صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     

    برخورداری از حداقل های حقوق شهروندی خواسته بزرگی است؟
    بررسی وضعیت ساکنان ساختمان های پشت دانشگاه پیام نور مرودشت

     
    2870
    :كد
    سه شنبه 9 دى 1393

    اهالی محل می گفتند مسئولان زیادی در طول این سالها از اینجا بازدید کرده اما هیچ خدمتی برای رفاه حال آنان ارائه نشده است.



    به گزارش مرودشت آنلاین به نقل از آفتاب مرودشت بیش از ۴۰ خانوار در کنار دانشگاه پیام نور واحد مرودشت زندگی می کنند که حتی از کمترین امکانات و حقوق شهروندی هم بهره ای نبرده اند و زندگی آنان شبیه سایر زندگی های امروزی نیست. در این مکان از آب و برق و گاز هیچ خبری نیست و کوچه هایش ۱۰۰ درصد خاکی است در صورتی که فاصله چندانی با شهر ندارد و حتی تا ۱۰۰ متری آن از شمال و جنوب تیرهای چراغ برق وجود دارد اما این خانواده ها پس از سالها زندگی در این منطقه آرزوی دیدن یک سریال را دارند، آرزوی خوردن یک لیوان آب خنک از یخچال……و فکر نمی کنم این خواسته زیادی باشد.

    در این مکان تعدادی واحد دامداری و یک واحد صنعتی تیرچه و بلوکسازی هم فعال است که به خاطر نداشتن برق و آب و گاز با مشکلات زیادی برای امرار معاش خود روبرو می شوند.

    یکی از اهالی از مریضی بچه اش می گفت که به خاطر کوچه های خاکی و گرد و غبار آسم گرفته است این در حالی است که این کودک فقط سه یا چهار سال دارد.

    شخصی دیگر کودکی را به من نشان داد که بدنش به خاطر عدم دسترسی به آب دچار عارضه های پوستی شده بود. یکی از اهالی محل هم که راهنمای بنده در طول مسیر بود می گفت در اینجا دو خانواده شهید هم زندگی می کنند و من گفتم اینها همان هایی که فرزندانشان رفتند تا دنیای ما آباد باشد و ای کاش ما نیز دنیای خانواده شان را به پاس این ایثار آباد می کردیم.

    اهالی محل از مشکل آب می گفتند که هر چند روز یکبار با تانکری برای محل آب می آورند و آب مصرفی بیشتری لازم دارند.

    اهالی محل می گفتند مسئولان زیادی در طول این سالها از اینجا بازدید کرده اما هیچ خدمتی برای رفاه حال آنان ارائه نشده است.

    پس از اینکه دقایقی از محل بازدید کردیم و اعضا مشکلات و درد دلهایشان را گفتند اسماعیل استواری نائب رییس شورای اسلامی مرودشت و دقایقی پس از آن نادر امیدوار رییس شورای اسلامی شهر مرودشت در جمع مردم محل حاضر شدند و به خواسته های مردم گوش کردند و قرار شد خیابان اصلی محل زیرسازی شود تا گرد و خاک کمتر مردم را آزار دهد همچنین قرار شد نمایندگان مردم محل با مسئولان شورا فردا در فرمانداری شهر حاضر شده تا با حضور فرماندار و بخشدار شاهد اتفاقات خوبی در این محل باشیم. خبرنگار سایت خبری آفتاب مرودشت مدتی دیگر مجددا در این منطقه حاضر خواهد شد تا از نزدیک شما همشهریان عزیز را در جریان کارهای انجام شده قرار دهد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1699
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari