صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     

    یکصدوشصتمین جلسه شورای آموزش و پرورش مرودشت برگزار شد
    در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان مرودشت چه گذشت؟

     
    2967
    :كد
    يك شنبه 3 اسفند 1393

    یکصدوشصتمین جلسه شورای آموزش و پرورش مرودشت با حضور اکثر اعضا تشکیل و در مورد مباحث مختلف تبادل نظر شد



     

    به گزارش مرودشت آنلاین به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش مرودشت، همزمان با روزهای آخر اسفند93، یکصدوشصتمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان مرودشت برگزار شد .

     

    ابتدای جلسه پس از تلاوت آیات نورانی قرآن کریم ،چراغی مدیر آموزش و پرورش مرودشت گزارش مختصری از اقدامات انجام گرفته در راستای مصوبات جلسه قبل شورا ارائه و سپس دستور جلسه را قرائت کرد .

     

    در ادامه ،داور پناه معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش مرودشت گزارشی از روند اجرای برنامه های ستاد اسکان نوروز94 به حاضرین عرضه کرد .

     

    به نقل از ایشان،درستاد اسکان نوروز94 بیش از600کلاس درس در قالب نزدیک به 90 آموزشگاه آماده پذیرایی از مهمانان می باشند.پیش بینی می شود در نوروز94 مرودشت میزبان حدود 2000 خانوار از نقاط مختلف کشور باشد .

     

    سخنران بعدی شورا،غلامعلی خسروانی معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش مرودشت بود. ایشان صحبت های خود را با نمایش کلیپی از مجموعه فعالیت های حوزه خود آغاز کرد .

     

     خسروانی مهمترین برنامه های پیش رو را میزبانی مسابقات قرآن چهارده گانه استان و برنامه های سالروز امور تربیتی نام برد و از تشکیل جلسات متعدد در راستای این دو مهم خبر داد.

     

    جلسه شورای آموزش و پرورش مرودشت با سخنان معاون پژوهشی این اداره و توضیح مختصری در مورد برگزاری همایش آب در اسفند93 با مدیریت این معاونت ادامه یافت. به گفته نبی عبدالیوسفی تاکنون 150مقاله و تعداد زیادی عکس،کلیپ ،نقاشی و روزنامه دیواری با موضوع آب به دبیرخانه همایش ارسال شده است.

     

    در روز پرکار معاونت های آموزش و پرورش مرودشت در جلسه شورا ، فرحناز عمادی معاون آموزش ابتدایی این اداره نیز سخنرانی کوتاهی داشت .

    ره عمادی مختصری در مورد طرح جدید وزارت آموزش و پرورش با عنوان مدارس بسته حمایتی توضیح داد و از روند اجرای این طرح در مرودشت گزارشی ارائه کرد .

     

    در طرح مدارس بسته حمایتی ساختمان فیزیکی مدارس و دانش آموزان در اختیار بخش خصوصی قرار می گیرند با این تفاوت که دولت به ازای هر دانش آموز مبلغی را به حساب مدرسه واریز می کند و بار مالی برای خانواده ها به همراه ندارد.

     

    دکتر احمدی شهردار شهر مرودشت پس از پایان سخنان معاونان آموزش و پرورش، طی سخنان کوتاهی از آمادگی شهرداری برای میزبانی میهمانان نوروز 94 خبر داد.

     

    احمدی شستشوی مدارس میزبان مهمانان ،آموزش های لازم به سرایداران مدارس با هماهنگی آتش نشانی و تهیه بروشورهای متناسب با عید نوروز را از نمونه اقدامات شهرداری نام برد.

     

    فرماندار مرودشت آخرین سخنران یکصدوشصتمین جلسه شورای آموزش و پرورش بود .

     

    رییس شورای آموزش و پرورش مرودشت ضمن تشکر از حضور گرم فرهنگیان در مراسم راه پیمایی 22بهمن ماه93،برنامه های آموزش و پرورش در دهه فجر را ستود و آن را بسیار خوب توصیف کرد.

     

    حسینی سپس با تبریک فرارسیدن هشتم اسفندماه سالروز امور تربیتی،این نهاد را پاسخی به هدف ها و منظورات آموزش و پرورش در طراز انقلاب اسلامی نام برد .

     

    فرماندار مرودشت اشاره ای به برنامه های ستاد اسکان نوروز 94 نیز داشت وبا کم نظیر خواندن ستاد اسکان مرودشت در استان و کشور، از تشکیل جلسات منظم مربوط به آن بامدیریت آموزش و پرورش قدردانی و ابراز امیدواری کرد امسال با ساماندهی بهتر و بیشتر مدارس شهرستان مانند همیشه حرف اول را در استان بزنیم.

     

    سید یدالله حسینی در مورد برگزاری همایش آب نیز صحبت کرد و آنرا فعالیتی بسیار خوب و با هدف جریان سازی برای مصرف بهینه آب نام برد . وی دانش آموزان را پیک سالم و رسایی در این مورد خواند.

     

    در یکصدوشصتمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان مرودشت  امام جمعه شهر مرودشت حضور نداشت . 

     

     

     

     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2185
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari