صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     

    نماینده مردم مرودشت اظهار داشت:
    تعیین مهلت یک ماهه برای وزیر نیرو

     
    2819
    :كد
    چهارشنبه 19 آذر 1393

    برومندی تصریح کرد: در این جلسه سوال موید حسینی صدرنماینده خوی و چایپاره در مورد تعلل وزارت نیرو برای احداث سد غازان مطرح و یک ماه به وزیر فرصت داده شد تا وزارت نیرو به این موضوع رسیدگی کند.



    به گزارش "مرودشت آنلاین" به نقل از خانه ملت، محمدمهدی برومندی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت در تشریح جزئیات جلسه امروز کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس، گفت: جلسه امروز به طرح سوال تعداد زیادی از نمایندگان از چیت چیان وزیر نیرو اختصاص داشت.

    نماینده مردم مرودشت،ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه محور سوال نمایندگان سوال کننده از وزیر نیرو  پیرامون مسایل و مشکلات منطقه ای در حوزه آب شرب و آبهای مرزی بود، افزود: در این جلسه سوال مهدی کوچک زاده نماینده مردم تهران،ری،شمیرانات و اسلامشهر از وزیر نیرو مطرح ومقرر شد وزارتخانه پاسخی تهیه کند و اگر نماینده سوال کننده قانع نشد بازهم سوال طرح شده مورد بررسی قرار گیرد.

    سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس ادامه داد: در این جلسه سوال حامد قادرمرزی نیز از چیت چیان مطرح و به وزیر  سه هفته وقت داده شد تا  گروه کارشناسی مسئله مورد نظر را بررسی کنند.  

    وی تصریح کرد: سوال عوض حیدرپورشهرضایی نیز از وزیر نیرو مطرح و قرار شد، هیاتی از وزارت نیرو در حد معاونان وزیر و حتی خود وزیر به حوزه انتخابیه این نماینده سفر ومشکل مربوطه را بررسی وحل کنند و چنانچه با زهم نماینده سوال کننده قانع نشدند موضوع مجددا در کمیسیون بررسی شود.

    برومندی افزود: سوال منوچهری نماینده پاوه و جوانرود نیز مطرح و مقرر شد  وزارت نیرو تا چند هفته دیگر نسبت به ارائه توضیحات قانع کننده به این نماینده اقدام کند.

    وی گفت: محمدعلی مددی نماینده میانه نیز سوالش از وزیر نیرو را با توجه به مذاکراتی که با وزارتخانه داشتند و  به تفاهم رسیده بودند پس گرفت.

    سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس تصریح کرد: در این جلسه سوال موید حسینی صدرنماینده خوی و چایپاره در مورد تعلل وزارت نیرو برای احداث سد غازان مطرح و یک ماه به وزیر فرصت داده شد  تا وزارت نیرو به این موضوع  رسیدگی کند.

    وی گفت: بر این اساس مقرر شد تیمی کارشناسی با حضور در منطقه نسبت به احداث سد غازان تجدید نظر کنند.

     سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: طبیب زاده نوری نماینده تهران،ری، شمیرانات و اسلامشهر برای طرح سوالش در کمیسیون حضور نداشت و همچنین نوروزی نماینده مردم علی آبادکتول چون ماموریت خارج از کشور بودند، در کمیسیون حاضر نبود و سوالش مطرح نشد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1520
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari