صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  • اعترافی دیرهنگام؛ واشنگتن و میراث شوم ۷۳ ساله
  • تقوا رمز عزت و کرامت جامعه است
  • عشایر پاسداران حقیقی طبیعت، مراتع و سرمایه های سبز کشور هستند
  •  

     

     

    تکلیف سد درودزن مشخص شد
    آب سد درودزن فعلا رها نمی شود

     
    3062
    :كد
    دوشنبه 24 فروردين 1394

    ناظر مجلس در شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس گفت: جلسه ای در روز دوشنبه هفته آینده با حضور سه نماینده مجلس، وزیر نیرو و وزیر جهاد کشاورزی برگزار خواهد شد تا ضمن پخته تر کردن طرح نکاشت کشاورزان، برنامه ریزی طرح برای سفر هئیت دولت انجام شود.



    به گزارش "مرودشت آنلاین"به نقل از صدای خرامه دکتر داریوش اسماعیلی نماینده مردم خرامه سروستان و کوار در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با صدای خرامه به تشریح جزییات جلسه رها سازی آب از سد درودزن پرداخت و اظهار داشت: در ابتدای این جلسه، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای فارس گزارشی از وضعیت آب موجود پشت سد ملاصدرا و درودزن، مدیرکل جهاد کشاورزی استان گزارشی از وضعیت کشاورزی سه شهرستان و مدیرکل هواشناسی نیز گزارشی از وضعیت بارندگی طی روزهای آینده را ارائه نمودند.

    وی افزود: پس از بیان نظرات و پیشنهادات نمایندگان، جهاد کشاورزی، سازمان آب منطقه ای و استانداری، مهمترین نتیجه جلسه این بود که باید طرح نکاشت برای کشاورزی این سه شهرستان اجرا شود، به این صورت که تا 5 سال بابت حق آبه کشاورزان، مبلغی به آنان پرداخت شود چرا که هم اکنون به کشاورزان اطراف زاینده رود و دریاچه ارومیه به ازای هر هکتار، مبلغ 2 میلیون تومان حق نکاشت داده می شود.

    اسماعیلی با اشاره به سفر رییس جمهور به شیراز در اردیبهشت ماه ادامه داد: یکی از مهمترین موضوعات این سفر، طرح نکاشت است؛ این نگرانی وجود داشت که اگر رهاسازی آب انجام شود مسلماَ تا روز سفر هیئت دولت ادامه خواهد داشت و این سوال برای آنان پیش می آمد که چگونه می خواهید طرح در نکاشت را اجرا کنید در حالی که همین الان آب رها شده است، به همین خاطر رهاسازی آب فعلا انجام نمی شود.

    نماینده مردم خرامه سروستان و کوار در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در حال حاضر امکان رهاسازی یک آب به میزان 120 میلیون متر مکعب وجود دارد و اگر باران نبارد، رهاسازی این آب به معنی هدر دادن آن است؛ در صورتی که این یک آب رها سازی نشود برای خاکاب سال آینده، ذخیره خواهد شد.

    ناظر مجلس در شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس گفت: جلسه ای در روز دوشنبه هفته آینده با حضور سه نماینده مجلس، وزیر نیرو و وزیر جهاد کشاورزی برگزار خواهد شد تا ضمن پخته تر کردن طرح نکاشت کشاورزان، برنامه ریزی طرح برای سفر هئیت دولت انجام شود.

    وی در پایان بیان داشت: صندوق بیمه آمادگی خود را برای پرداخت حداکثر حق بیمه اعلام کرد؛ سازمان هواشناسی نیز ملزم شد که هر چه سریعتر نسبت به راه اندازی ایستگاه هواشناسی در شهرستان خرامه اقدام کند.

    این جلسه با حضور داریوش اسماعیلی نماینده مردم خرامه، کوار، سروستان در مجلس شورای اسلامی، جعفر قادری نماینده مردم شیراز، مهدی برومندی نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد، ساسان تاجگردون معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس، حمیدرضا دهقانی مدیر عامل سازمان آب منطقه ای استان فارس و معاونین، محمدمهدی قاسمي رئيس جهاد كشاورزي استان و معاونین، سید علی مصطفوی مدیر کل صندوق بیمه کشاورزی فارس، عبدالکریم جامع مدیرکل هواشناسی استان فارس، فرماندار، رییس جهاد کشاورزی و نماینده کشاورزان شهرستان خرامه، فرماندار، رییس جهاد کشاورزی و نماینده کشاورزان شهرستان مرودشت و معاون فرماندار و رییس جهاد کشاورزی شیراز با موضوع "رهاسازی آب از سد درودزن" روز پنج شنبه در محل استانداری فارس برگزار شده بود.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1995
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari