه گفت: جایگاه مطبوعات و رسانه بهترین ابزار در جهت هم دلی و هم زبانی بین مردم و مسولین است و لازم است مطبوعات محلی و شهرستان به جای پرداختن به مسایل حاشیه ای با انتقادت سازنده و پیشنهادات مناسب از سردلسوزی و از روی تقوی و ایمان به فکر حل مشکلات مردم باشند 
    و به جای ایجاد فضای رقابتی و حاشیه ای به برجسته کردن قهرمانی های جوانان و نوجوانان و قاریان قران و انعکاس فن اوری واختراعات ونواوری های روز بپردازند و با دوری ازانعکاس خبرهای حاشیه ای درتبعیت عملی از ولایت فقیه درسال هم دلی وهم زبانی تلاش کنند.





    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1745
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari