صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     

    تکلیف سد درودزن مشخص شد
    آب سد درودزن فعلا رها نمی شود

     
    3062
    :كد
    دوشنبه 24 فروردين 1394

    ناظر مجلس در شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس گفت: جلسه ای در روز دوشنبه هفته آینده با حضور سه نماینده مجلس، وزیر نیرو و وزیر جهاد کشاورزی برگزار خواهد شد تا ضمن پخته تر کردن طرح نکاشت کشاورزان، برنامه ریزی طرح برای سفر هئیت دولت انجام شود.



    به گزارش "مرودشت آنلاین"به نقل از صدای خرامه دکتر داریوش اسماعیلی نماینده مردم خرامه سروستان و کوار در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با صدای خرامه به تشریح جزییات جلسه رها سازی آب از سد درودزن پرداخت و اظهار داشت: در ابتدای این جلسه، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای فارس گزارشی از وضعیت آب موجود پشت سد ملاصدرا و درودزن، مدیرکل جهاد کشاورزی استان گزارشی از وضعیت کشاورزی سه شهرستان و مدیرکل هواشناسی نیز گزارشی از وضعیت بارندگی طی روزهای آینده را ارائه نمودند.

    وی افزود: پس از بیان نظرات و پیشنهادات نمایندگان، جهاد کشاورزی، سازمان آب منطقه ای و استانداری، مهمترین نتیجه جلسه این بود که باید طرح نکاشت برای کشاورزی این سه شهرستان اجرا شود، به این صورت که تا 5 سال بابت حق آبه کشاورزان، مبلغی به آنان پرداخت شود چرا که هم اکنون به کشاورزان اطراف زاینده رود و دریاچه ارومیه به ازای هر هکتار، مبلغ 2 میلیون تومان حق نکاشت داده می شود.

    اسماعیلی با اشاره به سفر رییس جمهور به شیراز در اردیبهشت ماه ادامه داد: یکی از مهمترین موضوعات این سفر، طرح نکاشت است؛ این نگرانی وجود داشت که اگر رهاسازی آب انجام شود مسلماَ تا روز سفر هیئت دولت ادامه خواهد داشت و این سوال برای آنان پیش می آمد که چگونه می خواهید طرح در نکاشت را اجرا کنید در حالی که همین الان آب رها شده است، به همین خاطر رهاسازی آب فعلا انجام نمی شود.

    نماینده مردم خرامه سروستان و کوار در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در حال حاضر امکان رهاسازی یک آب به میزان 120 میلیون متر مکعب وجود دارد و اگر باران نبارد، رهاسازی این آب به معنی هدر دادن آن است؛ در صورتی که این یک آب رها سازی نشود برای خاکاب سال آینده، ذخیره خواهد شد.

    ناظر مجلس در شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس گفت: جلسه ای در روز دوشنبه هفته آینده با حضور سه نماینده مجلس، وزیر نیرو و وزیر جهاد کشاورزی برگزار خواهد شد تا ضمن پخته تر کردن طرح نکاشت کشاورزان، برنامه ریزی طرح برای سفر هئیت دولت انجام شود.

    وی در پایان بیان داشت: صندوق بیمه آمادگی خود را برای پرداخت حداکثر حق بیمه اعلام کرد؛ سازمان هواشناسی نیز ملزم شد که هر چه سریعتر نسبت به راه اندازی ایستگاه هواشناسی در شهرستان خرامه اقدام کند.

    این جلسه با حضور داریوش اسماعیلی نماینده مردم خرامه، کوار، سروستان در مجلس شورای اسلامی، جعفر قادری نماینده مردم شیراز، مهدی برومندی نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد، ساسان تاجگردون معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس، حمیدرضا دهقانی مدیر عامل سازمان آب منطقه ای استان فارس و معاونین، محمدمهدی قاسمي رئيس جهاد كشاورزي استان و معاونین، سید علی مصطفوی مدیر کل صندوق بیمه کشاورزی فارس، عبدالکریم جامع مدیرکل هواشناسی استان فارس، فرماندار، رییس جهاد کشاورزی و نماینده کشاورزان شهرستان خرامه، فرماندار، رییس جهاد کشاورزی و نماینده کشاورزان شهرستان مرودشت و معاون فرماندار و رییس جهاد کشاورزی شیراز با موضوع "رهاسازی آب از سد درودزن" روز پنج شنبه در محل استانداری فارس برگزار شده بود.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2012
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari