با نزدیک شدن به انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی که در هفتم اسفند ماه سال جاری برگزار می گردد،گروه های سیاسی و نامزدهای احتمالی برای این انتخابات مشغول لابی،دسته بندی و یارگیری هستند.اما در بحبوحه ی انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد ماه ۱۳۹۲ بود که مقام معظم رهبری در یک سخنرانی عمومی از همه طرفین میدان سیاسی کشور،خواست که زودتر از موعد به انتخاباتی شدن فضای کشور دامن نزنند و برای حل مشکلات بیش از پیش تلاش کنند.
اما آنچه که در هفته های اخیر شاهد آن هستیم،خیز جناح ها و جریانات مختلف سیاسی حوزه انتخابیه مرودشت،ارسنجان و پاسارگاد،برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در تضاد آشکار با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب می باشد.در حوزه انتخابیه بیانات معظم له در خصوص ورود زود هنگام به انتخاباتی شدن فضا، زمانی نمود پیدا می کند که هنوز مشکلات بسیاری در این حوزه وجود دارد و مسئولین و شهروندان باید با همدلی و هم زبانی، تلاشی مضاعف تر از گذشته و مدیریت جهادی برای حل مشکلات و گرفتاری های مردم تلاش کنند.
ولی ورود زود هنگام به عرصه انتخابات در شهرهای کوچکی مانند مرودشت ،ارسنجان و پاسارگاد،با توجه به اینکه مردم شهر به نوعی قوم و فامیل می باشند و قریب به اتفاق شهروندان با کاندیداهای احتمالی آشنایی کامل دارند و نیازی به معرفی خود ندارند بسیار زود می باشد و با این ورود زود هنگام عملا چرخه فعالیت ها برای توسعه شهری و روستایی متوقف می شود، که هزینه های آن را باید شهروندان و روستائیان پرداخت کنند.
حوزه انتخابیه شهرستان های مرودشت،ارسنجان و پاسارگاد هم اکنون با دهها مشکل ریز و درشت رو به رو می باشند که البته با تلاش و پیگیری های مسئولین شهرستان ها پروژه هایی در حال اجرا می باشند که این ورود زود هنگام باعث اختلافاتی بین مردم و مسئولین،حتی مسئولین با مسئولین خواهد شد و چرخه حرکت این پروژه ها متوقف می شود.
به اعتقاد نویسنده اگر این انرژی هایی که برای انتخابات شاهد آن هستیم، صرف مشکلات شود، وضعیت بهتری را شاهد خواهیم بود و مردم شهرستان های مرودشت،ارسنجان و پاسارگاد، به آنچه که لیاقت دارند می رسند.
جان کلام این که کاندیداهای احتمالی باید برای ایجاد همدلی و هم زبانی بین دولت ((به معنای عام آن)) و مردم، از ورود زود هنگام به عرصه انتخاباتی مجلس دهم خودداری کنند و برای حل مشکلات تلاش کنند.