صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  • اعترافی دیرهنگام؛ واشنگتن و میراث شوم ۷۳ ساله
  • تقوا رمز عزت و کرامت جامعه است
  • عشایر پاسداران حقیقی طبیعت، مراتع و سرمایه های سبز کشور هستند
  •  

     

     

    دانشجویان مرودشت هادی غفاری را محکوم کردند
    اتمام حجت دانشجویان مرودشت با مسئولان سیاسی و امنیتی

     
    2834
    :كد
    سه شنبه 25 آذر 1393

    آقایانِ مسئول، ما بعد از این، بیانیه نمی‌دهیم. ما به بند میم وصیت نامه امام روح الله عمل خواهیم کرد.



    به گزارش مرودشت آنلاین به نقل از مرودشت نا در پی سخنان توهین آمیز هادی غفاری در روز دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت بیانیه صادر نموده که متن آن به شرح ذیل است:

                                                        بسم رب القاسم الجبارین

     
             "پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد"  امام خمینی (ره)

     
    در ادامه تلاش فتنه گران برای مصادره روز دانشجو، طی جلسه ای که در میان ناباوری دانشجویان شهر شیراز با مجوز و تایید مسئولان استانی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار گردید، شیخ هادی غفاری که سوابق سیاه وی در حمایت از فتنه گران سال 88 به واقع اظهر من الشمس است، با تکرار اظهارات سخیف و توهین پراکنی های خود قلوب دانشجویان مسلمان و انقلابی استان فارس را جریحه دار نموده است.

     خشم و انزجار از این اظهارات به اندازه ای بود که در کمتر از چند ساعت از اتمام سخنرانی، دانشجویان دانشگاه های استان فارس با برگزاری تجمع اعتراضی گسترده مقابل استانداری فارس طی دو روز متوالی، خواستار محاکمه این عنصر فتنه برای هتاکی های خود علیه مقام عظمای ولایت (مده ظله العالی) و دانشجویان حاضر در جلسه و پاسخگویی مسئولان برای اعطای مجوز سخنرانی به این فعال فتنه در دانشگاه شدند.

     " ... اینها از اصلاح دانشگاه می‌ترسند. اینها می‌ترسند که در دانشگاه یک آدمی پیدا بشود که یک وقت مشت بزند به دهانشان... شما جدیت کنید که این اشخاصی که حالا افتاده‌اند توی دانشگاه‌ها و دارند فساد می‌کنند، خودتان بیرونشان کنید. نیایید شکایت کنید که در دانشگاه یک کسی آمده و دارد حرف می‌زند. خوب، برو مقابلش بایست. بگو آقا تو چه می‌گویی؟ تو برای ملت دلت می‌سوزد؟"  امام روح الله در روزهایی که عناصر فتنه و گروه‌های مسئله‌دار با تمام توان، توپخانه خود را به سمت دانشگاه گرفته‌اند؛ ما فرزندان روح‌الله، کمربند‌های خود را برای مبارزه تا صدور انقلاب و رساندن پرچم به دست صاحب اصلیش محکم کرده‌ایم و در این راه از خاروخس‌های بیابان هراسی نداریم.

    فتنه‌گر مورد اشاره در بخش‌هایی از سخنان خود با تاختن به نظام مظلوم اسلامی آن را ارباب و رعیتی می‌نامد. اما مشخص نمی‌کند که ارباب او کیست جز آمریکا و اسلام آمریکایی؟! این سرمایه اسرائیل در ایران، با فراموشی عمدی و یا آلزایمر می‌گوید: "فتنه 88 را اصولگرایان ایجاد کردند"

    کیست که صدای نه غزه نه لبنان آقایان را نشنیده باشد؟! کیست که آتش زدن مسجد لولاگر را ندیده باشد؟! کیست که آتش زدن بیرق عباس را از خاطر برده باشد؟! کیست که صدای آقایان را از زبان منحوس دشمنان انقلاب به خصوص شبکه بهایی بی بی سی و ذوق‌زدگی مصاحبه اختصاصی آقایان با صدای آمریکا، صدای کشوری که از هواپیمای مسافربری تا دانشمندان هسته‌ای، هدف مزدورانش است را نشنیده باشد؟! و براستی کیست که صدای طوفان به خروش آمده از سر غیرت مردم ایران را نشنیده باشد؟!

    براستی جز این است که آقایان کر و کورند؟!

    آقایان از کدام علی و کدام دین می‌گویند؟! گویا اینها تاریخ دین را چپکی فهمیدند...

     اگر امثال این آقایان در زمان علی(ع) بودند؛ نعوذبالله، قطعا علی را تکفیر می‌کردند و در آن روز که 10 ضربه شمشیر تا پیروزی راه بود؛ فریاد لاحکم الا لله سر داده و دموکراسی راه می‌انداختند.

    فرزندان انقلابی امام روح الله با یک عزم 57ی کمر به کور کردن چشم فتنه در استان 15 هزار شهیدی فارس بسته‌اند و تا رسیدن به خواسته‌های مشروع خود، از پای نخواهند نشست.

    ما با آقایان مسئول چه سیاسی چه امنیتی، اتمام حجت می‌کنیم و از آنان سوال می‌کنیم که آیا نمی‌دانستید که دست‌های این مزدور، به فتنه 88 آلوده است؟! اگر نمی‌دانستید که وامصیبتا؟؟!! و اگر می‌دانستید و او را به صحن دانشگاه آوردید؛ گمان این وجود دارد که به دنبال دمیدن به تابوت فتنه و یا ایجاد فتنه جدیدی هستید؛ ما براساس این ظن به فساد، فریاد خواهیم زد. همه بدانند که این استان، جایی برای حضور عناصر فتنه‌گر نیست. قصور در برنامه شب گذشته از جانب هرکسی چه نهاد های امنیتی چه استاندار و... باشد؛ پذیرفتنی نیست. آقایان باید از مردم شهید پروراستان فارس عذرخواهی کنند. ما از نماینده محترم ولی فقیه درشهرستان مرودشت و امام جمعه  محترم استان فارس می‌خواهیم، پژواک فریاد دانشجویان در تریبون نماز جمعه، شنیده شود. و از نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی انتظار داریم که به وظیفه انقلابی خود عمل کنند.

    آقایانِ مسئول، ما بعد از این، بیانیه نمی‌دهیم. ما به بند میم وصیت نامه امام روح الله عمل خواهیم کرد.

    والسلام و علی من اتبع الهدی

    بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت

    حوزه شهید دکتر خانمیرزا استواری

    بسیج دانشکده علوم انسانی

    پایگاه شهید صیاد شیرازی

    بسیج دانشکده مهندسی واحد مرودشت

    بسیج دانشکده کشاورزی  واحد مرودشت

    بسیج دانشکده علوم تربیتی واحد مرودشت

    بسیج دانشکده سما واحد مرودشت




    نظرات بینندگان
    هر کی  واقعا این نظر چند نفر از دانشجوهاست
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1772
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari