صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • دستگیری کلاهبردار حرفه ای خرید طلا
  • دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مرودشت
  • دانشگاه آزاد آماده ارائه خدمات به مردم مرودشت
  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  •  

     

     


    جلسه علنی شورای شهر مرودشت با حضور خبرنگاران

     
    2937
    :كد
    چهارشنبه 15 بهمن 1393

    دومین جلسه شورای شهر با حضور خبرنگاران پس از ریاست نادر امیدوار برگزار گردید.



     

    دومین جلسه ی شورای شهر با حضور اصحاب رسانه پس از ریاست نادر امیدوار برشورای شهر مرودشت برگزار گردید .

    در ابتدای این جلسه تعدادی از مردم با حضور در شورای شهر از نمایندگان خود خواسته هایشان را مطالبه کردند .

    این جلسه از شورا یک مهمان ویژه هم داشت که رئیس راهنمایی و رانندگی مرودشت بود و به همین دلیل جلسه بیشتر حول محور ترافیک گذشت .

    فریدون اتابکی عضو شورای شهر با اشاره به فرا رسیدن ایام نوروز و موقعیت توریستی شهر اشاره داشت و خاطر نشان ساخت : با توجه به کمبود پارکینگ در مرودشت ، راهنمایی و رانندگی با ملایمت بیشتری  با مردم برخورد کند و حتی الامکان از حمل با

    چرثقیل با رعایت اصول نظم خودداری شود .

    این عضو شورای شهر همچنین عنوان داشت : ساعاتی منتهی به  شب که ترافیک کمتری وجود دارد سختگیری کمتری اعمال شود یا جریمه‌ها به حداقل برسد.

    وی همچنین از استفاده از مدارس  جهت تسهیل ترافیک و همکاری خوب آموزش و پرورش  یاد کرد و افزود : باید از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی که سال‌های قبل استفاده کرده‌ایم جهت تسهیل ترافیک آخر سال استفاده و در ایام تعطیل از اماکن آموزشی برای پارکینگ استفاده شود و همکاری خوبی بین آموزش و پرورش و شهرداری برقرار شود.

    فتحی‌زاده، رئیس راهنمایی و رانندگی شهرستان مرودشت از زمان بندی تابلوها  مانند جلو مساجد ، درمانگاه ها و…خبر داد و تصریح کرد : استفاده از اماکن آموزشی جهت پارکینگ مستلزم همکاری بیشتر آموزش وپرورش و شهرداری است .

    این مقام مسئول همچنین از نبود پارکینگ برای درمانگاه جدید تامین اجتماعی انتقاد کرد و تاکید کرد : نبود پارکینگ برای این درمانگاه دیوارترافیکی را در ورودی شهر ایجاد می کند و خواستار پیگیری هرچه زودتر این موضوع شد .

    نادر امیدوار رئیس شورای اسلامی شهر مرودشت نیز در این جلسه مذاکراتی را رئیس راهنمایی و رانندگی برای مشخص کردن پارکینگ ماشین های سنگین انجام داد .

    محمدحسن زارعی نژاد عضو شورای اسلامی شهر مرودشت از جابه جایی ایستگاه کناره انتقاد کرد و افزود : جابه جایی این ایستگاه هزینه درون شهری مسافران و همچنین دسترسی به مرکز شهر با مشکلاتی مواجه شده است و خواستار مکانی که از لحاظ ترافیکی و به صرفه بودن و همچنین دست یابی به مرکز شهر در نظر گرفته شود .

    داریوش احمدی شهردار مرودشت در این جلسه به طرح تفصیلی جدید شهر اشاره داشت و عنوان کرد : با برنامه‌هایی که در پیش داریم از قبیل تملک برخی املاک از سوی شهرداری بعد از حدود دو سال با برآوردهایی که انجام شده حدود یک هکتار زمین در سطح شهر با کاربری پارکینگ با تملک شهرداری خواهیم داشت.

    وی همچنین از ساماندهی خیابان ۱۷ شهریور یاد کرد و افزود : تمام تلاش  شهرداری برای ساماندهی این خیابان به گونه ای است که مالکین ترغیب به افتتاح مجتمع های تجاری کنند تا شهر از جهت طولی به جهت رشد عرضی هدایت شود و تمرکززدایی‌های لازم جهت تسهیل بار ترافیکی شهر صورت گیرد.

    شایان ذکر است در پایان این جلسه دوتن از سرمایه گزاران برای تاسیس شهرک بازیافت مرودشت با پخش فیلمی در شهرهای دیگر خواستار ایجاد چنین شهرکی در مرودشت شدند که کلیات این طرح با موافقت اعضای شورا رو به رو شد .

     

     .

    ۲۰۱۵۰۲۰۱_۲۱۱۴۵۶

    ۲۰۱۵۰۲۰۱_۲۰۵۴۲۸

    ۲۰۱۵۰۲۰۱_۲۱۱۵۰۴

    ۲۰۱۵۰۲۰۱_۲۰۵۱۱۳

    ۲۰۱۵۰۲۰۱_۲۰۵۱۲۰

     

     

     

     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1957
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari