|
هنوز کشت برنج در کامفیروز ممنوع نشده است
|
2705
|
:كد |
سه شنبه 29 مهر 1393 |
|
با سرمایه گذاران خصوصی هماهنگی شده است تا در ورودی بهشت گمشده اقدام به ایجاد امکانات رفاهی نظیر هتل و کمپینگ نمایند تا رضایت گردشگران جلب شود.
|
مرودشت نا با بخشدار محترم کامفیروز منصور عمادی مصاحبه ای را انجام داده است که متن آن به شرح ذیل است:
چند سال در فرمانداری مرودشت مشغول به خدمت هستید؟
بنده به مدت ۲۲ سال در قسمت های مختلف فرمانداری مشغول به خدمت هستم و به مدت سه ماه است که به عنوان بخشدار کامفیروز در خدمت مردم هستم.
ارزیابی شما از بخش کامفیروز در این مدت سه ماهه خدمتتان به عنوان بخشدار کامفیروز چیست؟
بخش کامفیروز دارای یک شهر و ۲۲ روستا می باشد که جمعیتی بالغ بر ۲۲۰۰۰ نفر دارد که شغل اکثریت مردم آن کشاورزی و خصوصا کشت شلتوک می باشد که در کنار آن صنایع دیگری از جمله صنایع برنج کوبی فعال هستند و متاسفانه با توجه به این اکثریت مردم به کشاورزی روی آورده اند فعالیت صنایع در کامفیروز یا وجود ندارد یا غیر فعال است و به همین منظور بحث احداث شهرک صنعتی کامفیروز مطرح است که با تلاش فرماندار محترم و نماینده محترم مردم مرودشت در حال پیگیری است و نقشه یو تی ام شهرک ارائه شده است که امیدوار هستیم با اقدام عملی مسئولین به زودی کلنگ احداث شهرک صنعتی زده شود.
بخش کامفیروز ۲۲ شهید را تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است و بالغ بر ۱۵ آزاده و بیش از ۱۴۰ جانباز دارد و بیش از ۵۶۰ نفر از مردم کامفیروز در زمان جنگ به عنوان رزمنده در جبهه ها حضور یافتند که این پتانسیل خوبی برای بخش کامفیروز محسوب می شود .
با توجه سخنان فرماندار محترم مبنی بر عدم کشت برنج پیرامون این موضوع در کامفیروز بگویید؟
به دلیل اینکه منطقه کامفیروز تک محصولی و تک قطبی است کشت برنج فعلا در کامفیروز با بهره برداری از چشمه و سد ممنوع نشده است و تلاش می کنیم با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و بخش و همکاری مسئولین و مردم کشت های جایگزین که آب کمتری را مصرف می کنند معرفی نماییم.
با توجه به اینکه در حال حاضر کشت شلتوک پایان یافته است عده ای زیادی بیکار می شوند که امیدوار هستیم با رونق اقتصادی بخش و همکاری سایر مسئولین تا حدودی از بیکاری بعد از برداشت محصول کاسته شود .
متاسفانه واردات بی هنگام برنج و عدم هماهنگی باعث می شود که کشاورزان ما متضرر شوند و با توجه به اینکه از تسهیلات بانکی استفاده می کنند مشکلات عدیده ای به وجود می آید که امیدواریم که در با تغییر در سطح الگوی کشت و همچنین جلوگیری از واردات بی رویه کشاورزان منطقه کامفیروز مساعدت و حمایت شوند .
در مورد پتانسیل ها و ظرفیت های گردشگری کامفیروز توضیح دهید؟
یکی از پتانسیل های گردشگری بخش کامفیروز بهشت گمشده و سد درودزن است که ما می توانیم با ارائه تسهیلات رفاهی گردشگران بیستری را جذب کنیم که باعث رونق اقتصاد منطقه شود . همچنین تعدادی از روستاهای بخش به عنوان روستاهای هدف گردشگری انتخاب شده اند از جمله روستاهای جیدرزار که در بالای بهشت گمشده واقع شده است و روستای منگان که در ورودی بهشت گمشده واقع شده است و همچنین خود بهشت گمشده که با هماهنگی مسئولین گردشگری، تعداد ۱۰ نفر از افراد محلی جهت ایجاد مجتمع های گردشگری به صورت ساده معرفی شده و دوره های آموزشی را نیز گذرانده اند و به روستای بزم بوانات و روستاهای شمال کشور اعزام شده و از امکانات آنجا بازدید کرده اند که در مجموع بتوانند تعدادی باغ و باغچه را با هزینه کمتر و بازدهی سریعتر تجهیز نمایند.
در روستای منگان با آموزش مردم در حال پیش بینی و تهیه امکانات مورد نیاز برای خانه های قدیمی و گلی هستیم تا استحکامات بنا تایید و ملزومات مورد نیاز یک گردشگر آماده شود. روستای منگان به عنوان یک روستای پایلوت انتخاب شده است که می تواند مورد توجه و انتخاب روستاهای دیگر نیز واقع شود و طرح روستای منگان کمک خوبی برای اقتصاد خانواده در بخش محسوب خواهد شد.
یکی از مشکلات گردشگران در سال های گذشته، کمبود محل پارک ماشین در محوطه بهشت گمشده بوده است در این رابطه چه تمهیداتی اندیشیده اید؟
از آنجا که بهشت گمشده در طرح پایلوت گردشگری قرار گرفته است امکان تغییر در سیستم آن وجود ندارد و طرح پایلوت گردشگری به معنی استفاده از مجموعه به همان شکل طبیعی می باشد و احداث پارکینگ موجب می شود که چهره طبیعی آن مخدوش شود . ما در بیرون از محوطه بهشت گمشده، یک ملک شخصی را که به بهشت گمشده هم نزدیک است را با همکاری اداره میراث فرهنگی و گردشگری به پارکینگ تبدیل کرده ایم که مردم با امنیت خاطر بیشتری می توانند ماشین خود را در آنجا پارک کنند زیرا مسئول پارکینگ متعهد گردیده است که از ماشین مردم و لوازم مردم به نحو احسن مراقبت نماید و کاهش تردد ماشین ها در ورودی بهشت گمشده تا سر منشا باعث می شود تا شاهد مشکلات زیست محیطی نباشیم. در کنار پارکینگ در نظر داریم درشکه هایی را قرار دهیم تا مردم هم از جاذبه ها دیدن نمایند و هم شاهد آلودگی کمتری باشیم.
برای حفظ چهره طبیعی محیط، تعدادی درخت به صورت دستی در محیط بهشت گمشده کشت شده است که با همکاری مردم نگهداری شود. همچنین با سرمایه گذاران خصوصی هماهنگی شده است تا در ورودی بهشت گمشده اقدام به ایجاد امکانات رفاهی نظیر هتل و کمپینگ نمایند تا رضایت گردشگران جلب شود. یکی از مشکلاتی که در بهشت گمشده وجود دارد به خاطر عدم امکان تغییر چهره طبیعی محیط، امکان احداث سرویس بهداشتی و .. وجود ندارد اما در بدو ورود بهشت گمشده این امکانات مهیا می شود که مردم از مرکز اصلی بهشت گمشده فقط برای بازدید استفاده نمایند و برای اقامت از امکاناتی که قبل از ورودی بهشت گمشده وجود دارد استفاده نمایند.
دررابطه با برنامه های بخش کامفیروز در هفته کاهش بلای طبیعی توضیح دهید؟
در هفته کاهش بلایای طبیعی در بخش کامفیروز برنامه های متنوعی انجام شد از جمله پیاده روی خانوادگی، حضور امدادگران و فعالان امداد و نجات در نماز جمعه، سخنرانی بنده در نماز جمعه به مناسبت هفته کاهش بلایای طبیعی، تجهیز اتاقی به نام اتق بحران که در آن تجهیزات اطفاء حریق، اتش کوب، کپسول آتش نشانی، چراغ قوه و سایر تجهیزات مورد نیاز نگهداری می شود تا در مواقع بحرانی و مورد نیاز خصوصا آتش سوزی بتوانیم با همکاری افرادی که به صورت داوطلبانه ثبت نام کرده اند، کمک ها و حمایت های ادارات مستقر از جمله منابع طبیعی و شهرداری، به افراد حادثه دیده کمک کنیم.
محرم امسال در کامفیروز چگونه خواهد بود؟
مردم شهر کامفیروز مردمی متدین، مومن و دوستدار امام حسین علیه سلام هستند. یکی از اقدامات در ماه محرم، راه اندازی مکان های عزاداری در مساجد وتکایا و حسینیه ها است و ساماندهی هیات های عزاداری را انجام داده و جلساتی با مسئولین هیات های عزاداری گرفته شده تا شاهد مشکلی نباشیم و بتوانیم در این ایام مراسم هایی در خور و شان امام حسین علیه سلام برگزار کنیم
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|
|
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
|